SFX marka Dokunun buster makinesi elektrik deşarj makinesi üretici

  • 1 - 1 Adet
    $1.580,00
  • >=2 Adet
    $1.422,00
Model Numarası:
EDM-8C
Nakliye:
Destek Denizyolu taşımacılığı
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 10 >10
Tahmini Süre (gün) 2 Pazarlık edilebilir
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Garanti:
1 yıl
Menşe Yeri:
Henan, China
Marka adı:
SFX
CNC veya değil:
Normal
Durumda:
Yeni
Boyut (L * W * H):
498*308*392mm
Sertifikasyon:
CE ISO
Gerilim:
110 V/220 V
Ürün adı:
Vidalı Sıkacağı
Renkli:
Sarı
Elektrot Chuck çapı (mm):
0.8-10mm
Max Işleme Derinliği:
70mm
Maksimum işlem hızı (mm/dak):
1mm/dak
Çalışma Sıvısı:
Musluk Suyu
Brüt Ağırlık:
18 kg
Seti Derinlik:
Belirli derinlikte otomatik olarak Alarm
Güç kutusu boyutu (mm):
380*160*300mm
Ambalaj boyutu (mm):
498*308*392mm
Satış sonrası hizmet sağlanan:
Yurtdışı hizmet merkezi mevcut
Güç (W):
800 W
Ağırlık:
18 kg
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
300 Piece/Pieces per Month Screw Tap Extractor, remove broken taps, screws, bolts machine,
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Iç EPE Köpük, ve dış Kalınlaşmış karton SFX için marka Taşınabilir EROZYON
Liman
Shanghai/Beijing
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 10 >10
Tahmini Süre (gün) 2 Belirlenecek
Video Açıklaması
Ürün açıklaması

Neden seçti abd?


Üreticiden SFX marka dokunun buster makinesi elektrik deşarj makinesi

1. kendinden işletilen fabrika bağımsız ihracat,
2. seri üretim, maliyetleri düşürmek,
3. yüksek verimli üretim süreci,
4. yeterli stok,
5. zamanında tedarik,
6. müşteri ihtiyaçlarını karşılamak,

7. ücretsiz elektrotlar sunulacak,

8.1 yıl garanti

Ayrıntılı görüntüler
Ürün
EDM-8C
Giriş gerilimi
AC220V/110V±10%
Giriş gücü (W)
800 W
Elektrot Chuck çapı (mm)
0.8-10mm
Mil Servo maksimum işleme derinliği (mm)
70mm
Maksimum işlem hızı (mm/dak)
2mm/dak
Ayarlanabilir akım
Step
Seti derinlik
Belirli derinlikte otomatik olarak Alarm
Brüt ağırlık
18 kg
Güç kutusu boyutu (mm)
380*160*300mm
Güç kutusu boyutu (mm) ambalaj boyutu (mm)
498*308*392mm

Fonksiyonları ve özellikleri:

1. EDM kırık araçları kaldırmak için kıvılcım erozyon ilkesine uymak, doğrudan temas, böylece, iş parçasına hiçbir dış kuvvet ve hasar.


2. mükemmel yapı: küçük boyut ve hafiflik nedeniyle taşınması uygundur ve büyük iş parçaları için özel üstünlüğünü gösterir. çalışma kafası makineden ayrılır ve karmaşık işleme için yararlı olan herhangi bir yönde dönebilir.

3. rahat çalışma: manyetik taban kolayca işleme bitirmek için iş parçaları üzerinde çekebilirsiniz.

4. doğru konumlandırma: çapraz kelepçe (isteğe bağlı) veya jig, hızlı sıkma ve hassas konumlandırma için uygun olan masaüstü tezgahına monte edilebilir ve toplu işlem için uygundur.

5. kolay bakım: kararlı performans ve kolay bakım garanti etmek için MCU denetleyici ve fonksiyon modülasyonu kullanılır.

6. ekonomik ve kullanışlı: çalışma sıvısı sıradan akan su; güç tüketimi ılımlı; giriş borusu sökülebilir.

7. geniş işleme aralığı: 3mm (3mm dahil) üzerinde kırık musluklar ve matkaplar (iletken malzeme).

8. uzun çalışma saatleri: yüklü bir soğutma fanı, makinenin sürekli çalışmasını sağlayan havalandırmayı sağlar.

Paketleme ve teslimat
Kullanarak kılıfları
Sertifikaları
Sss

1. kaldırılabilir kırık musluklar aralığı nedir?
Cevap: M2-M20 kırık musluklar işleyebilir.


2. maksimum işleme derinliği nedir? Kırık muslukları 100-300mm derinlikten çıkarabilir miyiz?
Cevap: bizim taşınabilir EDM otomatik derinliği 70mm, teorik olarak manuel derinlik 300mm ulaşabilir, ancak daha derin işleme, daha yavaş hız. Daha derin musluklar işlemek istiyorsanız, özel makineyi özelleştirebilirsiniz. Resimler sağlayabilir veya belirli durumu açıklayabilir, size uygun bir işleme planı vereceğiz.

3. taşınabilir EDM işlem sırasında iş parçasına zarar verir mi?
Cevap: doğru elektrot seçildiği ve doğru işleme yöntemine göre, iş parçasına zarar vermez. Elektrotları seçmenin yolları ve işleme yöntemleri referans için ürün kılavuzumuzda mevcuttur.

4. kırık musluklar kaldırmak için ek olarak, taşınabilir EDM diğer fonksiyonları nelerdir?
Cevap: kırık matkapları, driftleri, vidaları vb. kaldırmak, yumruk veya sertleştirilmiş çelik üzerinde işaretlemek de mümkündür.

5. taşınabilir EDMcan yumruk varsa? Doğru olana ne dersin?
Cevap: sadece hassas olmayan delikler işlenebilir. EDM makinelerimiz kılavuz raylar veya slayt tabloları ile donatılmış değildir. Konumlandırma esas olarak görsel denetime dayanmaktadır, bu nedenle yüksek konumlandırma doğruluğu ve yüksek çap gereksinimleri ile delikleri işlemek için uygun değildir.

6. İş parçalarının yan tarafındaki kırık muslukları çıkarmak mümkün mü?
Cevap: çalışma kafası herhangi bir yönde dönebilir, yan tarafta sorun olmaz.

7. makineniz 110 V/60Hz giriş voltajında çalışabilir mi?
Cevap: elbette, standart ekipman AC110/220 V, 50/60Hz giriş voltajı içindir, farklı ülke gereksinimlerinden farklıdır.

8. teslimat yönteminiz nedir?
Cevap: makine TNT, Fedex, DHL, vb gibi internatiol express tarafından teslim edilecektir



Firmamız
Bizim hizmet

Satış sonrası servis

Kırık musluk sökücü için garanti süresi yaklaşık bir yıldır ve bu süre içinde, herhangi bir teknik sorun varsa, onarım için gerekli haber parçaları da dahil olmak üzere bunları ücretsiz olarak onaracağız.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.