notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

Toptan Sevimli sevgililer Günü Hediye Kırmızı Aşk Kalp Şekli Stres Kalp Anti Stres Rahatlatıcı

  • 500-999 Adet
    $0,45
  • 1000-2999 Adet
    $0,39
  • >=3000 Adet
    $0,33
Renk:
Kırmızı
$
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
15 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 1000 Adet)
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 1000 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 1000 Adet) Daha Az
Örnekler: $0,01 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Örnekler - $0,01 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Malzeme:
Köpük
Tür:
Stres topu
Tarz:
Promosyon oyuncak
Menşe Yeri:
Zhejiang, China
Marka adı:
Mycraft, OEM
Model Numarası:
MYU-001
Ürün adı:
Yuvarlak kalp stres topu
Renkli:
Yeşil veya isteğinize göre
Kullanımı:
Promosyon hediyeler, oyuncaklar
Logo:
Göre talep
Tipi:
Promosyon stres topu
MOQ:
500 adet
Ambalaj:
1 adet/Ploybag
Boyutu:
7*5cm veya isteğinize göre
Sertifikası:
SGS EN71-1-2-3
Özelliği:
Sıkılabilir

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
7X7X5 cm
Tek brüt ağırlık:
0.018 kg
Paket Türü:
1opp/pc, 500 adet/karton, karton boyutu 60*40*45 cm, GW: 15.5KGS, Pu yuvarlak kalp stres topu için
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 1000 1001 - 3000 3001 - 10000 >10000
Tahmini Süre (gün) 15 20 25 Belirlenecek
Ürün Açıklaması
 
Toptan sevimli sevgililer günü hediyesi kırmızı aşk kalp şekli stres kalp Anti stres rahatlatıcı

 

S/NÖzelliğiAçıklaması
1Üretim adıYuvarlak Kalp Stres Topu
2MalzemePu köpük
3Boyutu7*5 cm veya isteğinize göre
4RenkliPMS renginize göre
5LogoBaşına istediğiniz
6KullanımıPromosyon Hediyeler, oyuncaklar
7MOQ500 adet
8OEM ve ODMMevcut, isteğinize göre
9Örnek politikasıÜcretsiz üretim örnek ama navlun toplamak
10Örnek zaman3 gün
11ÜretimZamanSipariş miktarına bağlıdır (15-25days)
12Ödeme süresiTT, Western Union, alibaba ticaret güvencesi,MoneyGram, görüşte L/C
13SertifikasıSGS EN71-1-2-3
14TeslimatDHL, TNT, UPS, deniz veya hava yoluyla, vb.
 
Şirket Bilgileri

 

 

Sertifikaları

 

 

 

 

 

Ambalaj ve Nakliye

 

 

 

Paket:

Her parça normal ploybag tarafından paketlenmiş, daha sonra standart ihracat karton ambalaj, özel ambalaj desteği.

Kargo:

Ekspres, DHL, UPS, TNT veya Fedex tarafından deniz veya hava indirimi ile.

 

 

 

Neden bizi seçmelisiniz?

 

1, örnek test desteği

 

2, küçük sipariş kabul edildi

 

3, biz 24 saat içinde soruşturma için size cevap verecektir

 

4, OEM ve ODM mevcut

 

5, uzun yıllar teknoloji ve ihracat deneyimi üreten deneyimli

 

SSS

 

1)Fob limanınız nedir?

Cevap: Ningbo veya ShangHai

 

2)Tüm malzeme güvenli mi?

Cevap: Evet, tüm malzeme güvenli, onlar çevre dostu ve NON-TOXIC, ab ve abd standardı mevcuttur, test etmeniz gerekiyorsa lütfen bize bildirin, böylece sizin için test maliyetini kontrol edebiliriz.

 

3)Ücretsiz örnekleri alabilir miyim?

Cevap:FVeya çıkış örnek ücretsiz sağlayacaktır, ve doğrudan kapınıza düşük ekspres kargo maliyeti ile.

 

4)Ürünü örnek olarak üretebilir misiniz?

Cevap:Evet, biz, detaylı özel gereksinimi vermek sürece, ya da bize opi. örnek göndermek, biz açıkça örnek yapmak ve onay için size gönderebilirsiniz.

 

5)Adedi nedir?

Cevap: Kalıplarımız varsa, 1000 adet de sizin için üretiyoruz. yeni kalıpları en az 2,000 adet miktarlarda açın, bu tip top için kalıp ücreti yaklaşık USD450-USD600, farklı stil bağlıdır, daha fazla bilgi için, lütfen e-posta veya alibaba ticaret müdürümüze gönderin.

 

6)Fiyatlandırma süresi nedir?

Cevap: FOB, EXW, CIF, ect. y kabul ediyoruzSizin için en uygun veya uygun maliyetli olanı seçebilirsiniz.

 

7)Ürün kalitesini nasıl sağlayabilirsiniz?

Cevap: Tüm gelen materyaller, üretim hattımıza girmeden önce gelen kalite kontrolümüzü geçmek zorundadır, kaliteyi kontrol etmek için üretim hattımızda proses kalite kontrol duraklarında birkaçı vardır. kaliteyi kontrol etmek için her bitmiş satırda % 100% denetim yapıyoruz. Bu nedenle, en iyi kalitemizden emin olabilirsiniz. Ayrıca, üretim sürecimizi otomatik kontrole doğru değiştiriyoruz, böylece işgücü maliyetini azaltabilir ve insan yapımı herhangi bir hatadan kaçınabiliriz.

 

8)Ödeme nasıl yapılır?

Cevap: 1) göndermeden önce % 30% önceden denge. 2) TT, görüşte L/C, alibaba ticaret güvencesi, western union, MoneyGram

 

9)Bizim için teslimat ayarlıyor musunuz?

Cevap: Evet, biz sizin için sevkiyat yapacağız gerekiyorsa, kapı servis kapı tarafından teslim olursa olsun, deniz veya hava yoluyla.

 

10)Nasıl sipariş verebilirim?

Cevap: Sipariş bilgileriniz hakkında e-posta ile bizimle iletişime geçebilir veya hatta sipariş verebilirsiniz.

 

 

 

Bize ulaşın

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.