Yuvarlak siyah metal toka çanta

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,16 - $0,31 / Adet | 5000 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Renk:
Black
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 3000000 >3000000
Tahmini Süre (gün) 30 Pazarlık edilebilir
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Dongguan,China
Marka adı:
Flowdar
Model Numarası:
Özel
Malzeme:
Metal, çevre dostu çinko alaşımı
Tür:
Toka
Sertifikası:
SGS, RoHS, ISO9001, ISO26000
Özel sipariş:
Kabul
Kullanımı:
Çanta metal parçası
Kalite kontrol:
Her parça
Kalite seviyesi:
Yüksek dereceli
Ürün adı:
Metal toka
Stil:
Lüks
Süreç yöntemi:
Döküm
Yüzey işleme:
Kaplama, boya
Satış sonrası servis:
Iyi hizmet
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
36000000 Piece/Pieces per Year
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
CPE çanta tarafından bireysel paket, blister paket içinde yer, her layber + beyaz kart için sünger yerleştirin, dış karton, palet zaman sevkiyat
Liman
Shenzhen
Örnek Resim:
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 3000000 >3000000
Tahmini Süre (gün) 30 Belirlenecek
Video Açıklaması

Şirket tanıtım:

Dongguan Flowdar Metal co, ltd, çanta zamac parçaları, parfüm metal kapaklar, şarap metal kapaklar, metal süs, vb tasarlar ve yapar, ayrıca parfüm şişesi de dahil olmak üzere tek elden hizmet sağlayabilir, parfüm paketi, şirket kendini iyi, sofistike ve güçlü bir metal şirketi yapmaya çalışıyor. Birkaç yıllık sıkı çalışmadan sonra, şimdi şirket tek elden üretim hattına sahiptir: ürün tasarımı ve geliştirilmesi, kalıp yapımı, alaşım kalıp döküm, işleme, parlatma, kaplama ve montajdan. Şirket CNC, freze makineleri, taşlama makineleri, kıvılcım makineleri, üç set otomatik döküm makineleri, bir parlatma hattı ve bir montaj hattı vardır. Kalite test ekipmanları iki boyut, çeşitli calipers ler, tuz püskürtme test makineleri var. Şirketin tasarım yeteneği güçlü, müşterinin fikirlerini gerçek mükemmel ürünlere dönüştürebiliriz.

Şirketin 120 personeli, beş mühendislik ve teknik personeli ve yirmi QA personeli, on sekiz yönetim personeli, yetmiş iki üretim personeli var.

Şirketin kalite politikası: önce müşteri, önce kalite, sürekli iyileştirme, yenilik; çevre politikası: yasalara saygılı, kirlilik önleme, sürekli iyileştirme ve çevreyi optimize etme.

Flowdar şirketi içtenlikle bizi ziyaret etmek ve iş müzakere etmek için yurtiçinde ve yurtdışında müşterileri ağırlıyor.

 

Ürün resmi:

 

Fabrika resimleri:

 

Sık sorulan sorular (sss):

1.Ne tür parçalar geliştiriyorsunuz?

Cevap: çanta için zamac parçaları üretiyoruz ve ayrıca parfümün zamac aksesuarlarında bir durak hizmeti sunuyoruz.

2.Yönettiğiniz teknikler nelerdir?

Cevap:Biz tasarım, kalıplama, döküm, parlatma, yüzey işleme, montaj işlemek.

3.Ve aldığın bitirir?

Cevap:Su kaplama, vakum kaplama, sprey boya, oksidasyon.

4.Yeni bir projenin geliştirme süreleri nelerdir?

Cevap:Iki durumda, 1. Fikir vermek, biz tasarım, yaklaşık 20 gün gerekir; 2. Tasarım veya örnek sağlamak, biz kalıp yapmak, yaklaşık 25 gün.

5.Ve geliştirme onaylandıktan sonra üretim süreleri?

Cevap:10000 adet, 30 gün, artı on binlerce adet, 15 gün daha gerekir.

6.Yeni bir ürün için yaklaşık araç maliyeti?

Cevap:Yaklaşık 150-300 USD

Sipariş için:

7.Minimum sipariş miktarları nelerdir?

Cevap: 5000-10000 adet

8.Nakliye malları için koşullarınız nelerdir?

   Cevap:FOB Shenzhen

9.Aynı sipariş için birkaç teslimat yapmak mümkün mü? Stockage

Cevap:Mümkün.

10.Ödeme koşulları?

Cevap:30-40% mevduat gerekir, dengeli sevkiyat öncesi ödenen.

11.Mümkünse ürünlerinizin bir kataloğunu almaktan memnun oluruz?

Cevap:Ürünlerimizin çoğu özel yapılmış ve müşterilerin özel hakları olduğu için henüz bir kataloğumuz yok.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.