Seyahat hediyeler Mikro evrensel çoklu fiş seyahat adaptörü ile 2 usb dünya evrensel seyahat adaptörü tak

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$2,00 - $5,60 / Adet | 1 Adet / Adet (Min. Sipariş)
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
OEM
Model Numarası:
SL-176
Tür:
Elektrik fişi
Topraklama:
Topraklamasız
Anma gerilimi:
100-250 V
Anma akımı:
10A
Uygulama:
Ticari
Giriş::
100 ~ 250 V
Çıkış::
5 V 2.4A
Adı:
Seyahat adaptör fişi
Anahtar kelimeler:
Evrensel seyahat adaptörü
Ev malzemesi:
PC
Fiş tipi::
AU, İngiltere, abd, ab
Tip::
En çok satan ürünler avrupa
USB Bağlantı Noktası:
2 usb
Özelliği:
2 usb ile seyahat adaptörü
Sertifikalı:
CE EMC RoHS, FCC
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
300000 Piece/Pieces per Month Travel gifts Micro universal multi plug travel adapter with 2 us
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Hediye kutusu, renk kutusu blister veya özelleştirilmiş
Liman
shenzhen
Tedarik Süresi: :
15-18

Seyahat hediyeler mikro evrensel çoklu fiş seyahat adaptörü 2 usb dünya evrensel seyahat adaptör fişi

 Pls daha fazla bilgi için buraya tıklayın

 

Ürün açıklaması

 

Model:

SL-176 evrensel seyahat adaptörü

Malzeme:

PC

Renk:

 Siyah, yeşil, kırmızı, beyaz veya özelleştirilmiş

Giriş:

 100VAC-250VAC 5V-2400MA

RAted güç:

 100V-max.275W; 220V-max.550W

PPabuçları:

AUS, İngiltere, ab, abd

Kabuk malzemeleri:

PC

Geri dönüşüm ömrü:

5000 kez

Çalışma sıcaklığı:

 0 ° c ~ 45 ° c 

Garanti:

1 yıl

MOQ:

1000 adet

Sertifika:

CE, ROHS, FCC

 

 

Özellikler:

Bizim SL-176 evrensel seyahat adaptörü150 'den fazla ülke için evrensel soket ile İngiltere/abd/ab fişlerini dönüştürür.

Uyumluluk İngiltere,Avrupa, yunanistan, avustralya, yeni zelanda, afrika, amerika, kanada, en merkezi amerikan

Ülkeler, güney amerika, çin, HK, singapur ve uzak doğu'nun bazı kısımları vePasifik adaları.

1. seyahatlerinizde çok sayıda şarj cihazı getirme ihtiyacını ortadan kaldırın

2. doğrudan bir AC soketinden bir güç kaynağı gerektiren elektrikli cihazlarla uyumlu

3. prizler aracılığıyla aynı anda kullanılabilir

 

 

Gurranty ve iade politikası:

 

Biz yeni elektronik cihazlar en iyi seyahat hediyeler için 1 yıl garanti sağlayacaktır evrensel seyahat adaptörü güç kaynağıAdaptörü

 

 

Ürünler detayları:

 

 

 

 

PS:Tedarikçiyle İrtibat kurun burada

 

Şirket bilgileri

 

Iletişim

Hizmetlerimiz

 

1. soruşturma cevap 24 workig saat içinde.

2. özelleştirilmiş tasarım availabel, OEM ve ODM bekliyoruz

3. garanti: 1 yıl

4. rekabetçi fiyat ile en kaliteli

5. tasarımcı ekibimiz var, bu yüzden isteğinize bağlı olarak sizin için tasarlayabilirsiniz.

 

 

Sss

 

1. soru: sizin için adedi nedirEvrensel seyahat adaptörü?
Cevap: stokta mevcut 100 adet kaynağı. OEM sipariş adedi 1000 adet.
 
2. soru: ne tür ambalajları destekliyorsunuz?
Cevap: biz beyaz kutu, renk kutusu sunuyoruz. Bazı hediye kutusu, kese, blister, fermuar durumda, deri çanta veya seyahat adaptörü için mevcut OEM ambalaj
 
3. soru: üretim kurşun zamanı nedir?
Cevap: deneme sipariş az 500 adet tedarik stok ödeme sonra 3 ila 5 gün; OEM sipariş ödeme sonra 15-20days.
 
4. soru: ödeme koşulları nedir?
Cevap: T/T, L/C, Paypal, Western Union, para, emanet, VISA, ticaret güvencesi online ödeme ve vb.
 
5. soru: bize bir örnek gönderebilir misiniz?
Cevap: evet, sipariş önce mevcut örnekleri.
Ve navlun ve numune ücreti ödemek gerekir, sipariş verene kadar iade edilecektir.
 
6. soru: logomuzla bir örnek için ne kadar sürer?
Cevap: logo tasarımınızı onayladıktan sonra yaklaşık 3-5 iş günü.
 
7. soru: seyahat adaptörünüzün garantisi ne kadardır?
Cevap: 1 yıl garanti.
 
8. soru: ürünlerinizin kalite standardı nedir?
Cevap: şimdi CE/ROHS/FCC/FCC/SAA/C-TICK, KC, CB ve vb.
 

Yeni elektronik cihazlar en iyi seyahat hediyeler için evrensel seyahat adaptörü güç kaynağı adaptörü

Daha fazla öneri için lütfen GöndermekB ileEloWMesaj

 

Yeni güç kaynağı adaptörü en iyi seyahat hediyeler elektronik için evrensel seyahat adaptörü elektronik cihazlar

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.