Son Fermuar Polyester Pamuklu eşofman takımları Rahat Ve Nefes Alabilen

  • 1 - 99 Takımları
    $18,00
  • 100 - 499 Takımları
    $17,00
  • 500 - 999 Takımları
    $15,00
  • >=1000 Takımları
    $14,00
Renk:
Boyut:
S M L XL XXL 3 XL 4 XL 5 XL 30 32 34 38 40 42 44 46 48 50 Diğerleri
Tedarik Süresi::
Miktar(Takımları) 1 - 100 101 - 1500 1501 - 3000 >3000
Tahmini Süre (gün) 1 15 30 Pazarlık edilebilir
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Kaynağı türü:
OEM hizmeti
Menşe Yeri:
Pakistan
Marka adı:
GV
Model Numarası:
GVH-326
Yaş grubu:
Yetişkinler
Özellik:
Anti-uv, Anti bakteriyel, Antistatik, Hızlı kurutma, Nefes, Artı boyutu, Rüzgar geçirmez
Malzeme:
Polyester/pamuk
Cinsiyet:
Kadın
Sezon:
Kış
Tarz:
Setler
Ürün adı:
Takım elbise
Anahtar kelimeler:
Özelleştirmek Erkekler Eşofman
Renkli:
Özel Renk
Logo:
Özel logo Baskı
Tasarım:
OEM Tasarım
Spor Tipi:
Fitness yoga giyim
Ürün Tipi:
Slim Fit Eşofman Erkekler
Boyutu:
Özel Boyutlar
Kumaş:
Polar
MOQ:
100 Setleri
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
3000 Set/Sets per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Tüm ambalaj müşteri taleplerine göre mevcuttur.
Liman
Sialkot
Tedarik Süresi: :
Miktar(Takımları) 1 - 100 101 - 1500 1501 - 3000 >3000
Tahmini Süre (gün) 1 15 30 Belirlenecek
Ürün Açıklaması

Son fermuar Polyester pamuk % eşofman takımları rahat ve nefes alabilir

Ürün Tipi:
Eşofman takımları
Malzeme:
Polyester Polar
Kumaş Tipi:
Polyester Polar
Teknikleri:
Işlemeli, süblimasyon, diğer
Özellik:
Çevre dostu, yumuşak kumaş, nefes, rahat, diğer
Renk:
Mercan kırmızı, siyah, beyaz, lacivert, açık mavi, diğer
Ilgili Ürünler
Paketleme ve Teslimat
Hakkımızda
SSS

1. senin adedi nedir?
Ans: 50 her rengi ayarlar.


2. ücretsiz numune veriyor musunuz?
Ans: evet, yapabiliriz, ancak navlun müşteri tarafından ödenir.


3. web sitenizdeki ürünler stokta mı?
Ans: çoğu müşteri referansı içindir, biz esas olarak OEM yaparız.


4. logomuzu bu ürünlere koyabilir misiniz?
Ans: evet yapabiliriz. Baskı/süblimasyon veya nakış sorun değil


6. örnek zaman nedir?
Ans: özel tasarıma göre 5-10 gün.


7. kabul ettiğiniz ödeme yöntemi nedir?
Ans: Western union, banka havalesi, Skrill, para Gram


8. kurşun zamanı nedir?
Ans: belirli miktarına göre 15-30 gün.


9. kendi fabrika var mı?
Ve: Evet.


10. fabrikanız kaç kişi var?
Ans: fabrikamız 100 + deneyim işçiye sahiptir.


Ancak, başka bir sorunuz var veya bizden herhangi bir yardıma ihtiyacınız var, yardım sunmak istiyoruz.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Giyim > Spor giyim > Koşu Giyim (153554175)
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.