Pozitif ve negatif 3 istasyonlu plastik yumurta tepsisi şekillendirme makinesi (şekillendirme + delme + kesme + istifleme)

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$76.000,00 - $78.000,00 / Takımları | 1 Takımları (Min. Sipariş)
Model Numarası:
NU680/450 Plastik termoform makinesi Plastik yumurta tepsisi makinesi Plastik makine Çok fonksiyonlu Şekillendirme makinesi
Tedarik Süresi::
Miktar(Takımları) 1 - 1 >1
Tahmini Süre (gün) 40 Pazarlık edilebilir
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
İşleme türü:
Plastik termoform makinesi
Durumda:
Yeni
Garanti:
1 yıl
Satış sonrası hizmet sağlanan:
Video teknik destek, Ücretsiz yedek parça, Alan kurulum, devreye alma ve eğitim, Alan bakım ve onarım hizmeti, Online destek
Menşe Yeri:
China
Marka adı:
Wylong
Gerilim:
380 v/220 v
Sertifikasyon:
Ce
Ürün türü:
Plastik bardak
Boyut (L * W * H):
7500*2400*2200mm
Uygulanabilir Endüstriler:
Oteller, Konfeksiyon Mağazaları, Gıda ve İçecek Fabrika, Çiftlikleri, Restoran, Ev Kullanımı, Gıda Dükkanı, Gıda ve Içecek Mağazaları
Otomatik:
PP/PLA/PS/PET/PVC
Çok fonksiyonlu:
Plastik makine
Kapak/kutu/tepsi:
Hazır yemek kutusu
Maks. Şekillendirme makinesi:
680*420mm
Maks. Şekillendirme derinliği:
80mm, daha fazla olabilir
Şekillendirme basınç:
0.5-0.8 Mpa
Verimlilik:
10-35 kalıp/dak
Anma başlığı güç:
70kw
Toplam ağırlık:
7.5 ton
Genel boyut:
7500*2400*2200mm
Güç (W):
80kw
Ağırlık:
7500 kg
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
20 Set/Sets per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Stretchin film kaplı
Kolay yükleme için ahşap paletler
Liman
ningbo
Örnek Resim:
package-img
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar(Sets) 1 - 1 >1
Tahmini Süre (gün) 40 Belirlenecek
Video Açıklaması

Pozitif ve negatif 3 istasyon plastik yumurta tepsisi şekillendirme makinesi (şekillendirme + delme + kesme + istifleme)

 

 

 

 

 

 

Ürün açıklaması

      Özellikleri        

 

Giriş

 

EnÇok istasyonlu termoform makinesiA-PET, R-PET, C-PET, BOPS, kalça, PP, PLA, PVC ve bariyer malzemesi gibi farklı malzemeleri işlemek ve birçok ürün üretmek için uygundur: tepsiler, kapaklar, meyve ve sebze kutuları, çiçek Tencere, plaj kabukları, kreş tepsileri ve tabaklar.

 

Örneğin bir istasyon termoforminging makinesinde yapılamayan bazı ürünler yapabilir: delikli PLA ürünleri, plastik kapaklar veya kaplar, ambalaj kapları (meyve kutusu, yumurta tepsileri) gövde ve kapak bağlı vb.

 

 

 

SPecification

 

Model

  NUD 680/450

 Sac malzemeler

  PP. PS. PET.PLA.PE

 Sac kalınlığı

0.2-2mm

 Şekillendirme makinesi şekillendirme

  680*420mm

 Genişlik sac

  400-690mm

 Şekillendirme derinliği

  125Mm

 Hızlı

15-30 kalıp/dak

 Isıtma gücü

70 kw 

Toplam kurulu güç

80 Kw

Motor gücü

  4kw x 4

Hava tüketimi

  0.5-0.8 bar

Boyut

  7500*2400*2200mm

 Ağırlık

  7500 kg

 

 

Yapılandırma listesi

 

Parça adı

Kökenli

Motor

Çin marka

Motor dişli kutusu

Çin marka

Invertör

(Yaskawa)

Manyetik vanaŞekillendirme

(SMC)

Manyetik vana

Airtac

Silindir

Airtac

Besleme Servo Motor

(Yaskawa)

Istifleme Servo Motor

(Yaskawa)

Voltaj düzenleme modülü

Çin marka

SıcaklıkModülü

Çin marka

Isıtıcı

Çin marka

PLC

(Mitsubishi)

Dokunmatik ekran

(Mitsubishi)

Kodlayıcı

(Mitsubishi)

Kontaktör

Schneider

Anahtarı

Schneider

Kesici

Schneider

 

 

     

 

      Makinesi fotoğrafları        CE belgesi

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Ürün yelpazesi     

   

 

 

 

 

 

 

 

    CE belgesi

 

 

Şirket bilgileri

 

Fabrika göz ardı

 

 

 

 

 

 

 

 

     Sergiler ve fuarlar  CE belgesi

 

 

 

Ambalaj ve nakliye

 

      Makine yükleme

 

 

 

 

Sss

     Soruları olabilir ASK

Q1: her makine için farklı modelleriniz var mı?

Cevap: evet, farklı modellerimiz var ve makineyi ihtiyaçlarınıza göre yapabiliriz.

 

Q2: üretim süresi nedir?

Cevap: normalde ihtiyacımız varEtrafında45 gün.

 

Q3: makineyi satın aldıktan sonra hangi hizmeti sunabilirsiniz?

Cevap:Makineyi her zaman yurtdışında çalıştırmaya ve test etmeye yardımcı olabilecek birkaç deneyimli teknisyenimiz var. Ayrıca, kendi ihracat personel makineyi satın aldıktan sonra size hizmet desteği verecektir. Herhangi bir sorunuz olduğu sürece, size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

 

Q4: müşteri örnek bardak göndermek gerekir?

Cevap: evet, varsa. Müşterinin numunesi yoksa, lütfen bir çizim veya numunenin bir fotoğrafını gönderin ve bize boyutunu bildirin. Sonra onayınız için çizim göndereceğiz.

 

Q5: ödeme koşulları hakkında ne?

Cevap: T/T kabul ediyoruz. Depozito olarak % 30% ve teslimattan önce % 70% bakiye ödenmelidir. Ayrıca görüşte % 100% geri dönülmez L/C kabul edebiliriz.

 

Q6: termoform makinesinin kapasitesi nedir?

Cevap: çalışma 20 saat/gün, kapasite 300,000-500,000 pcs/gün. Doğru kapasite, ürünlerin boyutuna ve malzemesine bağlıdır.

 

Q7: termoform makinesi için ne kadar alana ihtiyacı var?

Cevap: 5 metre uzunluğunda (istifleme makinesine ihtiyacınız varsa, başka bir 3.5 metre gerektirir), 2.5 metre genişliğinde.

 

Q8: termoform makinesi ne tür ürünler üretebilir?

Cevap: her türlü disposible plastik bardaklar, kase, tabak, kutu, yoğurt kabı, saksılar, gıda kabı vb.

 

Q9: termoform makinesinde hangi malzeme kullanılabilir?

Cevap: PP/PS/PVC/PET. Kalınlık 0.3-2mm.

 

Q10: elektrik için makinenin gereksinimleri nedir?

Cevap: üç fazlı dört tele ihtiyacı var. Bakır çekirdek kablo 25mm & sup3 daha büyük olmalıdır, alüminyum çekirdek kablo 50mm & sup3 daha büyük olmalıdır;.

 

Q11: hava için makinenin gereksinimleri nedir?

Cevap: sıkıştırılmış havanın çıkış hacmi 2.4mm & sup3;/dak'dan daha yüksek olmalıdır. Basınç 6 kg'dan daha yüksek olmalıdır.

 

Q12: su için makinenin gereksinimleri nedir?

Cevap: suyun yer değiştirmesi 1.5 m & sup3'ten daha yüksek olmalıdır;/dak ve basınç 2 kg'dan daha yüksek olmalıdır. Sıcaklık 30 °-50 arasında olmalıdır°.

 

     Bize ulaşın

 

 

 

Nicole

Wechat: 13868890422

WhatsApp: 008613868890422

 

FffffCHINE yükleme

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.