Çoklu fiş adaptörü çoklu fiş evrensel seyahat adaptörü çok seyahat adaptörü 4USB 4600mA çıkış her türlü cep telefonu için şarj

  • 2-199 Adet
    $6,19
    $6,59
  • 200-1999 Adet
    $6,02
    $6,40
  • 2000-49999 Adet
    $5,73
    $6,10
  • >=50000 Adet
    $1,88
    $2,00
6% KAPALI İndirim sonu : : :
Miktar:
- + Adet mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
10 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 1000 Adet )
Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 500 Adet )

Daha Fazla

Özel logo (Min. Sipariş: 300 Adet ) Daha Az
Örnekler - $7,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
WonSmart
Model Numarası:
Y90
Tür:
Elektrik fişi
Topraklama:
Topraklamasız, Topraksız
Anma gerilimi:
100 V-250 V
Anma akımı:
6A
Uygulama:
Konut/genel amaçlı
Model:
Y90-C
Ürün adı:
C tipi seyahat adaptörü
USB çıkışı:
Toplam 5 V 4600 mA
Tek USB:
5 V 2.4 Akıllı
Dişi Soket:
Evrensel Dünya Çapında
Uygun alan:
Fazla 150 ülke
Kullanımı:
Anahtarlama seyahat fişleri
Garanti:
12 ay
Sertifikası:
CE FCC ROHS

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
6X8X6 cm
Tek brüt ağırlık:
0.16 kg
Paket Türü:
Hediye kutusu, beyaz kutu, naylon torba, blister ve kese paketi. Ve OEM mevcuttur.
Örnek Resim:
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar(Adet ) 1 - 1000 1001 - 5000 5001 - 20000 >20000
Tahmini Süre (gün) 10 15 25 Belirlenecek
Video Açıklaması

 Çok fiş adaptörü çok fiş evrensel seyahat adaptörü çok seyahat adaptörü mobile 4mobile out mobil şarj her türlü koymak

 

Ürün Açıklaması

 

Model                     

Y90

Ürün Adı

4 USB evrensel seyahat şarj adaptörü

Bağlantısı

Fiş

USB Çıkışı

4 USB çıkışı 4total toplam,

Tek USB akıllı çıkış 2400mA Max

Erkek Fiş

Ingiltere/AUS/EURO/abd tipi fişHepsi Bir Arada

Gövde malzemesi

Yangın geciktirici Bayer PC

Metal malzeme

Nikel kaplama ile tam bakır

Yüzey bitirme

Kauçuk yağı Ceket

Sertifikası

CE ROHS FCC Onaylı

Ağırlık

150G

Boyutu

64.5*61.5*53 * mm

Örnek teslimat

3 gün

Baskı logosu

Evet

Mevcut Renk

Beyaz, siyah, kırmızı, yeşil, mavi veyaOEM renk

Ambalaj

PKağıt kutusu veyaOEM paketi ve logo tasarımı mevcuttur!

 
Detay Görüntü

 

Ürün Özellikleri                  

1.Akıllı Şarj Teknolojisi. Güçlü çıkış4600mA desteği hızlı şarj güvenli 50% şarj süresi. Aşırı şarj, aşırı akım, aşırı voltaj ve kısa devreden korumak için cihazı otomatik olarak tanımlamak için yüksek kaliteli PCBA dahili akıllı IC ile monte edilmiştir. 

 

2.Verimlilik ve uzun ömür.PC + ABS yangın geciktirici malzeme, sıcaklık direnci, % düşme önleme, % 20% hasarı kısaltmak için saf bakır nikel kaplama akımı kullanarak, 2 kat artmıştır.

 

3.Dahili Yüksek KaliteliIşletmekSigortaVe yedek sigorta.Dahili iki orijinal 6A sigorta. Bir operasyon sigorta bir yedek sigorta. 50a'dan fazla aşırı yüklendikten sonra, elektrik hasarını önlemek için sigorta otomatik olarak kesilecektir.

 

4. genişVoltaj. GlObal standart voltaj 100-240 V, yapamaz voltaj ile başa çıkmak için yedek voltaj dalgalanma alanı, seyahat keyfini çıkarmanızı sağlar.

 

5. SGüvenlik deklanşörPrizleri tasarım. Evrensel soket Küresel kullanım için 8 delikKullanıcı ve çocuğu korumak için özel bir çocuk güvenlik shutter şörü sağlayın.

 

6.Çok ulusal standart artı.4Ingiltere/ab/abd/AUT fişi türüAnahtarlı kolaycaEvrensel olarak 170 'den fazla ülkede kullanılır. 

 

SSS

Soru 1:Bir ticaret şirketi veya üretim fabrikası mısınız?

Cevap:Troon Elektronik yılından bu yana kurulan

2008 Hangi Profesyonel bir evrensel seyahat adaptörü imalatıdır Fabrika intEGratEÜrün araştırma ve geliştirme, üretim ve satış.

 

Soru 2: adedi nedir?

Cevap:100 adet OEM logo olabilir, OEM ambalaj için 1000 adet.

 

Soru 3: örnekleri gönderebilir miyim? OEM örnekleri yapmak için kurşun zamanı nedir

Cevap:Doğal örnekleri her zaman mevcuttur, OEM örnekleri Leadtime 3-4 gün.

 

Soru 4: seri üretim leadtime nedir?

Cevap:Doğal ürün ve ambalaj, leadtime sadece 2 gün payment.15 gün Doğal sipariş.

 

Soru 5: doğal ambalajınız nedir?

Cevap:Beyaz kutu, doğal renk kutusu, blister ambalaj

 

Soru 6: garantiniz nedir?

Cevap:Bizim seyahat adaptörü için 2 yıl garanti sağlayacaktır. teslimattan sonra 2 yıl içinde herhangi bir sorun varsa, sizin için geri dönmek için tüm maliyeti taşıyacak.

 

Soru 7: ödeme süreniz nedir?
Cevap:Sipariş ve sevkiyat öncesi ödenen denge % 30% mevduat

 

Soru8: Fabrikanız kalite kontrolü ile ilgili nasıl?

Cevap:Troon elektronik her zaman önce kalite ilkesine bağlı. Tüm ürünlerimiz % 100% dört Test adımı ve garanti 12 ay. Ürünlerimiz EMC, LVD, EUP ve RoHS2.0 uyumludur.

 

Soru9: Test için örnekler sunuyor musunuz?

Cevap:Evet, genellikle, toplam değer 10 abd dolarından az ise ücretsiz 1-2 örnek sunabiliriz. Ve ancak değer 10 abd dolarından fazla olduğunda numuneler için ücret alacağız. örnek ücreti olacakIadeToplu sipariş.

 
Neden Bizi seçmelisiniz

 

Şirket Bilgileri

Bize ulaşın

 

Johnny Cai(Satış müdürü)

DongGuan Troon elektronik sanayi co, Ltd

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mob/Wechat/whatsapp:+ 86 13798803015Tel:86 769 33238598
Skype:CMZ2008QQ:403439440 

EKLEYIN: No.13th Xinchen Yol, Shadun bölgesi, ChaShan Town, Dongguan city, Guangdong Pr. CN.523378

 

Yüksek Kalite,COmpetITive fiyat, müşteri ilk bizimKullanım tenet

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.