USB Kablolu Fare 3200 DPI Bilgisayar Fare Optik PC faresi, Dizüstü, Mac, Masaüstü

  • 1000 - 2999 Adet
    $4,85
  • >=3000 Adet
    $4,55
Renk:
Dış Çap
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 1000 1001 - 2000 2001 - 3000 >3000
Tahmini Süre (gün) 20 22 24 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 1000 Adet)
Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Adet)
Örnekler:
$9,10 /Adet | 1 Adet (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Takip yöntemi:
Optik
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Tür:
Kablolu
Arayüz türü:
USB
Güç türü:
Hiçbiri
Silindir sayısı:
1
Düğme sayısı:
7
Ürün durumu:
Stok
Uygulama:
Masaüstü , Dizüstü, PC
DPI:
3000
Tarz:
Sıvı, Parmak, Su geçirmez, Parmak izi sistemi ile, 7D, Oyun
El yönü:
Her iki eller
Marka adı:
JNP-TECH
Model Numarası:
JNP-MLG20LX-7D
Fare Boyutu:
123*66*38mm
Ağırlık:
125g
Açık renk:
Fare 2 yan dekorasyonda RGB akan ışık
Düğmeler:
Sol/sağ/ileri/geri/DPI anahtarı
Logo:
Lazer Logo
Malzeme:
Kauçuk üst kapak
Kablo Uzunluğu:
Mıknatıs rulo ile 1.50 M örgülü tel kablo
MOQ:
1000 adet
Fare Rengi:
Siyah
IC Yöntem:
USB A725/USB AVAGO 3050/USB AVAGO 3325/USB PMW 3360
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
160000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
1. Blister veya renk kutusu ambalaj
2. OEM kabul
3. MOQ: 3 K
Liman
Shen Zhen or Guangzhou
Örnek Resim:
package-img
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 1000 1001 - 2000 2001 - 3000 >3000
Tahmini Süre (gün) 20 22 24 Belirlenecek

 

Ürün Açıklaması

Ürün Bilgisi

Ürün adıPC oyun fare için yeni ürün kromatik kablolu oyun fare 7D
Model NumarasıJNP-MLG20LX
TipiOyun faresi
UygulamaMasaüstü/Dizüstü Bilgisayar
MalzemeMıknatıs rulo ile örgülü tel kablo; kauçuk veya UV kapak ve çerçeve
Boyutu123*66*38mm
Stil7D
TasarımFare 2 yan dekorasyonda RGB akan ışık
Menşe yeriGuangdong, çin (anakara)
Marka AdıJNP-TECH

 

 
Avantajları

Ürün Üstünlük

 

  

Ilgili Ürünler

Şirket Bilgileri

Fabrika gücü

Hizmetlerimiz

Ticaret güç


Sertifikası


 
Ambalaj ve Nakliye

TICARET BILGILERI

 

SSS

1.Soru ve soruşturma sormak için satışlarınızla nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Skype ve ticaret müdürü tarafından doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ve ayrıca sayfanın alt kısmında bize mesaj/e-posta bırakmak için ürün arayüzüne girebilirsiniz.

 

2. sizden ne zaman bir cevap veya cevap alabilirim?

Cevap: 24 saat içinde.

 

3. sipariş vermeden önce bazı örnekler alabilir miyim?

Cevap: tabii ki, örnek ücreti gereklidir ve sipariş verildikten sonra iade edilecektir.

 

4. üretim süresi ne kadardır?

Cevap: miktarına bağlıdır. Genellikle mevduat aldıktan sonra 30 gün ve ürün detayları onayladı.

 

5. OEM sağlandı mı?

Cevap: Evet. Özelleştirilmiş paket ve logo.

 

6. ne RAM sunabilirsin?

Cevap: hangi ürün soruşturma bağlıdır. Genellikle, 0.3% ~ 1%.

 

7. yükleme limanınız nerede?

Cevap: genellikle Shenzhen, çin.

 

8. ödeme koşulları nelerdir?

Cevap: normalde, % 30% mevduat ve denge T/T konşimento veya L/C kopyasını karşı görüşte.

 

9. klavye, fare, hoparlör vb. kurulumundan sonra çalışmazlar.

Cevap: • normal güç kaynağında olduklarını onaylamak için gösterge ışığının açık olup olmadığını kontrol edin.

• PC içindeki tüm bağlantıları kontrol edin;

              Belki kablolar doğru şekilde bağlı değildir.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.