Mini T2S iki yönlü wifi hotspot taşınabilir cep ses tercüman

Geri Bildirim Derecelendirmesi
  • 10-49 Takımları
    $61,50
  • 50-199 Takımları
    $57,50
  • 200-499 Takımları
    $54,50
  • >=500 Takımları
    $50,50
Miktar:
- + Takımları mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
3 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 100 Takımları)
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 100 Takımları)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 100 Takımları)
wifi hotspot portable pocket voice translator (Min. Sipariş: 100 Takımları) Daha Az
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Guangdong, China (Mainland)
Marka adı:
OEM
Model Numarası:
T2S ses çevirmen
Dil:
52 dil, Çoklu dil (52 dil)
Tür:
Yorumlama
Ürün adı:
Ses çevirmen
Uygulanabilir:
Android telefon ve iOS telefon
Pil Tipi:
I ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı ı polimer
Model:
T2S ses çevirmen
Malzeme:
ABS
Diğer adı:
Taşınabilir ses çevirmeni
Bekleme süresi:
8 gün
Anahtar kelime:
Taşınabilir ses çevirmeni
Garanti:
12 ay

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
28X9X4.5 cm
Tek brüt ağırlık:
0.5 kg
Paket Türü:
Mini T2S iki yönlü wifi hotspot taşınabilir cep sesli çevirmen Paketleme Detayları Ambalaj kutusu * 1, Sesli çevirmen * 1, Kullanım talimatları * 2, Şarj kablosu * 1 Not: özel hizmet mevcuttur
Tedarik Süresi: :
Miktar(Takımları) 1 - 50 51 - 200 201 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 3 4 5 Belirlenecek
Video Açıklaması
Ürün Açıklaması

Mini T2S iki yönlü wifi hotspot taşınabilir cep sesli çevirmen

Ürün Numarası
T2S ses çevirmen
Ekran Boyutu
2.40 ''renkli dokunmatik ekranAkıllı bilezik
Renkler
Beyaz + altın/siyah + altın
Şarj voltajı
5 V/1A
Şarj Modu
USB şarj
Pil Kapasitesi
1200 mAh li-pil
Pil Tipi
Lityum polimer Pil
Ağ Yönlü
Wifi + Sıcak nokta
Dil
Ingilizce (yerel İngilizce), japonca, korece, fransızca, rusça, fince, yunanca, arapça, almanca, danca, çekçe, vietnamca, ukraynaca, türkçe, filipin, tayca, İsveççe, sırpça, romence,, portekizce, lehçe, hollandaca, norveççe, kamboçyalı, İtalyan, endonezya, macarca, hintçe, Malay, Israil, bengalce, urduca, bulgarca, arapça, arapça, arapça, İspanyolca, arapça, nepal, çince, kanton
MOQ
10 adet
Ödeme Süresi
T/T, Paypal, ticaret güvence siparişi, Western union
Ürünleri Göster
Mini T2S iki yönlü wifi hotspot taşınabilir cep sesli çevirmen

Mini T2S iki yönlü wifi hotspot taşınabilir cep sesli çevirmen

Fonksiyonlar:Spor izci
Bu akıllı taşınabilir sesli çevirmen, çapraz dil iletişim sorunları için mükemmel bir çözümdür. Ağırlıklı olarak yurtdışına giden ve çin'e gelen insanlar için kullanılır.Seyahat, alışveriş, yurtdışında seyahat etmek, uluslararası eğlence, arkadaş öğrenmek vb. için uygundur.En iyi iletişim ortağınız.

Mini T2S iki yönlü wifi hotspot taşınabilir cep sesli çevirmen

Beğenebilirsiniz

Resme tıklayın ve otomatik olarak ürün bağlantısına geçin

Hoş geldiniz Vdo
Mini T2S iki yönlü wifi hotspot taşınabilir cep sesli çevirmen
Bizim Hizmet

* Profesyonel üretim akıllı giyilebilir cihaz ürünleri
* 5 yıllık giyilebilir cihaz üretimi deneyimleri
* 5 yıldan fazla OEM/ODM deneyimleri
* Hızlı ve güvenli teslimat
* Profesyonel ve deneyimli servis ekibi
* Hat müşteri hizmetleri 24 saat
* Dağıtım Kanalı Fazla 60 Ülke
* Seçim için tam kapsamlı ürünler
* Çeşitli ambalaj-bin ambalaj, standart ambalaj ve tasarlanmış ambalaj mevcuttur.
* Rekabetçi fiyat, moda tasarımı, en iyi performans, yüksek kaliteli

Mini T2S iki yönlü wifi hotspot taşınabilir cep sesli çevirmen

Sertifikaları
Paketleme ve Teslimat
SSS

Mini T2S iki yönlü wifi hotspot taşınabilir cep sesli çevirmen

Q1: bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: biz 5 yıldan fazla üretim tecrübesi fabrika var.


Q2: fabrikanızı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: serbestçe bize ulaşın, ve biz sizi havaalanından almak ve göstermek için ayarlayacağız

Fabrikamıza size.


Q3: ayda çıktınız nedir?
Cevap: biz yetenekli üretim ekibi var, ve bizim aylık çıkış maksimum olabilir 1

Milyon adet.


Q4: fiyatı ne zaman alabilirim?
Cevap: bize soruşturma ve biz 24 saat içinde cevap verecektir.


Q5: ödeme koşulları nedir?
Cevap: T/T kabul ediyoruz. Western Union, PayPal veya doğrudan fabrikadan sipariş edilir.


Q6: kalitesini kontrol etmek için bir örnek alabilir miyim?
Cevap: kesinlikle, fiyat onaylandıktan sonra, örnekleri 24 saat içinde size gönderilecektir.


Q7: OEM/ODM siparişini kabul ediyor musunuz?
Cevap: evet, ekibimiz orijinal fikrinizden bitmiş ürüne bir adım hizmet sunacak.


Q8: nedir evrensel Kurşun için Zaman sipariş teslim?
Cevap:
1) küçük sipariş için 2 ~ 3 iş günü;
2) genel sipariş için 10 ~ 15 gün;
3) seri üretim için 30 ~ 40 gün (tam konteyner)
4) OEM örnek için 6 iş günü.


Q9: satış sonrası hizmet ne kadar sunuyorsunuz?
Cevap: bir yıl.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.