Yeni yılbaşı dekorasyon led light up el yapımı özel standı tebrik kartları

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$1,50 - $4,00 / Adet | 1 Adet / Adet Destek küçük sipariş (Min. Sipariş)
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
Muchang
Model Numarası:
Işık up tebrik kartı
Stil:
Moda
Malzeme:
Kağıt malzeme, Kağıt
Boyutu:
24*18.4*1 cm
Baskı:
Pantone rengi ile CMYK baskı
LED ve fiber miktar:
Sanat eseri veya gereksinimlere göre
Pil:
3 adet AG10 veya 2 adet CR2032
Marka:
OEM ve ODM
Ambalaj:
50 adet/iç karton, 100 adet/ana karton
Anahtar tipi:
Çekme sekmesi
Anahtar kelimeler:
El yapımı tebrik kartları
Ürün türü:
Kart
Kart türü:
Hediye kartı
Tarz:
Halk sanatı
Kullanımı:
Tatil dekorasyon & hediyelik
Durum:
Festivali
Tema:
Özel
Bölgesel özelliği:
Özel
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
60000 Piece/Pieces per Month handmade greeting cards
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
1. ambalaj: her bir polybag ile paketlenmiş, bir iç karton içinde paketlenmiş 50 adet, bir ana karton içinde paketlenmiş 100 adet
2. karton boyutu: 530*322*420 MM
3. brüt ağırlık: 15 KG
Liman
Shenzhen/Yantian
Video Açıklaması

Yeni noel dekorasyon led işık up el yapımı özel standı tebrik kartları

 

Ürün Açıklaması

Ürün açıklaması:

1. bu düğmeye bastığınızda yanar veya kart açtığınızda yanar

2. kullanarak 350gsm CMYK baskılı kağıt

3. kullanım CMYK (4C baskı) ile Pantone renk

4. yüzey işleme mat laminasyon ve pürüzsüz laminasyon veya UV bitirme

5. you 30 saniye veya aydınlatma için ışık devam zaman gerektiren

 

Sevgili müşteri:

Bizim ürünleri özelleştirilebilir, dahil desen, 3D, ışık, ses efektleri, temalar, düğme tipi, düğme konumu ve hatta kayıt fonksiyonu, vb, her şeyi sağlayabilir öneri ve fikirler sizin için yapabiliriz.

 

 

Ürün açıklaması

Ürün tipiIşık up müzik tebrik kartı
Boyutu24*18.4*1 cm veya özelleştirilmiş boyutu
Fotoğraf boyutuFotoğraf olabilir slayt içine sol yan, tutun 4*6 ''veya 5*7'' fotoğraf
Pil3 adet AG 10 veya 2 adet CR2032 pil
Teslimat yollarıUluslararası express tarafından (Gibi fedex, DHL, UPS vb), hava veya deniz Tarafından
ADEDI1 adet
Ürün TipiTebrik kartı
TarzıRenkli
KullanımıHediye
TemaÖzelleştirilmiş
Bölgesel ÖzelliğiÇin
Menşe yeriGuangdong, Çin (Anakara)
Marka AdıODM
DurumDoğum günü hediyeleri, festival hediyeler, mezuniyet hediyeler
AmbalajStandart ihracat karton
Karton boyutu530*322*420mm
Brüt ağırlık15 kg
Ürün detay

Sıcak ürün

 

KEDIBO Ürün Kategorileri

Üretim süreci

 

Şirket belirli inf

 

SSS

Soru 1: nasıl ışık up?
Cevap: fiber optik ışık ile iyi iletkenlik Olarak yapmak, fiber optik
Farklı renk Led ile bağlı, fiber optik LED renkler gösterecektir.Düğmeye bastığınızda, o kadar yanacaktır.

 

Soru 2: ne kadar aydınlatma periyottan?
Cevap: Normalde biz bunu yapmak için aydınlatma up 30 saniye, her zaman ve daha sonra kapatınOtomatik olarak. Ayrıca biz daha uzun bir süre için ışık yapmak up ihtiyacınız varsa.

 

Soru 3: pil tipi?
Cevap: Normalde biz cep düğme piller kullanın (CR2032,AG10, AG13) gibi küçük öğeler için ışık up dergisi, tebrik kartı, şapka, fotoğraf çerçeveleri.Bazen biz kullanım AA veya AAA piller için daha büyük öğeleri örneğin duvar sanat, ekranÖğeleri.

 

Soru 4: biz pilleri değiştirin?
Cevap: Evet, açık pil kutusu ve yerinePilleri. pilleri değiştirmek için ihtiyacınız yoksa, biz de yapmak pillerÖğeleri içinde.

 

Soru 5: bizim tasarım veya fikir dayalı örnekleri yapabilir?
Cevap: Evet, örnekleri dayalı tasarım ve fikir. Biz 3DSanat dayalı fikir sizin için kontrol ve daha sonra biz örnekleri üzerine gitmek.

 

Soru 6: ne kadar sizin toplu üretim periyottan?
Cevap: Normalde biz bitirmek toplu içinde 35 gün sonra PO onay.

 

Soru 7: Ne ödeme koşulları?
Cevap: Biz kabul T/T, batı birliği ve Ticaret güvencesi

 

Soru 8: Ne nakliye liman?
Cevap: Biz kabul EXW ve FOB koşulları. FOB için, normalde biz FOB Shenzhen ile yapabilirsinizPort veya Yantian port.

Bana ulaşın
Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.