CD çalarlı yeni takım en iyi fiyat güçlü aktif hoparlör

  • >=200 Adet
    $108,00
Renk:
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 600 >600
Tahmini Süre (gün) 25 Pazarlık edilebilir
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Marka adı:
Moonaudio
Model Numarası:
MG-122
Tür:
Aktif
Kullanımı:
Ev sineması, Taşınabilir ses çalar, Karaoke player, Sahne, Dolap
Kanallar:
2 (2.0)
Özel özelliği:
Kablosuz
Menşe Yeri:
Guangzhou
Dolap:
Plastik/ahşap
Renkler:
Herhangi bir renk
Bitirme:
Boyalı/PVC
Destek:
BT/USB/SD, vb
Stil:
Yeni
LED ışıkları:
Evet
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
1500 Pair/Pairs per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
5 kat kraft kağıt paketi, 2 cent köpük açısı.
Liman
HuangPu Guangzhou,Yantian Shenzhen
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 600 >600
Tahmini Süre (gün) 25 Belirlenecek

CD çalar ile yeni takım en iyi fiyat güçlü aktif hoparlör

 

YENI ÖZEL TOOLINGSPEAEKR
1. yeni tasarım hoparlör, ekran, bluetooth, FM.
Uzaktan, vb.
2. 80 W; dijital amplifikatör. DVD OYNATICI
Fonksiyonu.
3. pil: 12 V. 12A kurşun asit batarya.
4. bas: 12 "ışık ile. Trebles. Orta
Işık
5. gerçek watt ve pil boyutu.
6. LED parti lig ile yeni ön panel

 


Özellik ve Uygulama:

1.Herhangi bir talep mekan, sahne, karaoke, parti disko, dans, promosyon, performans, toplantı kapalı ve açık kullanılabilir. etkinlikler.
2. Play bölümü, oynat/duraklat, durdur, tekrar et ve atla kontrolünü içerir.
3. kolay taşıma için entegre geri çekilebilir sap ve tekerlekler.

4. USB yuvası okuyucu ve şarkı doğrudan oynatma ile.
5. kullanmak için 4-6 saat için pili şarj edin.
6. İsteğe bağlı renkli kapak.
7. taşınabilir plastik dolap.
8. müzik ses kontrolü.

 

2.Aksesuarları:
Kullanım kullanım kılavuzu: 1 adet
Bağlantı teli: 1 adet
Uzaktan kumanda: 1 adet
Garanti kartı: 1 adet

 

3.SSS:

1. fabrika mısınız?
Cevap: Evet. Biz fabrika, 8 yıllık tecrübeye sahiptir. Daha fazla 97workers.
2. çalışma Süresi
Cevap: pazartesiden cumaya 8:00-6:00.
3. soru ve soruşturma sormak için satışlarınızla nasıl iletişim kurabilirim?
Cevap: Skype ve e-posta veya Wechat ile doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
4. sizden bir cevap veya cevap nasıl alabilirim?
Cevap: Skype ve asap uygulaması ile size anında yanıt vereceğiz. Ve e-posta 24 saat içinde cevap.
5. üretim süresi ne kadardır?
Cevap: hepsi bir hoparlör kutusu, genellikle mevduat ve ürün detayları onaylandıktan sonra 23-25 gün içinde bağlıdır.
6. oem sağlamak mı?
Cevap: evet, biz de gerekirse ambalaj kutuları, etiket, vb üzerinde özelleştirilmiş tasarım sunacak...
7. öncelikli indirim ne verebilir?
Cevap: Evet. Adet, ürün veya sipariş süresine bağlıdır.
8. ödeme koşulları nedir?
Cevap: normalde, % 30% mevduat ve denge T/T fatura veya L/C görüş kopyasını karşı.
9. yükleme limanınız nerede?
Cevap: çin'de Shenzhen veya Guangzhou.
10. İş güvenliği nasıl sağlanır?
Cevap: proformer faturasını yapıyoruz ve iki tarafın damgası ve imzası.
11. sipariş vermeden önce bazı örnekler alabilir miyim?
Cevap: tabii ki, sorun değil. Örnek ücreti gereklidir ve sipariş verildikten sonra iade edilecektir.

MingGE, en iyi seçim!

Bizimle, işiniz güvenli

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.