notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

Toptan Özel Baskı Logosu Ucuz tekrar kullanılabilir alışveriş poşetleri Düz Beyaz Boş Pamuk Kanvas Tote Çanta Düşük MOQ

  • 20-299 Adet
    $0,96
  • 300-999 Adet
    $0,89
  • 1000-4999 Adet
    $0,63
  • >=5000 Adet
    $0,47
Renk:
Koyu gri
$
- +
mevcut
Beyaz
$
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
15 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 100 Adet)
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 100 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 100 Adet) Daha Az
Örnekler: $25,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Örnekler - $25,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Desen türü:
Katı
Boyut:
(30 cm <maks uzunluk <50 cm)
Malzeme:
Tuval 10OZ,12OZ,14OZ,16OZ
Tarz:
Tote çanta
Menşe Yeri:
Fujian, China
Marka adı:
Paxdun
Model Numarası:
171218070R
Sertifikası:
BSCI
Renkli:
Beyaz veya özelleştirilmiş renk
Ödeme:
T/T, D/P, D/A, L/C veya Western Union,paypal
Örnek zaman:
3-7days
Teslim süresi:
7-30days
Logo:
Özel Logo kabul
Boyutu:
35*40 cm veya özelleştirilmiş boyut
MOQ:
20 adet
Ürün adı:
Pamuk kanvas Tote çanta
Özelliği:
% 100% çevre dostu

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
35X20X1.5 cm
Tek brüt ağırlık:
0.150 kg
Paket Türü:
10-50 adet/poli çanta, 100 adet/ihracat karton veya özelleştirilmiş
Örnek Resim:
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 300 >300
Tahmini Süre (gün) 15 Belirlenecek
Video Açıklaması

 

Bizim seks hakkında fabrika:

Fujian Pa xdun İthalat ve İhracat co., ltd Fujian eyaletinde bir çanta üreticisi, biz 2006 inşa edilmiştir. Fabrikamızda 8 üretim hatları ve ofis çalışanları, dikiş işçileri, kesme işçileri, muayene işçileri, paketleme işçileri vb. Dahil olmak üzere toplam 300 işçi bulunmaktadır. Bsci, Sedex, Disney gibi birçok fabrika denetimini geçtik. Fabrikamızda 20 adet test makinesi ve fabrikamızda 100 set bilgisayar dikiş makinesi bulunmaktadır.

Ana ürünleri sırt çantası, okul çantaları, laptop çantaları, tekerlekli çantalar, coller çanta, alet çantaları, comestic çanta, evrak çantası ve naylon ve polyester çanta her türlü vardır. Müşterilerimiz Disney,Carrefour,Speedo,Wenger,Walmart, hedef ve benzeri dahil olmak üzere dünyanın her yerinden geliyor. Fabrikamızın yıllık çıkışı usd15millions civarındadır.

Sss:

Q1:MayısIBir örnek var mı? Ücretsiz olabilir? Nasıl yakındaIAlabilirsiniz?

Cevap: evetSizin içinBir örnek alabilir. Ücretsiz değil, ödemelisiniz. Ama sipariş verdiğinizde iade edebiliriz. Farklı stillere bağlı olarak almak 3 ila 10 gün sürecek.

 

Q2:CanILogomu örnekte yapmak mı?

Cevap: evet yapabilirsin.

 

Q3:CanIDeğişim örnek'S renk, boyut veya logo?

Cevap: evet bunu yapabilirsiniz, biz müşterilere göre oem ürünleri yapabilirsiniz'Ihtiyacına göre.

 

Q4:WhaT moq?

Cevap: adedi 100 adet ila 500 adet farklı stilleri bağlıdır.

 

Q5: uzunIÜrünleri alabilir miyim?

Cevap: teslim süresi 7 ila 45 gün olacak farklı stilleri bağlıdır.

 

Q6: ürünler için paket nedir?

Cevap: normalde bir çoklu torbada 1 adet, ve bir ihracat kartonda 20-50 adet.

 

Q7: üretici veya ticaret şirketi misiniz?

Cevap: biz 20 yıldır bir çanta üreticisi.

 

Q8: nakliye yolları nedir?

Cevap: nakliye yolu hava yoluyla, deniz yoluyla olabilir. Nakliye acentenizle nakliye veya iletişim kurmanıza yardımcı olabiliriz. Kargo ücretini ödemelisiniz.

 

 

 

Fujian Paxdun İthalat ve İhracat co.,ltd

QuanZhou Huaqi çanta co.,ltd

Tel:0086-0591-83891780

Faks:0086-0591-83891781

Mobil:  13305918346

Headoffice:616-620 No.2 binası Taihot Plaza,

Jinan bölgesi, Fuzhou ,Fujian, çin

Fabrika:No.385 NanhuanRoad, Quanzhou,Fujian, çin

Web sitesi:Www.paxdun.com

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.