Su geçirmez temizle özel yeniden kapatılabilir aype paketi kilitli torba

  • 10000 - 199999 Adet
    $0,50
  • >=200000 Adet
    $0,10
boyut:
165x178mm özelleştirilmiş
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 10 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 200000 Adet)
Örnekler:
$1,00 /Adet | 1 Adet (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Yüzey taşıma:
Gravür baskı
Endüstriyel kullanım:
Gıda
Kullanımı:
Paket
Malzeme Yapısı:
Plastik
Çanta türü:
Valfli çanta
Sızdırmazlık & kolu:
Fermuar üst
Özel sipariş:
Kabul
Menşe Yeri:
Shandong, China
Model Numarası:
Gıda kilitli torbalar
Özellik:
Güvenlik
Marka adı:
OEM
Plastik türü:
LDPE
Ürün adı:
Yeniden kapatılabilir ldpe paketi kilitli çanta
Ürün:
Kilitli çanta
Boyutu:
40*60mm, 60*90mm, 100*120mm veya isteğiniz gibi
Kalınlığı:
30-150 mikron
Renkli:
Kırmızı, sarı, mavi, yeşil ve benzeri
Baskı renk:
1-3 renk
Paket:
Poli çanta, renk kutusu, karton
Sertifikası:
SGS; ISO; BV; FDA; BSCI; BRC
Avantajı:
Açılıp kapanabilir; yeniden kullanılabilir
Örnekleri:
Sağlayabilir ücretsiz
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
250 Ton/Tons per Month ziplock bag
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Karton, renk kutusu, kutu, toplu paket veya ihtiyaçlarına göre
Liman
qingdao/tianjin/shanghai
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 10 Belirlenecek
Ürün açıklaması
Su geçirmez temizle özel yeniden kapatılabilir ldpe paketi kilitli çanta
Ürünler:
Kilitli torba, ayrıca yeniden kapatılabilir çanta, fermuarlı kapatma çantası ve yeniden kapatılabilir çanta olarak adlandırılır. Yeniden kapatılabilen bir tür plastik
Birçok kez.

Özellik:
1) güçlü sızdırmazlık, yüksek mukavemet
2) zararsız ve antibakteriyel
3) nem geçirmez, sızıntıları önlemek
4) fabrika fiyat ve hızlı teslimat
5) özelleştirilmiş tasarımlar ve stilleri
6) OEM açığız.
7) sıkı malzeme satın alma ve teknik işleme
Ürün
Ldpe paketi kilitli çanta
Malzeme
100% LDPE
Baskı
Gravür
Ücretsiz örnek
Mevcut
Yazma
Kabul (sütlü arka plan ile sıradan)
Boyutu
25-550mm (W) * 25-550mm (L) kalınlık 0.03-0.15mm (özelleştirilebilir)
Ismarlama
Kabul et (sadece bana çizim veya resim gönder)
Şekil çanta
Üç tarafı sızdırmazlık, kilitli veya kaydırıcı ile üstte veya gereği olarak
Stil
Kilitli çanta, kaydırıcı çanta, üzüm torbası, baskı çantası veya delikli çanta
Kullanımı

1. Ambalaj gıda (aperatif, pirinç, soya...); taze sebze ve meyve paketleme

2. Tıp, tıbbi aparat

3. Elektrik ürünü

4. Kozmetik

5. El sanatları

6. daiy ihtiyaçlar (tek kullanımlık eldiven, lastik bant...), vb

Ambalaj

Bir çanta içinde 1.30-100 adet ambalaj

Bir kartonda ambalaj içinde 2.80-100 torba

3. Isteğinize göre. Çantalar da Customed kabul ediyor.

Teslim süresi

1. Örnekleme siparişi: 3-5days

2. Seri üretim: ödeme alındıktan sonra 15 gün

Ayrıntılı görüntüler
  • Iyi dereceli

Kolay açık ve kapalı fermuar
Geniş fermuarlı
Şirket tanıtım
Weifang Derano7 yıldır paket alanında olmuştur. Üretim yönetimini güçlendirmeye ve kaliteye odaklanmaya adadık.
Yılında geçmiş yıl, biz kurulan iyi işbirliği fazla 36 ülke avrupa, kuzey ve güney amerika, orta
Doğu, okyanusya ve asya bölgeleri.
Ambalaj ve yükleme
Sertifika ve onur
Sss
Tüm sorularınızı burada cevaplamama izin verin:
Q1: üretici veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: biz sanayi ve ticaret entegrasyonu.

Q2: fabrikanız nerede?
Cevap: Qingdao limanına yakın Weifang bulunan fabrikamız.

Q3: bazı örnekler alabilir miyim?
Cevap: elbette, önceden size sunulacak örnekler bizim onurumuzdur.

Q4: hangi tip çantalar üretiyorsunuz?
Cevap: çanta ihtiyacınıza göre üretilebilir. Lütfen tavsiye malzeme, kalınlık, boyut, renk, stil, miktar
, Ilgili resimler veya işaretler ve diğerleri.

Q5: fabrikanız kalite kontrolünü nasıl yapıyor?
Cevap: kalite no.1 öncelikli. Üretimin başlangıcından itibaren kalite kontrolüne büyük önem veriyoruz. Bizim
Fabrika BV, SGS, ISO sertifikaları kazanmıştır.

Q6: çanta kalitesi hakkında nasıl?
Cevap: 6 yıldan beri, sadece müşterilerimizden % 1.18% kalite şikayeti aldık.

Q7: ambalaj ve nakliye nasıl?
Cevap: renk kutusu, karton ve palet paketi ihtiyaçlarınız gibi. Genellikle 1x20'GP 5-12tons yükleyebilirsiniz ve 1x40'HQ hakkında yükleyebilirsiniz
10-22tons.Loading kapasitesi paketinize bağlıdır.

Q8: kurşun süresi ne kadardır?
Cevap: 1x40HQ 25-35days gerekir, ve 1x20 GP 10-15days.However gerekir, fabrika avantajı olarak, biz size kısa bir kurşun sunmak için yeteneği var
Time.

Q9: fiyatınız nasıl?
Cevap: fiyat farklı boyut ve tip için farklı, genellikle çanta kalın, daha yüksek birim fiyat, olan
Aynı boyuta göre; fiyatı çalıştırmadan önce kalınlık, boyut, renk, stili onaylamamız gerekiyor.

Q10: ana pazarlarınız nerede?
Cevap: biz ihraç fazla 36 ülke avrupa, kuzey ve güney amerika, orta doğu, okyanusya ve asya bölgeleri.
Bize ulaşın
Ürünümüz hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Ve
Firmamıza hoşgeldiniz.
Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.