Toptan Rugby ligi Jersey kumaş boş özel çok renkli siyahlar Rugby forması

  • 1 - 99 Takımları
    $25.00
  • 100 - 249 Takımları
    $18.50
  • 250 - 499 Takımları
    $16.25
  • >=500 Takımları
    $14.50
Boyut:
S M L XL XXL XXS XXXL 2 XL 3 XL 4 XL 5 XL Diğer
Renk:
Nakliye:
Destek Ekspres · Denizyolu taşımacılığı
Tedarik Süresi::
Miktar(Takımları) 1 - 200 201 - 2500 2501 - 5000 >5000
Tahmini Süre (gün) 1 15 30 Pazarlık edilebilir
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Spor türü:
Rugby futbol giyim
Ürün türü:
Spor
7 gün örnek sipariş kurşun süresi:
Destek
Kaynağı türü:
OEM hizmeti
Cinsiyet:
Üniseks
Yaş grubu:
Yetişkinler
Tarz:
Setler
Özellik:
Anti bakteriyel, Anti-uv, Nefes, Artı boyutu, Hızlı kurutma
Takım Adı:
Özel
Menşe Yeri:
Pakistan
Marka adı:
Panam Impex
Model Numarası:
PIH-1168
Ürün adı:
Rugby forması
Renk:
Özelleştirilmiş renk
Tasarım:
OEM tasarım
Boyutu:
Özel boyut
Malzeme:
Polyester
Özelliği:
Anti-bakteriyel, Anti-uv, nefes, Plus Size, hızlı kuru
Teknikleri:
Dijital ısı transferi süblime baskı
Logo:
Özel Logo baskı
Adedi:
50 setleri
Anahtar kelimeler:
Özel süblimasyon Rugby forması
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
5000 Set/Sets per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Tüm ambalaj müşteri taleplerine göre mevcuttur.
Tedarik Süresi: :
Miktar(Sets) 1 - 200 201 - 2500 2501 - 5000 >5000
Tahmini Süre (gün) 1 15 30 Belirlenecek
Ürün açıklaması

Klasik görünümlü özelleştirilmiş tasarım baskılı Polyester Rugby forması

Ürün tipi:
Rugby forması
Malzeme:
Polyester
Kumaş tipi:
Özelleştirilebilir
Teknikleri:
Dijital baskı, ısı transferi, süblimasyon, diğer
Özellik:
Çevre dostu, rahat, hızlı kuru, nefes, dayanıklı, artı boyutu, Anti-UV, diğer
Dekorasyon:
Baskı
Renk:
Kırmızı, mavi, siyah, beyaz, yeşil, altın, özel
Logo:
Özel takım veya Logo
İlgili ürünler
Paketleme ve teslimat

1-OEM ve ODM hizmetleri istenilen logolar ile kullanılabilir.
2-genellikle bireysel paketi polietilen torba veya özel.
3-İstenilen marka adı/logolu ambalaj.
4-onay tarihinden itibaren 15-20 iş günü içinde kısa sipariş miktarı siparişinin teslim edilmesi.
5-toplu miktar siparişinin teslimatı karşılıklı anlaşmaya bağlıdır.

Hakkımızda

 - Panam ImpexSpor giyim, Fitness giysileri, gündelik giyim, spor aksesuarları ve önlük vb üretiminde 17 yılı aşkın OEM/ ODM deneyimleri vardır.
-Rekabetçi fiyatlar ve üstün kalite
-Hızlı teslimatı garanti etmek için kararlı tedarik zinciri
-Deneme siparişi ve toptan kabul,/örnek sipariş kullanılabilir
-Samimi hizmet (etkili satış öncesi, iletişim + iyi, satış sonrası servis)


Dışarıdaki diğer tedarikçilerden farklı olan nedir?
ATPanam ImpexAdanmış ve yenilikçi personelimiz ekibimiz, hedeflerimizi gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyor ve müşterilerimiz performans ve hizmetlerimizden memnun olana kadar dinlenmiyoruz. Bizi kalabalıktan uzak tutan ekstra millere gitme isteğimiz. Büyüyen bir iş iseniz, müşterilerimizin büyüdüğü zaman büyüdüğümüze inandığımız için, DHL Express ve geniş ürün yelpazemizden üstün kaliteli ürünler aracılığıyla en hızlı teslimatlarla büyümenize yardımcı olacağız. Zaten kurulmuş bir isimseniz, en iyi üretim ortağınız olacağız.


Fiyatta nasıl rekabetçi oluruz?
Çünkü kendi üretim ünitemiz olan bir üretim şirketiyiz, bu nedenle işlem doğrudan üretici ve alıcı arasında yapılacaktır. Bu nedenle, işlemde üçüncü tarafın herhangi bir katılımı olmayacağı için ürün maliyeti azaltılacaktır.


Ürünlerimiz nasıl prim?
Ürünlerimizin ne olduğunu iddia ettiğimizden emin olmak için hammaddeden nihai ambalajlamaya kadar tüm üretim sürecini denetler ve göz kulak oluruz.

Sss

1. Senin adedi nedir?
Ans : 50 her rengi ayarlar.

2. Ücretsiz numune veriyor musunuz?
Ans: evet, yapabiliriz, ancak navlun müşteri tarafından ödenir.

3. Web sitenizdeki ürünler stokta mı?
Ans: çoğu müşteri referansı içindir, biz esas olarak OEM yaparız.

4. Logomuzu bu ürünlere koyabilir misiniz?
Ans: evet yapabiliriz. Baskı/süblimasyon veya nakış sorun değil

5. Örnek zaman nedir?
Ans: özel tasarıma göre 5-10 gün.

6. Kabul ettiğiniz ödeme yöntemi nedir?
Ans : Western union, banka havalesi, para Gram

7. Kurşun zamanı nedir?
Ans: belirli miktarına göre 15-30 gün.

8. Kendi fabrika var mı?
Ve: evet.

9. Fabrikanız kaç kişi var?
Ans: fabrikamız 100 + deneyim işçiye sahiptir.


Ancak, başka bir sorunuz var veya bizden herhangi bir yardıma ihtiyacınız var, yardım sunmak istiyoruz.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.