Perakende toptan tam kule eatx temperli cam bilgisayar oyun PC kasa

  • 1 - 9 Acres
    $120,00
  • 10 - 499 Acres
    $100,00
  • >=500 Acres
    $95,00
Renk:
Model Numarası:
P750
Tedarik Süresi::
Miktar( Acres) 1 - 1 2 - 10 11 - 20 >20
Tahmini Süre (gün) 2 4 7 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 1000 Acres)
Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Acres)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 1000 Acres) Daha Az
Örnekler:
$120,00 /Acre | 1 Acre (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün durumu:
Stok
Uygulama:
Masaüstü 
Tür:
Tam kulesi
Form faktörü:
ATX
Malzeme:
Alüminyum alaşım, Akrilik, Çelik
Tarz:
Fan ile, Güç kaynağı ile, Yan panel penceresi ile
Ön bağlantı noktaları:
Ses, USB
Marka adı:
Powercase
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Bağlantı noktası:
2xUSB3.0 + 2XUSB2.0 + HD ses
Yapı boyutu:
L390 * W215 * H565MM
Ambalaj boyutu:
L435 * W240 * H585MM
Anakart:
EATX ATX/mikro ATX/Mini ITX
Malzemeleri:
0.7mm çelik + 4mm tamperli cam
NW:
11KG
GW:
12KG
Ve yapı:
0.7mm
MOQ:
1 adet
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
10000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Toptan tam kule eatx temperli cam bilgisayar oyun PC kasa
Kahverengi karton + EPE köpük
Ambalaj boyutu: 435*240*585MM
Liman
Shenzhen
Tedarik Süresi: :
Miktar(Acres) 1 - 1 2 - 10 11 - 20 >20
Tahmini Süre (gün) 2 4 7 Belirlenecek
Video Açıklaması

Toptan tam kule eatx temperli cam bilgisayar oyun PC kasa

 

Benzer ürünler

 

 

Bizimle çalışmak, kazanın daha fazla kar

1 olmak için ODM alıcı, Powercase payı50% takım ücreti/kalıp maliyeti.
2, olmak tavsiye alıcı, keyfini çıkarın5% indirimSiparişiniz için
3 olmak için yeni alıcı, keyfini çıkarın3% indirim.
4, kabul ödeme koşullarıL/C,OA,DA,DP.

 

Biz söz veriyorum:
1, yakında içinde cevap7 * 24HsE-posta/WeChat/whatsapp/Skype.
2, tedarikÇözümleriKarşı ürünlerinizi hatları.

3,OEM logoBaskı ürün bile 1 adet.
4, dünya çapında gemi,Adedi 1 adetHariç PC kasa.
5, gemi örnek teslimatIçinde 7 iş günü
6, 1 yıl garantiOrijinal kalite hatalarına.

 

                                                                                                   Isteyin Catelogue hızlı

Burada bilgisayar kasası ileBasit ama modernTasarım ve pratik işlevi

Içerir temelleri için Performans şasi. Biz düşünüyorum it için yeterli pratik bir

Kişi. BazenAz daha fazlası

                                                                                                               Testi ücretsiz örnekleri

 

 

Adı
Toptan tam kule eatx temperli cam bilgisayar oyun PC kasa
Model No.:
P750
Boyutlar:
L390 * W215 * H565MM
Kasa tipi:
FULL-Tower
MB tipi:
EATX ATX/mikro ATX/Mini ITX
Fan yer:
Ön: 4X120MM
Üst: 3X120MM
Arka: 2X120MM
Güç alt bankası: 3*120mm 
Malzemeleri
0.7MM çelik + 4.0mm tamperli cam
HDD yuvaları:
4xSSD 1 * 3.5HDD
VGA kartı:
400mm Max
Su radyatörü desteği
Ön: 2X240MM
Üst: 1X120MM veya 1*240MM
Karton boyutu:
L435 * W240 * H585MM
Güç durumda kategori

 

                                                                                                            Göndermek soruşturma

POWERCASE, bir isim güvenebilirsiniz!

 

2007 yılından bu yana,POWERCASE, Adanmış to sağlamak yüksek kaliteli bilgisayar bileşenleri ve aksesuarları,

Birlikte harika alış deneyimi.
Başında, bizim tasarım fikir, şanghay ve New York, ve odak çin ve
Amerikan pazarı. ŞimdiPOWERCASEBir öncü endüstriler ve uluslararası sağlayıcısı
Premium, verimli ve yenilikçi ürünler.
Kalite ama uygun fiyat ürünleri vardır ne biz excelled in. Müşterilerimiz tasarrufu
Para ve değerli zaman sırasında almak ne onlar beklenen.
Almak için hızlı tepki bizim değerli müşteriler, bizim denizaşırı ofis olacak açık yakında.
Umarım bizim yeni seçkin müşteri!
Sevgili duymak sizden yakında okuyacağımıza.
Burada arayın ANGETS veya distribütörler için marka PWERCASE çin'de yerel, PLS bize ulaşın.
Sss

1. Bizim iş günü.

Cevap:Iş günü/saat: For-d güneş/9:00 AM - 8:00 PM

 

2. Nasıl İletişim satışlarınızı sormak soru ve soruşturma?

Cevap: geçebilirsiniz abd doğrudan Skype,WhatsApp ve ticaret müdürü. Ve aynı zamanda içine girin ürün arayüzü bize mesaj bırakın/e-posta altındaki page.

 

3. Nasıl yakında alabilirim tepki veya cevap you?

Cevap: biz size anında tepki ile Skype,WhatsAppVe ticaret yemlik. Ve e-posta cevap 24 saat içinde.

 

4. Alabilirim bazı örnekleri vermeden önce bir sipariş?

Cevap: tabii ki, tamam. Örnek ücreti gerekli ve olacak iade edilebilir bir kez sipariş yerleştirilir.

 

5. Üretim süresi ne kadardır?

Cevap: bağlıdır. Mühürlü bilgisayar kasası, genellikle 30 gün alınan ve ürün detayları için kullanılır.

 

6. OEM ODM sağlanan?

Cevap: evet. Ve biz ayrıca üzerinde özelleştirilmiş tasarım ambalaj kutuları, etiket, vb. if gerekli değildir.

 

7. Ne RAM size teklif?

Cevap: bağlıdır hangi ürün. Soruşturma. Genellikle, 0.3% ~ 1%

 

8. Nerede sizin yükleme noktası?

Cevap: genellikle Shenzhen, çin.

 

9. Nedir sizin ödeme koşulları?

Cevap: normalde, 30% depozito ve denge T/T karşı kopya Bill veya L/C bakışta.

 

10. Sonra kurulumu klavye, fare, hoparlör, vb, onlar yok çalışması.

Cevap: • kontrol eğer gösterge ışığı üzerinde onaylamak onlar normal güç kaynağı. • Kontrol tüm bağlantıları içinde PC; Belki değil kabloları doğru bağlı.  

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.