HRAMSA Yüksek Kalite Banyo Pirinç Ayakta Banyo Aksesuarı Tuvalet Fırçası Tutucu

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$1,00 - $100,00 / Adet | 50 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Malzeme:
Stainless Steel Metal
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Renk:
Krom
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
HRAMSA
Model Numarası:
H-YE8907-C
Fincan malzeme:
Cam
Tutucu yüzey kaplaması:
Pirinç
Tipi:
Tuvalet fırçası tutucuları
Renkli:
Krom
Kullanımı:
Banyo Temizleme
Özelliği:
Çevre dostu
Uygulama:
Banyo Bölümü Donanım
Ürün adı:
Banyo pirinç ayakta banyo aksesuarı tuvalet fırçası tutucu
Malzeme:
PIRINÇ
Kaplama:
Krom Plaka
Adı:
Pirinç tuvalet fırçası kağıt tutucu
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
10000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
İç ambalaj: Kabarcık çanta, bez çanta, beyaz renk veya zanaat karton
dış ambalaj: Zanaat karton. paket müşterilerin ihtiyaçlarına olarak yapılabilir.
Liman
Jiangmen, Guangzhou, Shenzhen

Ürün Açıklaması

 

Ürün AdıPirinç Tuvalet fırçası tutucu
Ürün No.H-YE8907
MalzemeBakır gövde en az 59% bileşen
KaplamaCilalı krom, fırçalanmış nikel, yağ ovuşturdu bronz, mat siyah, beyaz mevcuttur
Uygulama alanıBanyo
MOQ12 adet
PaketStandart ihracat paketi veya özelleştirilmiş
Bağlantı noktasıJiangmen, Guangzhou, Shenzhen veya isteğinize göre
OEM ve ODMKabul edilebilir
Kalite Garantisi10 yıl
Menşe yeri

Kaiping, Guangdong eyaleti, çin

 

 

Ilgili Ürünler

 

Şirket Bilgileri

Kaiping Hramsa sıhhi tesisat sanayi a. ş., Ltd

 

Hramsa 2004 yılında kurulduA pGuangdong eyaleti Kiaping şehrinde yüksek ve orta sıhhi banyo ürünleri ve banyo aksesuarları satış profesyonel üreticisi. Biz profesyonel satış ekibi var, sıkı bilimsel yönetim, sıkı test sistemi, yenilikçi pazarlama fikirleri, mükemmel satış sonrası servis, ürün tasarımı roman, tam aralık, ince işçilik, benzersiz tarzı lüks, rahat, zarif görünüm.

 

Gelen kalite kontrol işleminden-zımpara işlemi-yerçekimi döküm işlemi-CNC işleme süreci-kaynak işlemi-parlatma işlemi-montaj işlemi-parlatma kalitesi kontrolü-sızıntı testi-son kalite kontrol süreci-paketleme işlemi çok sıkı denetim isteği ile.

 

Sergi

 

Ambalaj ve Nakliye

Paketleme Detayı: 

Iç ambalaj:Kabarcık çanta, bez çanta, beyaz renk veya zanaat karton

Dış ambalaj:Craft karton, 15 adet/ctn. Paket müşteri olarak yapılabilirGereklilikler.

Teslimat Detayı:20ft konteyner 30-45days; 40ft konteyner 45-60 gündür.

Nakliye bilgileri: Normalde, biz deli olacakVUluslararası üzerinden örnek ürünler erDHL, FedEx, UPS gibi ifade eder. Toplu sipariş mallar için, deli olacakVEred toMüşteriler tarafından sea.

 

Hizmetlerimiz

 

SSS

HRAMSA ürünleri ve hramsa'ya gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederimŞirket, altındaCevaplar isteyebileceğiniz birkaç soru var.


Q1: musluklar için garanti nedir?
Cevap 1: musluklar için, biz 5 yıl garanti var. bizim tarafta herhangi bir kalite sorunları bu dönemde bulundu, biz bir sonraki yeni sipariş size yedek göndereceğiz.

Q2: senin adedi nedir?
Cevap 2: 100 adet her model biz işbirliği başında daha az miktar kabul ederken, böylece normal sipariş önce ürün kalitesini test edebilirsiniz.

Q3: ne tür kartuşlar ve ömür boyu?
Cevap 3: biz İspanya Sedal ve tayvan KCG kartuş dahil olmak üzere seramik kartuşları sağlamak: 500,000 kez açık ve kapalı.

Q4: teslim süresi hakkında ne?
Cevap 4: deneme sipariş miktarı için yaklaşık 15 gün sürer az 1000 adet.20ft konteyner 30-45days; 40ft konteyner 45-60 gündür.

Q5: kalite kontrol etmek için örnek nasıl alabilirim? Ve kaç gün?
Cevap 5: öncelikle ürün kalitemizi kontrol etmek için bir veya birkaç adet örnek sipariş edebilirsiniz. Örnek ödeme aldıktan sonra 3 gün içinde hazır olabilir.

Q6: örnekleri ve navlun için ücret alıyor musunuz?
Cevap 6: şirket politikamıza göre, örnek ve navlun müşteri hesabında olacak, örnek ücretleri ilk resmi siparişinizde size iade edilecektir.

Q7: ülkemize ithal ucuz nakliye maliyeti var mı?
Cevap 7: küçük sipariş için, ekspres en iyi olacak; toplu sipariş için, deniz sevkiyat en iyisidir ama daha uzun zaman alır; acil siparişler için, hava ile öneririz.

Q8: alırız desteği if biz kendi pazarı pozisyon?
Cevap 8: lütfen pazar talebinizle ilgili ayrıntılı programınızı bize bildirin.

 

Sahip olduğumuz/yaptığımız şeyleri daha iyi bilmek için fabrikamızı ziyaret etmeye hoş geldiniz.

 

Sıcak Satış Ürünleri

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.