Yüksek kaliteli çocuk akıllı çizim kurulu

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$1,00 - $500,00 / Adet | 1 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Nakliye:
Destek Denizyolu taşımacılığı
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Tür:
Beyaz tahta
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
VI
Model Numarası:
VI-TCB
Katlanmış:
Hiçbir
Beyaz tahta türü:
Elektronik beyaz tahta
Adı:
LED yüksek kaliteli çocuk akıllı çizim kurulu
Uygulama:
Okul öğretimi/kişisel çizim
Sertifikaları:
CE FCC ROHS
Malzeme:
Akrilik
Renkli:
Siyah
Boyutu:
A1, A2, A3, A4
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
10000 Piece/Pieces per Month drawing board
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Paket İçeriği:
Sanatçılar için 1x digitrace-led profesyonel dijital izleme kurulu
1x USB kablosu
Liman
Shenzhen

Temel Bilgiler
Ürün Adı
Izleme kopyalama panosu
Gerilim
DC5V/DC12V
Malzeme
Akrilik
Açık renk
Beyaz
Işık Kaynağı
LED çubuk
Parlaklık
Max 6500Lux
Konnektör
Mikro usb
Garanti
1 yıl

 

Question1. Ücretsiz numune veriyor musunuz?

Cevap: evet, size ücretsiz örnek veriyoruz, ancak sadece küçük boyutlu ücretsiz örnek. Büyük boy örnek sipariş ederseniz, bize ödeme yapmalısınız, ancak numuneyi ucuza almanızı sağlamak için sizinle bir indirim yapacağım. Örnek şeyler için normalde EXW ile ilgileniyoruz.

 

Soru 2. Ürünlerinizin resimlerini abd fuarında görüyorum, şimdi yazı tahtası yapıyor musunuz?

Cevap: ana ürünler tüp lamba, LED ışık kutusu şimdi, ama eğer yazı tahtası için toplu sipariş varsa, biz sizin için yapacağız…

 

Soru 3. Firmanız alüminyum çerçeveli ışık kutusu yapıyor mu? Maksimum boyut nedir?

Cevap: evet, biz alüminyum çerçeve akrilik yüzlü ışık kutusu yapabilirsiniz; maksimum boyut 1220mm * 2440mm.

 

Soru 4. Arkadan aydınlatmalı tip ışık kutusu ne denir?

Cevap: arkadan aydınlatmalı tip ışık kutusu de alüminyum alaşımlı çerçevedir, ancak yüzey akrilik değildir, kumaştır. Aynı zamanda ışık kutusu, edgelit yerine LED çubuk 'in arkasına sabitlenir. esas olarak büyük boy için kullanılır. Alüminyum alaşımlı çerçevenin kendisi farklı kalınlığa sahiptir, 6/8/10/12 cm. Her kalınlık farklı kullanımla eşleşir.

 

Soru 5. Numuneler için, ürünlerimizi kaç gün alabiliriz?

Cevap: 3 veya 5 gün, bir teslimat olacak.

 

Soru 6. Dikdörtgen şeklini mi yapıyorsun?

Cevap: hayır, şekil özelleştirilmiştir. Seçtiğiniz için bu.

 

Soru 7. Senin ışık kutusu lüks hakkında nasıl?

Cevap: bu 2000Lux hakkında. seçtiğiniz LED türüne bağlıdır. Biz esas olarak SMD3528 kullanıyoruz…

 

Soru 8. Garanti yıllarına ne dersin?

Cevap: akrilik çerçeveli ışık kutusu 2 yıl için, alüminyum ışık kutusu için 3 yıl, arkadan aydınlatmalı tip kristal ışık kutusu için 5 yıl.

 

Soru 9. Şirketinizin tedarik kapasitesine ne dersiniz?

Cevap: 100 adet A4 boyutu için 3 hafta. Farklı boyutlar farklı zaman ile gider.

 

Question10.Şirketinizi bu pazarda rekabetçi yapan nedir?

Cevap: 1. biz yeni makine var, yüksek hassasiyetli, daha özel ürünler.

2. deneyimli mühendis vicdani ile işbirliği yaptı veSorumluIşçiler için.

3. yaptığımız ışık kutusu için seçtiğimiz malzemelerden kaliteli

4. her zaman müşterilerden geri bildirim almak, sonra geliştirmek.

5. satış sonrası en iyi hizmeti.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.