Toptan Ucuz Yumuşacık Oyuncak Yumuşacık Jumbo Tedarikçileri Yumuşak Süper Sürpriz Bebek Yavaş Yükselen Çocuk Oyuncak

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,53 - $0,88 / Adet | 60 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Nakliye:
Destek Denizyolu taşımacılığı
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 600 601 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 13 15 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 1000 Adet)
Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 1000 Adet) Daha Az
Örnekler:
$1,00 /Adet | 1 Adet (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
China
Marka adı:
Meiyang,OEM
Model Numarası:
MYU-500
Tür:
Diğer eğitici oyuncaklar
Ürün adı:
Pu sürpriz bebek Squishy çocuk oyuncakları
Malzeme:
Pu yavaş yükselen Squishy
Renkli:
Renkli renk
Boyutu:
12.0*7.5cm veya isteğinize göre
Ambalaj:
Opp torba veya OEM ambalaj
Fonksiyonu:
Stres serbest bırakma
Stil:
Komik eğitici oyuncak
Kullanımı:
Oyuncaklar, hediye, eğitim
Açıklaması:
Kolay oyun
MOQ:
60
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
300000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Her parça normal ploybag tarafından paketlenmiş, daha sonra standart ihracat karton ambalaj
Özel ambalaj desteği, Pu sürpriz bebek Squishy çocuk oyuncakları için
Liman
Ningbo/Shanghai
Örnek Resim:
package-img
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 600 601 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 13 15 Belirlenecek
Ürün açıklaması

 

Toptan ucuz Squishy oyuncak Squishy Jumbo tedarikçiler yumuşak süper sürpriz bebek yavaş yükselen çocuk oyuncak

Whatsapp: + 8613282519082WeChat: + 8613282519082

Skype: jhmeiyang

 

S/NÖzelliğiAçıklama
1Üretim adıYumuşak çocuk oyuncakları Pu sürpriz bebek
2MalzemePu yavaş yükselen Squishy
3Boyutu12*7.5 cm veya isteğinize göre
4RenkRenkli veya isteğinize göre
5LogoIstediğiniz göre
6UsuagePromosyon hediyeler, oyuncaklar
7Adedi50
8OEM ve ODMTalebinize göre mevcut
9Samplel politikasıÜcretsiz üretim örnek ama navlun toplamak
10Örnek zaman3 gün
11Üretim süresiSipariş miktarına bağlı (15-25days)
12Ödeme vadeliTT, Western Union, alibaba ticaret güvencesi,MoneyGram, görüşte L/C
13BelgesiSGS EN71-1-2-3
14TeslimatDHL, TNT, UPS, deniz veya hava yoluyla vb.
 
Ilgili ürünler
Stokta mevcut, kaliteli yumuşak oyuncaklarda hızlı teslimat
 
Ambalaj ve nakliye

 

 

Paketi:

Her bir parça normal ploybag tarafından paketlenmiş, daha sonra standart ihracat karton ambalaj, özel ambalaj destek olduğunu.

Nakliye:

Ekspres, DHL, UPS, TNT veya Fedex ile deniz veya hava indirimi ile.

Bizim hizmetleri

 

1, biz iyi fiyat ve hızlı teslimat süresi ile doğrudan fabrika vardır.

2. Profesyonel tasarım ekibi sizinle birlikte çalışır.

3, yüksek kaliteyi garanti etmek için profesyonel QC ekibi.

4. Fason üretim/orijinal dizayn imalatı hizmeti.

5, Amazon FBA hizmeti.

Şirket bilgileri

Jinhua meiyang crafts co., ltd. Profesyonel bir pu köpük stres topu, pu yavaş yükselen squishy oyuncaklar üreticisi ile kendi customerlized proje ekibi için 10 yıl, ana ürünler antistress topu, yavaş ribaund sıkmak oyuncak, köpük kauçuk sıçrama topu, PP panel/levha, DIY gardırop ve promosyon ürünleri.

Sss

 

1)Fob limanınız nedir?

Cevap: Ningbo ya da ShangHai

 

2)Tüm malzeme güvenli mi?

Cevap: evet, tüm malzemeler güvenlidir, çevre dostudur ve toksik değildir, ab ve abd standartları mevcuttur, test etmeniz gerekirse lütfen bizi bilgilendiriniz, böylece sizin için test maliyetini kontrol edebiliriz.

 

3)Ücretsiz numune alabilir miyim?

Cevap: numuneden çıkmak için ücretsiz ve doğrudan kapınıza daha düşük ekspres nakliye maliyeti sağlayacaktır.

 

4)Ürünü örnek olarak üretebilir misiniz?

Cevap: evet, ayrıntılı özel gereksinimi verdiğiniz sürece yapabiliriz veya bize orijinal örneği gönderebiliriz, numuneyi eskitebiliriz ve onay için size gönderebiliriz.

 

5)Minimum sipariş miktarı nedir?

Cevap: kalıplarımız varsa, 1000 adet de sizin için üretiyoruz. yeni kalıpları en az 2,000 adet miktarlarda açın, bu tür top için kalıp ücreti yaklaşık USD450-USD600, farklı stile bağlıdır, daha fazla ayrıntı için, lütfen e-posta veya alibaba ticaret müdürümüze gönderin.

 

6)Fiyatlandırma terimi nedir?

Cevap: FOB, EXW, CIF, ve benzerini kabul ediyoruz. Sizin için en uygun veya uygun maliyetli olanı seçebilirsiniz.

 

7)Ürün kalitesini nasıl sağlıyorsunuz?

Cevap: gelen tüm malzemeler, üretim hattımıza girmeden önce gelen kalite kontrolümüzü geçmek zorundadır, kaliteyi kontrol etmek için üretim hattımızda birkaç süreç kalite kontrol durağı bulunmaktadır. ayrıca kaliteyi kontrol etmek için her tamamlanan hatta % 100% muayene yapıyoruz. Bu nedenle, en iyi kalitemizden emin olabilirsiniz.

 

8)Ödeme nasıl yapılır?

Cevap: 1) göndermeden önce % 30% peşin dengesi. 2) elektronik transfer, akreditif görüldüğünde, alibaba ticaret güvencesi, western union, MoneyGram

 

9)Bizim için teslimatı ayarlıyor musunuz?

Cevap: evet, gerekirse, kapıdan kapıya hizmet, deniz veya hava yoluyla teslimat olursa olsun, sizin için sevkiyat yapacağız.

 

10)Nasıl sipariş verebilirim?

Cevap: sipariş detaylarınızla ilgili e-posta yoluyla bizimle iletişime geçebilir veya çevrimiçi sipariş verebilirsiniz.

Bize ulaşın

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.