notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

Toptan siyah özel baskılı doğal kauçuk EVA/NBR/PVC/TPE çevre dostu yoga mat hindistan

  • 2-99 Adet
    $25,00
  • 100-499 Adet
    $12,10
  • >=500 Adet
    $10,80
Renk:
$
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
5 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Örnekler: $25,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Örnekler - $25,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Zhejiang, China
Marka adı:
Jukui
Model Numarası:
Yoga Mat
Tür:
Sıcak yoga
uzunluk:
183 * _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ cm veya özelleştirilmiş
Malzeme:
Doğal kauçuk ve süet üst, 100% çevre dostu doğal kauçuk
Ürün adı:
Siyah özel baskılı doğal kauçuk çevre dostu yoga mat hindistan
Renkli:
Tasarımınıza göre tam renk
Boyutu:
173*61cm/183 * _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ cm, özelleştirilmiş boyutu
Logo:
Baskı logosu
Kalınlığı:
1-5mm
MOQ:
100 adet
Özelliği:
Özel baskılı yoga mat
Sertifikası:
ROHS, REACH, ISO 9001
Kullanımı:
Yoga pilates sıcak Yoga

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
66X35X25 cm
Tek brüt ağırlık:
18.000 kg
Paket Türü:
Opp torba başına 1 adet, ctn başına 12 adet. Seçtiğiniz için kayış, kağıt sarma ve iç kutu vardır
Örnek Resim:
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 2 3 - 100 101 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 5 15 25 Belirlenecek
Ürün açıklaması

Toptan siyah özel baskılı doğal kauçuk EVA/NBR/PVC/TPE çevre dostu yoga mat hindistan


Özelleştirilebilir


Tam renkli özel baskı mevcut


Logo/özel etiket baskısı mevcut


ODM ve OEM servisi mevcut

Vektör veya fotoğraf sanat hem kabul edilebilir

Toptan için küçük adedi,Güzel başlangıç iş için

Hızlı örnek, örnek süresi yaklaşık 4 gün


Dayanıklı

Kullanılan yüksek teknoloji ısı süblimasyon baskı, kumaş üzerinde dayanıklı tasarımlar emin olun, mat üzerine baskı 2-3 yıl sürebilir.

Yıkanabilir yoga mat, El yıkama veya makine yıkama tamam. Baskı solmaz, mat deforme olmaz.

Çevre dostu

SGS geçti, tarafından yönetilenISO 9001, tüm malzemeler ROHS testine uygundur, 
Kalite onaylı.

Biyolojik olarak parçalanabilir, geri dönüşümlü 100%Doğal kauçuk, Su bazlı mürekkepler

Lateks, silikon, toksik tutkal ve ftalatlar içermez, PVC içermez, klor içermez,

Sıfır koku. Bu ucuz yoga paspasları gibi toksik koku yok! Kullandığınız ürünler hakkında iyi hissedin


Profesyonel

Doğal bir ağaç kauçuk tabanına bağlanmış emici üst tabaka, bir havlu ve bir yoga matının yastığının terli kavramasını sağlar.

Sınıfınız boyunca havlu demeti veya hareket yok. Anında geliştirmek uygulama

Yaralanmaları azaltmak için ekstra yastık, stabilite ve duyarlı kavrama

Islak olduğunda daha fazla kayma yok. Mat daha iyi ter tutar!

Geri dönüşümlü. Uygulamanıza bağlı olarak iki tarafı kullanın.

Hem düzenli hem de sıcak yoga için iyi

Yoga için özel baskılı eko mat ipuçları kullanarak, çevre dostu dijital baskılı siyah yoga mat, organik yoga mat özel etiket

Uygulamanızın başında, kuru elleriniz ve ayaklarınız varsa, matın üst yüzeyinde hafifçe su püskürtmek kaymayı önleyecektir.

Soğuk suda likffe renkleri ile makine yıkama ve kolay temizlemek için düşük kuru çamaşır.

Ürün
Doğal kauçuk yoga mat
Sertifikası
ROHS, CE, SGS, ISO9001
Malzemeleri
Doğal kauçuk + mikrofiber
Ambalaj
PE torba/pc, kağıt sarma, kayış, seçim veya özelleştirilmiş için iç karton
Tasarım
Özel tasarımlar
Ctn boyutu:
64*44*34 cm, 12 adet/ctn
Boyutu:

1730*610mm/1830*610mm veya özelleştirilmiş
N.W
2.0 ~ 2.8 kg/adet. Kalınlık ve boyuta göre
Kalınlığı
1-5mm
G.W
12 adet için 25 kg/ctn
Baskı
Süblimasyon/dijital baskılı
Kargo
Deniz, hava, ekspres
Renkli
CMYK tam renkli baskı
Ödeme
T/T, L/C, PAYPAL vb
Ayrıntılı görüntüler

Toptan siyah özel baskılı doğal kauçuk EVA/NBR/PVC/TPE çevre dostu yoga mat hindistan


Paketleme ve teslimat

Doğal kauçuk yoga mats larının ambalajlanması için seçenekler için kağıt sargı, kayış, iç kutu vardır

Ilgili ürünler

Toptan siyah özel baskılı doğal kauçuk EVA/NBR/PVC/TPE çevre dostu yoga mat hindistan


Üretim akış

Baskı kağıdı


Üretmek boş malzeme


Süblimasyon baskı

\

Her türlü yoga paspasları


Yoga paspasları için ambalaj.


Sertifikaları
Firmamız

Şirket bilgileri


Hangzhou Jukui elektronik teknolojisi co, Ltd üreticisidir olmak dahili 1995 yılından bu yana ile ningbo 2000 metrekare, ve dahili yeni bir fabrika Hangzhou ile 2008 yılında 2500 metrekare ve profesyonel üretim hatları. Kesinlikle ISO-9001 kalite sistem yönetimi tarafından yönetilen, müşterilerimiz ile kaliteli ve iyi bir işbirliği sağlayabiliriz

Ana ürün


1. mouse pad, yoga paspasları, savaş/savaş paspasları, vb gibi paspaslar, iyi donanımlı test ekipmanları ve güçlü teknik gücü ile. Geniş bir boyut, özelleştirilmiş tasarımlar/logo, kaliteli, uygun fiyatlar ve şık tasarımlar ile ürünlerimiz ofis, ev, promosyon ve modada yaygın olarak kullanılmaktadır.

2. Ekran temizleme seti ve mendil, biz çözüm araştırma profesyonel doktorlar var ve istikrarlı üretim yeteneği için 3 üretim hatları.

Sss



Soru: 1. Özel boyut ve tasarım/logo yapabilir miyim?
Cevap:
Evet, biz özelleştirilmiş boyut ve tasarımlar başına üretebilir/logo

Soru: 2. Biz ihracat hizmeti yok kendi tedarikçisi var, bizim için ajan yapabilir misiniz?
Cevap:
Müşterimiz için ajan servisimiz var, teslimat için size yardımcı olabilir

Soru: 3. Ürününüz için düzenli MOQ nedir?
Cevap:
Adedi: 120 adet/tasarım. Birçok tasarım varsa, biz küçük MOQ olabilir.

Soru: 4. Ödeme süreniz nedir?
Cevap:
Biz düzenli TT tarafından % 50% mevduat ve % 50% bakiye ödeme yapıyoruz. Işbirliğimize dayanarak, diğer ödeme yollarını da yapabiliriz. Özel bir isteğiniz varsa, bizimle konuşabilirsiniz.

Soru: 5. Kalite kontrolünüz nasıl?
Cevap:
Fabrikamız ISO 9001 systerm geçmek, biz tüm seri üretim sırasında mal kalitesini kontrol edecek, ve biz sizin için muayene hizmeti yapabilirsiniz.

Soru: 6. Çin'de herhangi bir nakliye ileticimiz yoksa, bunu bizim için yapabilir misiniz?
Cevap:
Biz çok iyi bir ilişki iletici şirketi var, size onları önerebiliriz, ve en iyi nakliye fiyatını alacaksınız ve mükemmel hizmet var.

Soru: 7. Popüler ürün hakkında pazar bilgilerini nasıl alabiliriz?
Cevap:
Hangi tür ürünle ilgilendiğinizi bize söyleyebilir, her hafta size sıcak satış ürününü güncelleyeceğiz.

Soru: 8. Yeni bir ürün geliştirmek istiyorsak, ama belki de bir fikrimiz var, nasıl yapabilirsin?
Cevap:
Fikrinize yeni kalıp tabanı yapabiliriz, genellikle, miktarınız daha yeterli ise, kalıp maliyetini size iade edebiliriz.

Soru: 9.I daha önce çin'e hiç gelmedi, çin'de rehberim olabilir misiniz?
Cevap:
Şoförümüzü sizi havaalanından firmamıza götürmesini ve sizin için otel rezervasyonu yapmasını sağlayabiliriz. Tabii ki, pazarı veya fabrikayı ziyaret etmek isterseniz, meslektaşımızı asistanınız olarak ayarlayabiliriz.

Soru: 10. Kaymayı önleyici katlanabilir % spor matı özel baskılı çevre dostu siyah yoga mat üreticisini beğendii, sizinle nasıl iletişim kurmalıyım?

Cevap: bize lillyATcleanerseven.com adresinden e-posta gönderebilir veya alibaba mesaj merkezi aracılığıyla gönderebilirsiniz

Whatsapp: 008613116763499

Skype: cleanerseven.com

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.