Profesyonel Kaliteli Polar Made Hoodies Yetişkinler kışlık kıyafet Sıcak Ve Nefes

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$11,50 - $13,00 / Adet | 50 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Boyut:
XXS XS S M L XL 2 XL 3 XL 4 XL 5 XL 6XL Tek boyut
Renk:
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 300 301 - 4500 4501 - 9000 >9000
Tahmini Süre (gün) 1 15 30 Pazarlık edilebilir
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Kaynağı türü:
OEM hizmeti
Menşe Yeri:
Pakistan
Marka adı:
RAULAM ULUSLARARASı
Model Numarası:
RI-428
Kumaş türü:
Polar
Özellik:
Çekmez, Pütür yapmaz, Sürdürülebilir, Hızlı kurutma, Kırışıklık yapmaz, Nefes, Artı boyutu, Rüzgar geçirmez
Malzeme:
Polyester/Polar
Teknikler:
Yıkanmış
Tasarım:
Özel
Sezon:
Kış
Tarz:
Kazak
Kol türü:
Düzenli
Yaka:
Kapüşonlu
Desen türü:
Özel
Ürün adı:
Hoodies
Ürün Tipi:
Kazak Hoodies
Anahtar kelimeler:
Erkek Hoodie Özelleştirilmiş
Logo:
Özel logo Baskı
Renkli:
Özel Renk
Boyutu:
Özelleştirilebilir
Kumaş:
Özelleştirilmiş kumaş
Baskı:
Dijital Süblimasyon Baskılı
MOQ:
50 adet
Tipi:
Casual Kazak Hoodies
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
9000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Her türlü ambalaj müşteri talebine göre mevcuttur.
Liman
Sialkot
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 300 301 - 4500 4501 - 9000 >9000
Tahmini Süre (gün) 1 15 30 Belirlenecek
Ürün Açıklaması

Profesyonel kalite polar yapılan Hoodies yetişkinler kışlık kıyafet sıcak ve nefes

Ürün Tipi:
Hoodies
Malzeme:
Polar/Diğer
Kumaş Tipi:
Polar veya Özel
Tasarım:
OEM Tasarım
Özellik:
Anti-bakteriyel, Anti-UV, rahat, nefes, hızlı kuru, artı boyutu, diğer
Renk:
Özelleştirilebilir
Logo:
Özel Logo Veya Etiket
Tip:
Kazak Hoodies
Ilgili Ürünler
Bizim Hizmet

1) şirketinizin piyasada daha iyi satmasına yardımcı olmak için rekabetçi fiyat.

2) zaman kazanmanıza yardımcı olmak için hızlı teslimat.

3) İsteklerinizi veya sorularınızı istediğiniz zaman yanıtlayacağız.

4) 7 yıllık profesyonel deneyime sahip olduğumuz için OEM hizmetleri sunabiliriz.

Şirket Profili


Paketleme ve Teslimat
SSS

1. senin adedi nedir?
Ans: 100 çift her renk

2. ücretsiz numune veriyor musunuz?
Ans: evet, yapabiliriz, ancak navlun müşteri tarafından ödenir.

3. web sitenizdeki ürünler stokta mı?
Ans: çoğu müşteri referansı içindir, biz esas olarak OEM yaparız.

4. logomuzu bu ürüne koyabilir misiniz?
Ans: evet yapabiliriz. Baskı/süblimasyon veya nakış sorun değil

6. örnek zaman nedir?
Ans: özel tasarıma göre 5-10 gün.

7. kabul ödeme yöntemi nedir
Ans: Western union, banka havalesi,
Hangi ödeme yöntemi sizin için uygun?

8. kurşun zamanı nedir?
Ans: belirli miktarına göre 15-35 gün.

9. kendi fabrika var mı?
Ve: Evet.

10. fabrikanız kaç kişi var?
Ans: fabrikamız 100 + deneyim işçiye sahiptir.




Ancak, başka bir sorunuz var veya bizden herhangi bir yardıma ihtiyacınız var, yardım sunmak istiyoruz.


Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.