YENI Toptan Durumlarda bilgisayar cam masaüstü bilgisayar kasası oyun atx muhafazaları

  • 20 - 499 Adet
    $18,00
  • >=500 Adet
    $15,00
Renk:
Model Numarası:
PIZ301
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 100 101 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 20 30 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 1 Adet)
Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 1 Adet) Daha Az
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün durumu:
Stok
Uygulama:
Masaüstü 
Tür:
Orta kulesi
Form faktörü:
ATX
Malzeme:
Alüminyum alaşım, Plastik, Çelik, Spcc, ABS
Tarz:
Fan ile, Güç kaynağı ile, Yan panel penceresi ile
Ön bağlantı noktaları:
Ses, USB
Marka adı:
POWERCASE/OEM
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Ürün Adı:
Yeni toptan kılıfları bilgisayar cam masaüstü bilgisayar vaka oyun atx muhafazaları
Boyutu:
360*180*430mm
Kalınlığı:
0.5mm
Maks. VGA kartı:
350mm
Maks. CPU Soğutucu:
162mm
AMBALAJ BOYUTU:
550*155*525 MM
N. W./G.W.:
5.5 kg/6.8 kg
Güç Kaynağı:
ATX standart alt
Bağlantı noktası:
USB2.0 * 2 + USB3.0 * 1 + HD ses
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
500000 Piece/Pieces per Month Wholesale Cases computer glass Desktop pc case gaming atx casing
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Yeni toptan kılıfları bilgisayar cam masaüstü bilgisayar vaka oyun atx muhafazaları
OPP torba ve köpük koruma ile kahverengi kutu
Kasa boyutu: 400*183*420mm
Karton boyutu: 492*247*510mm
N.W: 5.5 kg
G.W: 6.8 kg
Liman
shenzhen
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 100 101 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 20 30 Belirlenecek

 

Yeni toptan kılıfları bilgisayar cam masaüstü bilgisayar kılıf oyun atx muhafazaları

Benzer öğeleri

 

Bizimle çalışın, daha fazla kar kazanın

1, ODM alıcı olmak, Powercase payı50% takım ücreti/kalıp maliyeti.
2, yönlendirme alıcı olmak, zevk5% indirimSipariş için
3, yeni alıcı olmak, zevk3% indirim.
4, ödeme koşulları kabulL/C, OA, DA, DP.

 

Biz söz:
1, yakında cevap7 * 24HsE-posta ile/WeChat/WhatApp/Skype.
2, tedarikÇözümleriÜrünlerinizin satırlarına karşı.

3,OEM logoHatta 1 adet için ürün üzerine baskı.
4, dünya çapında gemi,Adedi 1 adetPC durumda hariç.
5, gemi örnek teslimatIçinde 7 iş günü
6, 1 yıl garantiOrijinal kalite kusurları için.

 

                                                                                                                                                                       Sormak örnekleri en kısa sürede

Ürün açıklaması

Ürün bilgileri

Ürün adıYeni toptan kılıfları bilgisayar cam masaüstü bilgisayar kılıf oyun atx muhafazaları
UygulamaMasaüstü
MalzemeIç yapı: 0.60mm içinde SPCC, ABS
Model numarasıAk
TipiOrta kulesi
Sturcture boyutu

360*180*430mm

Ön bağlantı noktalarıSes, USB
Form faktörüATX
Menşe yeriGuangdong, çin (anakara)
Marka adıGüç durumda
Güç kaynağıATX standart alt
PortUSB2.0 * 2 + USB3.0 * 1 + HD ses ile cam bütün pencere, ön panel cam
Max. VGA kartı350mm
Max. CPU soğutucu162mm
HDDHDD: HDD * 2 SSD * 2
ODD2 * HDD, 2 * SSD;
Fan

Üst: 120/140mm Fan × 2

Ön: 120/140mm Fan × 3

Arka: 120mm Fan × 1

Net ağırlık/brüt ağırlık5.5 kg/6.8 kg
Garanti1 yıl
Ayrıntılı görüntüler

Ürün gösterisi

 

 

                                                                                                                                                         Olsun Yeni CATELOGUE yakında
Güç durumda kategori
 
Şirket bilgileri

Fabrika gücü

Bizim hizmetleri

Ticaret güç


QA & belgelendirme


 

OEM ve ODM hizmeti sunmaktayız. Başka benzersiz tasarımınız varsa, bütünü halledebiliriz

Görünüm tasarımı, mekanik yapı, elektronik tasarım ve takım yapımı geliştirme.

Bu garanti şartları altında, ürün normal kullanım altında bir arıza meydana gelirseIçindeGaranti süresi, prova belgelerine dayalı olarak ücretsiz/yeniden işleme yeni ürünler sağlayacağız.

 

Bizim söz:

 

1. 1 hafta içinde tüm modeller için numune sağlıyoruz.

2. 1 adet için ürüne OEM logo baskı.

3. Hakiki kalite kusurları için 1 yıl garanti.

Sss

 

1. Bizim iş günü.

Cevap:Çalışma günü/saat: Mon-sun/9:00-8:00 PM

 

2. Soru ve soruşturma sormak için satışlarınızla nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Skype, WhatsApp ve ticaret müdürü tarafından doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ve ayrıca ürün arayüzüne girebilir

Sayfanın altındaki bize mesaj/e-posta bırakın.

 

3. Size ne kadar sürede cevap veya cevap alabilirim?

Cevap: Skype üzerinden size hemen yanıt vereceğiz,WhatsAppVe ticaret yemlik. Ve 24 saat içinde e-posta cevap.

 

4. Sipariş vermeden önce numune alabilir miyim?

Cevap: tabii ki, sorun değil. Numune ücreti gereklidir ve sipariş verildikten sonra iade edilir.

 

5. Üretim süresi ne kadardır?

Cevap: siparişe bağlıdır. Mühürlü bilgisayar kasası, genellikle mevduat aldıktan sonra 30 gün ve ürün detayları onaylandı.

 

6. OEM ODM sağlanır mi?

Cevap: evet. Ayrıca gerekirse ambalaj kutuları, çıkartma vb. Özel tasarımlar da sunuyoruz.

 

7. Hangi RAM sunabilirsiniz?

Cevap: talep ettiğiniz ürüne bağlıdır. Genellikle, 0.3% ~ 1%.

 

8. Yükleme limanınız nerededir?

Cevap: genellikle Shenzhen, çin.

 

9. Ödeme koşullarınız nelerdir?

Cevap: normalde % 30% depozito ve konşimento kopyasına veya görüşte L/c'ye karşı T/T dengesi.

 

10. Klavye, fare, hoparlör vb. Kurulduktan sonra çalışmazlar.

Cevap: • gösterge ışığının normal güç kaynağında olup olmadığını kontrol edin. •

Pc'deki tüm bağlantıları kontrol edin; kablolar doğru şekilde bağlanmamıştır.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.