MSSA-1200A Otomatik UV Yağ Kaplama Makinesi

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$11.000,00 - $35.000,00 / Takımları | 1 Takımları (Min. Sipariş)
Nakliye:
Destek Denizyolu taşımacılığı
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Güç (W):
3.5kw
Sertifikasyon:
CE Belgesi
Tür:
laminasyon Makinesi
Durumda:
Yeni
Otomatik sınıf:
Otomatik
Menşe Yeri:
Zhejiang, China
Marka adı:
MOSUN
Model Numarası:
MSSA-1200A
Gerilim:
380 V
Boyut (L * W * H):
10800*1800*1750mm
Ağırlık:
3500 kg
maks. kağıt Genişliği:
1150*900mm
rulo Uzunluğu:
1250mm
sac Kalınlığı:
250-600g/m2
çalışma Hızı:
80 m/dak
kızılötesi Isıtma Gücü:
1.2*15/18kw
ultraviyole Isıtma Gücü:
3*8 kw veya 2*8 kw
genel Güç:
75kw
Motor Gücü:
3.5kw
adı 1:
cam Makinası
adı 2:
UV vernik makinesi
Satış sonrası hizmet sağlanan:
Yurtdışında hizmet verecek mühendisler bulunur.
Garanti:
12 Ay
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
30 Set/Sets per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
laminasyon Makinesi
tahta sandık ücretsiz fümigasyon
Liman
Ningbo/Shanghai
Tedarik Süresi: :
Shipped in 15 days after payment

% MSSA-1200A otomatik UV yağ kaplama makinesi

Ürün açıklaması

Kullanımı:

Kağıt baskılı maddenin yüzeyinde yağ/UV yağ kaplama laminasyonu için kullanılan profesyonel bir ekipman olarak 1200/MSSA-1200A UV yağ kaplama makinesi. Yağ kaplama makinesi işleme sonra, baskılı madde büyük ölçüde yüzey parlaklığı, aşınmaya dayanıklı ve su geçirmez etkileri artıracaktır. Makul yapısı ve kolay kontrol ile makine, çeşitli kalın kağıt (250-600g/m²) uygundur. Yaygın olarak kitap, dergi, takvim, kart, broşür, ambalaj kutuları, pencere ekran çizim yüzey dekorasyon boyama kullanılır. Baskı fabrikası, ambalaj fabrikası ve dekoratif boyama fabrikası için gerekli bir ekipmantır.

% MSSA-1200A otomatik UV yağ kaplama makinesi için şartname

Model

MSSA-1200 manuel

MSSA-1200A otomatik

Silindir uzunluğu

1250mm

1250mm

Maks. kağıt genişliği

1150mm

1150*900mm

Maks. çalışma hızı

80 m/dak

80 m/dak

Kağıt kalınlığı

≥250g/m²

≥250g/m²

Güç

380 v 50Hz

380 V 50Hz

Motor gücü

2.5kw

3.5kw

Kızılötesi ısıtma gücü

1.2*15/18kw

1.2*15/18kw

Ultraviyole ısıtma güç

3*8 kw veya 2*8 kw

3*8 kw veya 2*8 kw

Genel boyut

8700*1800*1450mm

10800*1800*1750mm

Makine ağırlığı

2600 kg

3500 kg

Açıklamalar: biz müşteriye bağlı büyük veya küçük boyutu özelleştirmek kabul edebilir.

Fonksiyonu:

1. otomatik kağıt besleme (MSSA-1200: elle kağıt besleme)

2. yağ/UV yağ kaplama

3. kurutma (kızılötesi veya ultraviyole)

4. otomatik kağıt koleksiyonları (MSSA-1200: kağıt elle toplanır)

Işleme hattı:

 

Daha fazla detay, pls benimle temas kurmaktan çekinmeyin!

Örnekleri

Ayrıntılı görüntüler

Her parçadan biz sorumluyuz

Yarı mamul parça deposu

Makine montajı atölye

Kurumsal ekran

 

Satış öncesi hizmet

* Sorgulama ve danışmanlık desteği.
* Örnek test desteği.
* Fabrikamızı görüntüle.

Satış sonrası servis

* Makinenin nasıl kurulacağını öğrenmek, makineyi nasıl kullanacağınızı öğrenmek.
* Mühendisler denizaşırı hizmet makineleri için kullanılabilir.

Garanti

Makineler yeni (veya kullanılmamış) ve garanti süresi sevkiyat tarihinden itibaren on üç ay verilecektir. Bu süre zarfında satıcı, makinenin kalitesinden kaynaklanan ücretsiz bakım ve % ücretsiz yedek parçalar sağlayacaktır, ancak alıcı kurye ücretini ödemelidir. Yanlış kullanım ve sarf malzemesi parçaları nedeniyle hasar gören parçalar herhangi bir garanti kapsamında değildir.

Sss

Süresi altın!

Bizimle paranızı güvende!

Kalite bizim kültürümüz ve şirketimizin ruhu!

Lütfen aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun, teşekkürler!

Soru 1:

Ürünümüz için uygun makineyi nasıl seçebilirim?

Cevap:

Pls kağıt boyutu ve film tipi ve hedef kapasitesini günde gönderir. Size uygun makineyi önereceğiz.

Soru 2:

Şirket bilgilerinizi daha fazla alabilir miyim?

Cevap:

Laminasyon makinesi fabrikası 1995 yılından bu yana, 20 yıldan fazla makine deneyimi ve 12 yıllık ihracat tecrübesi ile. CE ile her makine. Müşterimizle birlikte geliştirebiliriz.

Soru 3:

En iyi fiyatı alabilir miyim?

Cevap:

Dokuz ana fabrika tedarikçileri MOSUN EXPORITNG şirketi aracılığıyla doğrudan ihracat, biz en iyi fiyat ile kaliteli ürünler sağlayabilir, biz kısa sürede müşteriye en makul işleme çizgi makineleri sağlayabilmektedir.

Soru 4:

Adedi hakkında nasıl?

Cevap:

Her makine min siparişi MOSUN web sitesinde bir settir.

Soru 5:

Ödeme süresi hakkında nasıl?

Cevap:

L/C, TT, Alibaba aracılığıyla güvence ticareti, birlikte tartışabiliriz.

Soru 6:

Teslim süresi ne kadardır?

Cevap:

Bir üretim olarak, normal standart makineler stok var, örneğin:

Ödeme aldıktan sonra bir hafta içinde teslimat makinesi olabilir!

Özelleştirilmiş standart makineler teslim süresi uzatılacak, müşteri mekanik konfigürasyonu yükseltecek veya voltajı değiştirecekse veya tam otomatik makineleri seçerseniz, doğru siparişten önce sizinle kontrol edeceğiz.

Soru 7:

Makinenin konfigürasyonunu yükseltebilir miyiz?

Cevap:

Aslında, makinelerimizin konfigürasyonu iyi. Müşteriye bağlı olabiliriz, yapılandırmayı değiştirebilir, örneğin elektrik bileşenleri, ana Motor markası, Bering markası ve diğer parçaları değiştirebiliriz.

Uzun vadeli ortağı:

SCHNEIDER, SIEMENS OMRON, LG; NTN/NSK rulman; ABB MOTOR;

 

Soru 8:

Garanti hakkında nasıl?

Cevap:

Her parçanın kalitesinden biz sorumluyuz. Bir yıl kusur sorumluluk süresi; mühendisler hizmet için kullanılabilir;

Paketleme ve teslimat

Bize ulaşın

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.