Plastik gıda ambalajı ısıl yapışmalı torba renkli zip kilit çanta

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,001 - $0,05 / Adet | 5000 Adet / Adet karşılama örnek sipariş (Min. Sipariş)
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Yüzey taşıma:
Gravür baskı
Endüstriyel kullanım:
Tarım
Kullanımı:
Meyve
Sızdırmazlık & kolu:
Isı mühür
Özel sipariş:
Kabul
Renk ve Boyut:
Özelleştirilmiş
Özel Sipariş:
Kabul
Teslimat tarihi:
1-2 hafta
Baskı:
Kadar 9 Renk
Malzeme Yapısı:
B-OPP/PET/PE
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
JT
Malzeme:
Alüminyum folyo
Özellik:
Nem geçirmez
Model Numarası:
Kilitli poşet
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
10000 Set/Sets per Day Welcome sample order
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Karton. özel kabul
Liman
Shenzhen/HK
Tedarik Süresi: :
Non- printing, one week. Printing, two weeks

plastik gıda ambalaj ısı yapışmalı çanta renkli zip kilit çanta     

          

özellikler

öğe

ZIP KILIT ÇANTA

 

boyutu

 

özelleştirilmiş

malzeme

iki Kat lamine malzemeler seçeneği

BOPP/CPP veya PE (Şeffaf) PET/CPP veya PE (Şeffaf)

Matt BOPP/PE veya CPP (Opak) BOPP veya PE/VMCPP (Metalize)

PA/PE (Güçlü paket)

üç Katmanlar seçeneği

PET/Folyo/PE veya PET/VMPET/PE (Metalize)

BOPP/Folyo/PE veya PET/Folyo/CPP (Metalize), PA/Folyo/PE (güçlü hammadde)

BOPP/PET/PE veya CPP (Şeffaf) NY/VMPET/PE (Metalize)

kalınlığı

50 microns-180 mikron (1.95 mil-7.02 mil)

fonksiyonu

bariyer/moistrue geçirmez/güneş dayanıklı/su geçirmez/antistatik

kullanım

aperatif, süt tozu, içecek tozu, fındık, kurutulmuş gıda, kurutulmuş meyve, tohumları, kahve,

şeker, baharat, ekmek, çay, bitkisel, buğday, hububat, tütün, çamaşır tozu,

tuz, unları, pet gıda, şeker, pirinç, confectionaries vb.

renk

kadar 8 renk baskı mevcuttur dahil PMS renk

yüzey

parlak/mat laminasyon, sıcak damgalama, baskı Akın,

kırma, takvim, Altın/gümüş folyo-damgalama, kırma,

varmishing, kabartma için kraft kağıt kahve çanta & kahverengi kraft kahve çanta

örnek zaman

7 iş günü

ADEDI

10000 adet. İhtiyacınız ambalaj özelliklerine bağlıdır.,

ve büyük miktarda indirim alacak.

sıcak Ipuçları

ürünün alıntı dayanmaktadır materal, boyut, kalınlık, baskı renkleri ve

miktar. malzemenin lütfen bize haber veriniz, kalınlığı, boyutu, baskı, miktar,

sonra Ben size en iyi teklif verebilir.

bu öğelerin herhangi biri sizi ilgilendirmez olmalı, lütfen bize bildirin. biz mutlu olacak

bir teklif vermek detaylı gereksinimleri aldıktan sonra.

ödeme

30% mevduat, T/T, Western Union veya Paypal, denge öncesi ödenecek shold

nakliye.

 

 

ürün Resmi

 

hakkımızda

Q1:eğer üretici veya ticaret şirketi mısınız?

 

cevap: biz sanayi ve ticaret entegrasyonu.

 

Q2:fabrika nerede olduğunu?

 

cevap: Bizim fabrika Shenzhen bulunan

 

Q3: bazı örnekler Alabilirim?

 

cevap: Tabii, numuneler önceden bizim onur size sunulacak.

 

Q4:istiyorsun hangi tip çanta üretmek?

 

cevap: Çanta ihtiyacı dayalı produceded olabilir. lütfen tavsiye malzeme, kalınlığı, boyutu, renk, tarzı, miktar,

 

ilgili resimlerin veya işaretleri ve diğerleri.

 

Q5: nasıl fabrika kalite kontrol yapmak?

 

cevap: Kalite No.1 1 önceliği olduğunu. biz başından itibaren kalite kontrolüne büyük önem imalat.

 

 

Q6:nasıl senin hakkında çanta kaliteli?

 

cevap: 16 yıldan Beri, biz müşterilerimizin sadece alınan 1.18% kalite şikayet.

 

Q7: ambalaj ve nakliye nasıl olduğunu?

 

cevap: Renk kutusu, karton ve palet paketi ihtiyaçlarınıza olarak. Generally 1x20'GP 5-12tons yükleyebilirsiniz hakkında ve 1x40'HQ yükleyebilirsiniz 10-22tons.Loading kapasiteli senin bağlıdır paket.

 

Q8: nasıl uzun kurşun zaman senin vardır?

 

cevap: 1x40HQ 25-35days ihtiyacı, ve 1x20 GP 10-15days.However gerekir, olarak fabrika avantajı, biz size bir kısa kurşun süresi sunmak için yeteneği var.

 

Q9:nasıl senin fiyat olduğunu?

 

cevap: fiyat farklı boyutu için farklı ve tipi, genellikle kalın, çanta yüksek birim fiyat, hangi aynı boyutu dayanmaktadır; biz çalışacaktır önce fiyat, biz onaylamak zorunda kalınlığı, boyutu, renk, tarzı.

 

Q10: nerede sizin ana pazarları vardır?

 

cevap: Biz avrupa'dan 36 countries daha ihraç var, kuzey ve Güney Amerika, orta Doğu, okyanusya ve Asya alanlar.

 

PS: eğer ürün hakkında daha fazla bilmek istiyorum, pls bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. ve firmamıza hoş geldiniz.

 

 

 

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.