Düz beyaz basketbol bisiklet erkek çorap % 100 pamuk

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,50 - $1,05 / Pair | 100 Pair / Çiftleri (Min. Sipariş)
Boyut:
Ingiltere boyutu 6-11 Abd boyutu 7-12
Renk:
3 renk
Tedarik Süresi::
Miktar( Çiftleri) 1 - 10 11 - 300 301 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 7 15 25 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 1000 Çiftleri)
Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Çiftleri)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 1000 Çiftleri) Daha Az
Örnekler:
$10,00 /Pair | 1 Pair (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Kaynağı türü:
Sipariş yapmak
Ürün türü:
Çorap
Yüksek:
Ekip
Menşe Yeri:
Zhejiang, China
Marka adı:
LONGNA
Model Numarası:
Alisa 010
Malzeme:
Spandeks/polyester
Özellik:
Anti bakteriyel, Koku yapmaz, Nefes, Tek kullanımlık, Sürdürülebilir, Diyabetik için, Hızlı kurutma, İlmek direnci, Sportif, Ter emici
Teknikler:
Örme
Sezon:
Yaz
Tarz:
Düzenli
Çorap türü:
Rahat
Desen türü:
Katı
Kalınlık:
İnce
Ürün adı:
Düz beyaz basketbol bisiklet erkekler çorap % 100 pamuk, Sağlıklı bambu çorap
Cinsiyet:
Unisex
Yaş Grubu:
Yetişkinler için
Stil:
Mürettebat çorap
Tasarım:
Rahat çorap
Logo:
Baskı, örgü, nakış
Tipi:
Erkek kadın çorap
Desen:
Katı iş bambu çorap
MOQ:
100 Çift
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Bir etiket kartı ile bir çift bir çoklu torbada bir kanca, bir kartonda 252 çift. Özel detaylar çorap ağırlığı ve kalitesine bağlıdır.
Düz beyaz basketbol bisiklet erkekler çorap % 100 pamuk
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pairs) 1 - 10 11 - 300 301 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 7 15 25 Belirlenecek

Yenilik düz beyaz basketbol bisiklet erkekler çorap % 100 pamuk

 

 

Ürün Açıklaması
Ürün Tipi:Yenilik kalite düz beyaz basketbol bisiklet erkekler çorap % 100 pamuk
Malzeme:Pamuk/polyester/spandex
MOQ:100 Çift
Teknikleri:Örme
Özellik:Anti-bakteriyel, kaymaz, çevre dostu, hızlı kuru, sportif, nefes alabilir
Renk:Istediğiniz herhangi bir renk
Sezon:Ilkbahar/sonbahar/kış
Boyutu:OS
Teslimat Detayı:Ödeme sonra 35 gün içinde sevk
Paketleme Detayları:Etiket başına bir çift, orta opp torbada 12 çift
  Yılda 10 milyon çorap tasarlıyor ve üretiyoruz 8 yıldan fazla, örgü bilgisayarında erkekler kadınlar için binlerce desen var, kesinlikle istediğinizi bulacaksınız!      
Daha katı çorap hızlı sipariş!

V    Tasarım: bu çalışkan bir kalış ayağı ile mükemmel uzun ömürlü iş çorap.

V    Özellikler: anti-bakteriyel, anti-kayma, nefes, rahat giyen.

V    Diğer: çevre dostu, sportif

 

Pls örnek ve tırnak için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin!Bize ulaşın

 

Renkli ve teknoloji

 

V  Pamuk, spandex, naylon, polyester, bambu, coolmax, akrilik, finedrafts pamuk, merserize pamuk, yün, malzeme gerekli müşteriler olarak kullanılabilir
V  Tek/çift silindirli örme makineleri ithal, 96N. 108N, 120N, 132N, 144N, 168N, 200N.
V   Dikiş: rosso-bağlama, makine bağlama

V  Bakım talimatları: makine renkleri ile sıcak yıkayın, klorsuz ağartıcı, orta kuru, demir yok, kuru temizleme yok.

V   Tüm detaylar tasarlanabilir>>> beni tıklayın! @ Bize e-posta gönderin!

Şirket Bilgileri

 

Üretim Süreci

Derecelendirme ve İncelemeler

Neden Bizi seçmelisiniz

1. SGS sertifikalı 10 yılı aşkın üretici
2. Sizin için mükemmel satış sonrası servis ücretsiz
3. 7-15days kısa teslim süresi
4. Küçük sipariş mevcuttur
5. Kalite sorunu için tam ödeme iadesi
6. Ticaret güvencesi ücretsizdir!
7. Siparişleriniz için tam koruma alın
% 8.100% ürün kalitesi koruma
% 9.100% zamanında sevkiyat koruması
% 10.100% ödeme koruması

Pls örnek ve tırnak için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin!!!Bize ulaşın

SSS

Q1: bir fabrika mısınız?

Cevap: evet, biz 10 yıldan fazla bir profesyonel üreticisi.

Q2: test için bir örnek alabilir miyim?

Cevap: evet, çoraplarımız için ücretsiz numune sunabiliriz. Paypal, Western Union ve T/T kabul ediyoruz.

S3: logomu ürünlerinize ekleyebilir miyim?

Cevap: evet, OEM ve ODM bizim için kullanılabilir. Bize sanat gönderin.

Q4: birlikte sipariş vermek için öğeleri karıştırabilir miyim?

Cevap: evet, karışık öğeleri kabul ediyoruz.

Q5: sipariş önce fabrika vistit miyim?

Cevap: evet, fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Q6: ödeme yönteminiz nedir?

Cevap: biz T/T 30% mevduat kabul, ve % 70% dengesi tam sevkiyat öncesi ödenmelidir.

Q7: üretim için kurşun zamanı nedir?

Cevap: normalde örnek onaylandıktan ve mevduat aldıktan sonra 15-20days.

S8: nakliye yönteminiz nedir?

Cevap: okyanus tarafından: FOB gemi nakliye; ekspres kurye ile: DHL, FedEx, TNT, UPS; hava kargo ile.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.