Tema Parkı Eğlence Sürmek Atlama Kurbağa/Eğlence çocuklar konumlar çin'de/Açık ekipmanları atlama kurbağa sürmek

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$11.500,00 - $25.475,00 / Takımları | 1 Takımları kurbağa Hazne binmek (Min. Sipariş)
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
Jinbo
Model Numarası:
JB-FH
Tür:
Kurbağa hazne yolculuğu
Adı:
Kurbağa hazne yolculuğu
Hızlı:
0.25 m/s-6m/s
Gerilim:
380 v
Alan:
6x5x8.5 mH/14x14x24 mH
Malzeme:
FRP ve çelik
Güç:
7.5kw/100kw
Yolcu:
6 p/16 p
Kullanımı:
Eğlence parkı, tema parkı ve funfairs
Garanti:
12 ay
Renkli:
Özelleştirilmiş
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
40 Set/Sets per Year Frog Hopper ride
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
standart paketi ile plastik film, biz de sizin ihtiyacına göre bu paketi ile ahşap durumda veya çelik çerçeve.
Liman
zhongshan
ürün Açıklaması

 

 

ürün Adı: Tema Parkı Eğlence Sürmek Atlama Kurbağa/Eğlence çocuklar konumlar çin'de/Açık ekipmanları atlama kurbağa sürmek

 

ürün Açıklaması:

atlama kurbağa hazne sürmek eğlence yolculuğu türüdür, etrafında dayalı bir merkez yapısı kulesi. çocuk gülecek bunun üzerine giggle ve çığlık. altı çocuklar ve yetişkinler yaklaşık 20 ayak bir yüksekliğe kadar kaldırdı vardır. Atlama büyük bir yıldız üstüne kaldırdı dikey yapısı, ve sonra yayımlanan ücretsiz-kule düşmek. her atlama sevinçli heyecan verici yüzleri ve zevk getiriyor. sonsuz teeming olanakları ile, Atlama Yıldız en çok yönlü olabilir tüm eğlence cihazı.

 

teknik Özellikler: 

 

adıkurbağa Hazne binmek
hız0.25 m/s-6m/s
gerilim380 v
alan6x5x8.5 mH/14x14x24 mH
malzemeFRP & Çelik
güç7.5kw/100kw
yolcu6 kişi/16 kişiler
kullanımeğlence parkı, tema parkı ve funfairs
renközelleştirilmiş
garanti12 ay

 

SSS

seçin önce bizim eğlence ekipmanları, belki bazı sorular vardır bilmek istiyorum, birkaç dakika sürebilir Sıkça Sorulan Sorular, sipariş karar size yardımcı olabilir.

Q1.Is şirket bir ticaret bir veya bir fabrika?
cevap: Fabrika (biz kendi fabrika sitesi.)

Q2.When sipariş yerleştirilir sonra mal teslim etmek?
cevap: Bu ürünlerin miktarı bağlıdır. genellikle 15 ila 20 gün sonra sevkiyat düzenleyebilirsiniz.

şirket Q3.Does özelleştirme kabul?
cevap: Evet, biz profesyonel bir tasarım ekibimiz var ve bir danışmanlık ekibi ile müşterilerine sunmak için eğlence parkı planlama, tasarım, ekipman seçimi, proje inşaat ve operasyon danışmanlık.

Q4.What işbirliği süreci hakkında?
cevap: Onaylamak sipariş ayrıntıları, 50% mevduat, üretmek için düzenlemek, denge ödemek, gönderi.

Q5.Is herhangi bir indirim var?
cevap: Evet, toplu siparişler için biz müşteriler biraz indirim verebilir.

Q6. nasıl satış sonrası hizmeti hakkında?
cevap: Bizim ürün garantisi bir yıl için mekanik bileşenler ve altı ay için elektrik bileşenleri.

Q7. onları nasıl kurulur?
cevap: Biz ayrıntılı kurulum çizim ve serbestçe videoları sağlamak. gerekirse yere sevk mühendis ve işçiler.

Q8.Can size tasarım benim yeni parkı için?
cevap: Bu uygun sağlamak için tasarım çizim göre park alanı. ayrıca ekipmanları de ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilir.

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.