Sıcak uyluk yüksek cilt çıplak renkli kız seksi sıska sıkıştırma naylon kadın çorap

  • 500 - 999 Çiftleri
    $1,95
  • 1000 - 1999 Çiftleri
    $1,75
  • >=2000 Çiftleri
    $1,55
Renk:
Cilt rengi
Boyut:
Tek boyut
Tedarik Süresi::
Miktar( Çiftleri) 1 - 500 501 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 30 32 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 1000 Çiftleri)
Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Çiftleri)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 1000 Çiftleri) Daha Az
Örnekler:
$12,00 /Pair | 1 Pair (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün türü:
Çorap
Ürün uzunluğu:
Uyluk yüksek
Desen türü:
Katı
Kalınlık:
İnce
7 gün örnek sipariş kurşun süresi:
Destek
Kaynağı türü:
OEM hizmeti
Malzeme:
Spandeks/naylon/pamuk
Özellik:
Nefes, Sürdürülebilir
Menşe Yeri:
Zhejiang, China
Marka adı:
Longna
Model Numarası:
OEM
Cinsiyet:
Kadın varis çorabı
Ürün adı:
Iyi destek tıbbi sıkıştırma çorap, naylon uyluk yüksek çorap
Anahtar kelimeler:
Tıbbi sıkıştırma çorapları/sıkı yüksek çoraplar
Stil:
Moda tıbbi sıkıştırma çorap/sıkı yüksek çorap
Logo:
Müşteri talebi tıbbi sıkıştırma çorapları/sıkı yüksek çoraplar
Tipi:
Tıbbi sıkıştırma çorapları/sıkı yüksek çoraplar
Tasarım:
Popüler tıbbi sıkıştırma çorapları/sıkı yüksek çoraplar
Renkli:
Pantone renk tıbbi sıkıştırma çorap/sıkı yüksek çorap
Ürün:
Tıbbi sıkıştırma çorapları/sıkı yüksek çoraplar
Moq:
Her boyutta 500 çift tasarım
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
100000 Pair/Pairs per Month medical compression stockings/tight high stockings
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Bir etiket ve bir kanca ile bir çift paket, polybag başına 6 çift, 252 çift başına nakliye kartonu çift
Sıcak uyluk yüksek cilt rengi kız seksi sıska sıkıştırma çorap naylon kadın çorap
Liman
Shanghai/medical compression stockings/tight high stockings
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pairs) 1 - 500 501 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 30 32 Belirlenecek

9 renkler hızlı sipariş sıcak uyluk yüksek cilt rengi kız seksi sıska sıkıştırma çorap naylon kadın çorap

 

Ürün Açıklaması
Ürün Tipi:Yenilik kalite sıcak uyluk yüksek cilt rengi kız seksi sıska sıkıştırma çorap naylon kadın çorap
Malzeme:90% naylon % 10% spandex
MOQ:500 Çift
Teknikleri:Örme
Özellik:Anti-bakteriyel, kaymaz, çevre dostu, hızlı kuru, sportif, nefes alabilir
Renk:Istediğiniz herhangi bir renk
Sezon:Ilkbahar/sonbahar/kış
Boyutu:OS
Teslimat Detayı:Ödeme sonra 35 gün içinde sevk
Paketleme Detayları:Orta opp torbasında bir çift

 

  

      

V    Tasarım: bu silikon nokta kalmak-up bacak ile mükemmel uzun giyen çorap.

V    Özellikler: anti-bakteriyel, anti-kayma, nefes, rahat giyen.

V    Diğer: çevre dostu, ince uydurma

 

Pls örnek ve tırnak için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin!Bize ulaşın

 

Renkli ve teknoloji

 

V  Pamuk, spandex, naylon, polyester, bambu, coolmax, akrilik, finedrafts pamuk, merserize pamuk, yün, malzeme gerekli müşteriler olarak kullanılabilir
V  Tek/çift silindirli örme makineleri ithal, 96N. 108N, 120N, 132N, 144N, 168N, 200N.
V   Dikiş: rosso-bağlama, makine bağlama

V  Bakım talimatları: makine renkleri ile sıcak yıkayın, klorsuz ağartıcı, orta kuru, demir yok, kuru temizleme yok.

V   Tüm detaylar tasarlanabilir>>> beni tıklayın! @ Bize e-posta gönderin!

Avantajları Ürünleri

Hiking Socks

Şirket Bilgileri

 

Üretim Süreci

Derecelendirme ve İncelemeler

Neden Bizi seçmelisiniz

1. SGS sertifikalı 10 yılı aşkın üretici
2. sizin için mükemmel satış sonrası servis ücretsiz
3. 7-15days kısa teslim süresi
4. küçük sipariş mevcuttur
5. kalite sorunu için tam ödeme iadesi
6. ticaret güvencesi ücretsizdir!
7. siparişleriniz için tam koruma alın
% 8.100% ürün kalitesi koruma
% 9.100% zamanında sevkiyat koruması
% 10.100% ödeme koruması

Pls örnek ve tırnak için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin!!!Bize ulaşın

SSS

Q1: bir fabrika mısınız?

Cevap: evet, biz 10 yıldan fazla bir profesyonel üreticisi.

Q2: test için bir örnek alabilir miyim?

Cevap: evet, çoraplarımız için ücretsiz numune sunabiliriz. Paypal, Western Union ve T/T kabul ediyoruz.

Q3: I benim eklemek logo ürünlerinizi?

Cevap: evet, OEM ve ODM bizim için kullanılabilir. bize sanat gönderin.

Q4: birlikte sipariş vermek için öğeleri karıştırabilir miyim?

Cevap: evet, karışık öğeleri kabul ediyoruz.

Q5: sipariş önce fabrika vistit miyim?

Cevap: evet, fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Q6: ödeme yönteminiz nedir?

Cevap: biz T/T 30% mevduat kabul, ve % 70% dengesi tam sevkiyat öncesi ödenmelidir.

Q7: üretim için kurşun zamanı nedir?

Cevap: normalde örnek onaylandıktan ve mevduat aldıktan sonra 15-20days.

Q8: erkek sizin nakliye yöntemi?

Cevap: okyanus tarafından: FOB gemi nakliye; ekspres kurye ile: DHL, FedEx, TNT, UPS; hava kargo ile.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.