SWG-25 taşınabilir manuel el üzengi çubuk inşaat demiri sac bükme aletleri hidrolik paslanmaz çelik boru boru bender

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
  • 1 - 499 Takımları
    $160,00
  • >=500 Takımları
    $95,00
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Durumda:
Yeni
Menşe Yeri:
Zhejiang, China
Marka adı:
ERIC
Model Numarası:
EC-SWG-25
Makine türü:
Hidrolik boru bükücü
Ham malzeme:
Karbon çelik
Malzeme/metal işlenmiş:
Paslanmaz çelik boru
Güç:
Hidrolik
Otomasyon:
Manuel
Ekstra hizmetleri:
Boru Bükme
Sertifikasyon:
Ce
Ürün adı:
Hidrolik boru bükücü
Malzeme:
Çelik Malzeme
Uygulama:
Paslanmaz çelik boru ve boru bükme
Viraj Açısı:
180 Derece
Duvar kalınlığı boru:
0.8-2.0
Renkli:
Sarı
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
10000 Set/Sets per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Uluslararası standart paket
Liman
Ningbo or Shanghai
Tedarik Süresi: :
35 days after receipt the deposit
ürün Açıklaması
Model
bükme aralığı (mm)
formers bükme
(içinde)
duvar kalınlığı boru
(mm)
G.W.
(Kg)
hacim
(mm)
EC-SWG-25
Φ16-Φ33
3/8 " 1/2 " 9/16 " 5/8 " 3/4 "7/8 " 1 "
10,12, 14,16
19,22, 25
0.8-2.0
28
660 × 460 × 180

özellikleri:

a. hafif çelik ve paslanmaz çelik için Uygundur 10-25mm boruları.
b. 7 Ölür, 6 Silindirler (dahil Taban, Kelepçe ve uzanan kolu).
c. Virajlı yuvarlak tüpler (Dış çap): 10mm (yarıçap 50mm), 12mm (yarıçap 60mm), 14mm (yarıçap 70mm), 16mm (yarıçap 80mm), 19mm (yarıçap 90mm), 22mm (yarıçap 110mm) ve 25mm.
d. Bükme tüp boru kalınlığı: 0.8mm-2.0mm.
e. Maksimum bükme açısı: 180 °.
f. workbench Bağlar hızlı ve kolayca sizin için.
g. Güçlü plastik taşıma çantası.

ilgili Ürünler
Firmamız
bizim Hizmet

satış Öncesi hizmet

1. Biz tam stok var ve kısa süre içinde teslim edebilirsiniz.
2. OEM ve ODM sipariş kabul edilir, logo baskı veya herhangi bir tür tasarım mevcuttur.
3. Good Kalite + Fabrika Fiyat + Hızlı Tepki + Güvenilir Hizmet, biz size sunmak için en iyi çalışıyoruz ne olduğunu.
4. Tüm ürünlerimiz bizim profesyonel işçi tarafından üretilen ve biz bizim yüksek-iş var-etkisi dış ticaret ekibi, sen tamamen bizim hizmet inanıyorum.


seçtiğiniz sonra

1. Biz en ucuz nakliye maliyeti sayacaktır ve bir kerede size fatura yapmak.
2. tekrar kalitesini Kontrol, daha sonra göndermek de size ödeme sonra 1-2 iş günü.
3. E-posta size takip no., kovalamak ve yardımcı kadar parsel size ulaşması.


satış sonrası hizmet

1. Biz çok memnunuz müşteriler bize fiyat ve ürünler için bazı öneri vermek.
2. herhangi bir sorunuz varsa, E-Posta veya Telefon tarafından serbestçe lütfen bize ulaşın.

ambalaj ve Teslimat

ambalaj Detay:


♦ uluslararası standart Ihracat Ambalaj:

plastik çanta & rarr; Iç kutu & rarr; Karton.

♦ makbuz mevduat sonra 30-35 gün.

♦ Müşterilerinin Özel İhtiyaçlara göre.

SSS

1. Q: ADEDI hakkında ne?
cevap: 500 parça

2. Q: ne MOQ için teslim süresi hakkında?
cevap: teyit sipariş sonra 30 gün içinde.

3. Q: Hangi portu yükleme olacak?
cevap: Ningbo, Shanghai.


4. Q: Nasıl uzun örnek yapacak?
cevap: bizim mevcut örnek için 1-2days hakkında, eğer kendi logo yapmak, takes15-20days olacak.


5. Q: ürünleri bizim kendi LOGO yapabilir?
cevap: evet, biz OEM hizmet destek.

6. Q: Ödeme koşulları hakkında ne?
cevap: T/T. 30% tarafından depozito olarak T/T ve denge makbuz üzerinde 70% ödenen B/L kopyasını

7. Q: ne ticaret terim kabul edilecektir?
cevap: FOB L/C

8. Q: Ne fiyat?
A: son fiyat almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. arayın çekinmeyin veya bize e-posta. (Aşağıda sizin Sorgulama Ayrıntılar, tıklayın " Gönder " Şimdi!)

9. Q: nasıl sizin fabrika ilgili kalite kontrolü yapmak?
cevap: " Kalite priority. biz her zaman kalite of büyük önem sonuna başından itibaren kontrol etmek. firmamız kazanmıştır CE ISO9001: 2015 autherntication.

bizim Temas
Tel:+ 0576-89919906
faks: + 0576-89919907
M. B.: + 86 13777616101 Wendy Guo
(iş yöneticisi)
M. B.: + 86 15205869194 johnna ying
(satış kadın)
Whatsapp: 13777616101 Wendy
Whatsapp: 15205869194
Skype: LMD1232
Skype: 15205869194
Wechat:15167688198;wendy015544
Wechat: 15205869194
QQ: 178001372
QQ: 296758478

Taizhou Eric Trade Co, LTD

ekle: No.1 888 Yingbin yol, Qinggang, Yuhuan, Zhejiang, Çin PRC.317606

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.