toptan pamuk özel tasarım çorap kadın çorap çorap 100 pamuk iş çorap

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,45 - $2,22 / Pair | 100 Pair / Çiftleri (Min. Sipariş)
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Kaynağı türü:
OEM hizmeti
Menşe Yeri:
Zhejiang, China
Marka adı:
FIREBIRD
Model Numarası:
FB003456
Malzeme:
Spandeks/naylon/pamuk
Özellik:
Anti bakteriyel, Koku yapmaz, Kaymaz, Nefes, Çevre dostu, Diyabetik için, Hızlı kurutma, İlmek direnci, Sportif, Ter emici
Teknikler:
Örme
Sezon:
Sonbahar
Tarz:
5 ayak
Çorap türü:
Rahat
Desen türü:
Baskı
Kalınlık:
35
Tarzı:
Fashional Yetişkin Pamuk Çorap
Logo:
Müşteri Logo Çorap
Ürün Tipi:
Çorap
Yaş Grubu:
Yetişkinler
Cinsiyet:
Unisex
Boyut:
Özelleştirilmiş
Uzunluk:
Diz altı
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
1000000 Pair/Pairs per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
1 çift/OPP torba, 100 çift/CTN
Liman
fuzhou China
Tedarik Süresi: :
15-20days

Ürün adı

Toptan pamuk özel tasarım çorap kadın çorap çorap 100 pamuk iş çorap

Hizmetlerimiz

1. kalitemizi kontrol etmek için örnek sipariş kabul edin.

2. özel sipariş kabul (biz üzerinde kendi logo koyabilirsiniz.)

3. iyi satış sonrası servis ekibi.

4. herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz ve size ilk kez özgürce cevap vereceğiz.

5. tırnak lisr ihtiyacınız olduğunda veya örnekleri ihtiyacınız olduğunda biz sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.

6. düşük MOQ: promosyon işinizi çok iyi karşılayabilir.

7. OEM kabul: biz herhangi bir tasarım üretebilir.

8. İyi hizmet: müşterilere arkadaş olarak davranırız.

9. İyi kalite: biz sıkı kalite kontrol sysyem var. piyasada iyi bir üne.

10.Hızlı ve ucuz teslimat: biz iletici büyük indirim var.

E. g

1. sunduğunuz kıyafetleri eşleşen çorap üretin.

2. İlk tasarım fikriniz varsa, tasarımınızı gerçeğe dönüştürerek daha iyi olacağız.

3. tasarladığınız çorapları üretin.

Açıklama:

 

AçıklamasıRenk çorap erkekler
Iğne168N, 144N ve 128N tamam
MalzemePamuk spandex elastik naylon
BoyutuOEM müşterilerin gerektirir
RenkliMüşterilerin istediği gibi pantone rengi
LogoJakarlı veya nakış veya baskı
Ağırlık50 g/çift (müşterilerin istediği gibi farklı boyutlara bağlıdır)
Ayak bağlantı:El bağlantılı ayak parmakları/rosso bağlantılı ayak parmakları
Fiyat koşullarıFOB fuzhou, ningbo
Ödeme koşulları:

T/T, L/C, Western union, para gram

(T/T: teyit sipariş sonra peşin % 30% mevduat,

Denge ödeme sevkiyat öncesi

MOQ100 çift
Örnek teslim süresi:7 iş günü
Üretim teslim süresi

Bizim örnekleri onaylandıktan sonra 15-20days

Ve mevduat alınan

Paketleme detayları 
Ürün açıklaması

 

 

Boyutu

Ödeme ve nakliye

1. müşteriler kabul ettiğiniz ödeme şekillerini seçebilir, paypal en yararlıdırDGüvenli, lütfen reddetme Seçtiğinizde paypal ücreti.

2. yükleme noktası: fuzhou veya xiamen veya ningbo, çin.

3. örnek teslimat: 5-7gün.

4. ücretsiz örnek/navlun toplamak.

5. seri üretim teslimat: örnek sonra 15-20days.

 

Sss
 Q1: Bir fabrika mısınız?
Cevap: evet, biz 10 yıldan fazla bir profesyonel üreticisi.

Q2: Test için bir örnek alabilir miyim?
Cevap: evet, çoraplarımız için ücretsiz numune sunabiliriz.
Paypal, Western Union ve T/T kabul ediyoruz.

Q3: Logomu ürünlerinize ekleyebilir miyim?
Cevap: evet, OEM ve ODM bizim için kullanılabilir. bize sanat gönderin.

Q4: Birlikte sipariş vermek için öğeleri karıştırabilir miyim?
Cevap: evet, karışık öğeleri kabul ediyoruz.

Q5: Siparişinizden önce fabrikanızı ziyaret edebilir miyim?
Cevap: evet, fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Q6: Ödeme yönteminiz nedir?
Cevap:
T/T % 30% depozitoyu kabul ediyoruz ve % 70% dengesi sevkiyattan önce tamamen ödenmelidir.
 
Q7: Üretim için kurşun zamanı nedir?
Cevap: normalde örnek onaylandıktan ve mevduat aldıktan sonra 15-20days.

Q8: Nakliye yönteminiz nedir?
Cevap:
Okyanus tarafından: FOB gemi nakliye;
Ekspres kurye ile: DHL, FedEx, TNT, UPS;
Hava kargo.

Uyarı

 

 

Fiyat:Fiyat EXW fiyat (FOB değil) ve referans için juet, miktar ve özelleştirilmiş gereksinimleri göre değişir. lütfen soruşturma gönderin ve biz bir iş günü içinde doğru tırnak ile size cevap verecektir.

 

 

Teslimat:1000 çiftten daha azına ihtiyacınız varsa, DHL tarafından teslimatı öneririz, daha hızlı ve daha ucuz (ekspres ücreti 70% kapalı).

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Giyim > Bayan Giyim > Tuhafiye > Çoraplar (153418002)
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.