notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

Sıcak satış Pet çok fonksiyonlu açık taşınabilir seyahat su şişesi silikon bıçaklı

  • 2-99 Adet
    $4,95
  • 100-999 Adet
    $4,46
  • >=1000 Adet
    $3,35
Renk:
Siyah Mavi Yeşil Turuncu Pembe
Hacmi:
580ml
$
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
3 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 1000 Adet)
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 1000 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 1000 Adet) Daha Az
Örnekler: $5,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Örnekler - $5,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Tür:
Pet kaseler & besleyiciler
Öğe türü:
Su şişeleri
Zaman ayarı:
Hiçbir
LCD ekran:
Hiçbir
Şekil:
Yuvarlak
Malzeme:
Plastik, Silikon + PC
Güç kaynağı:
Değil uygulanabilir
Gerilim:
Değil uygulanabilir
Kase ve besleyici türü:
Otomatik besleyiciler ve suluklar
Uygulama:
Köpekler
Özellik:
Sürdürülebilir, Otomatik değil, Stoklandı
Menşe Yeri:
Zhejiang, China
Marka adı:
MEIYANG
Model Numarası:
MYD-0024
Ürün adı:
Pet seyahat su şişeleri
Renkli:
Resim olarak
Boyutu:
8cm * 8cm * 23cm
Ambalaj:
Standart paket veya müşteri isteğine göre
Fonksiyonu:
Uygun
Stil:
Evcil hayvan seyahat su şişeleri
Kullanımı:
Evcil seyahat
Açıklaması:
Kolay kullanım
MOQ:
2 adet

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
8X8X24 cm
Tek brüt ağırlık:
0.225 kg
Paket Türü:
Every single piece is packed by normal ploy bag, then packing in standard export carton. Custom packing is support, For Pet Travel Water Bottles
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 20 21 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 3 15 Belirlenecek
Ürün açıklaması
Sıcak satış Pet çok fonksiyonlu açık taşınabilir seyahat su şişesi silikon bıçaklı
 
Ürün detayları
Özelliği Açıklaması
Üretim adı Pet seyahat su şişeleri
Malzeme Silikon + PC
Boyutu 8cm * 8cm * 23cm
MOQ 2 adet
Örnek zaman 1-3days
Üretim süresi Sipariş miktarına bağlıdır (3-20days)
Ödeme süresi TT,Western Union,alibaba ticaret güvencesi, MoneyGram, görüşte L/C
 
Ambalaj ve nakliye

Kargo tavsiye

1, Nomally biz toplam ücretli G.W. 50kgs daha az gemi öğeleri öneririz, biz sunabilir UPS/DHL/FEDEX/TNTKapıdan kapıya servis ile ifade edin, sadece malları almak için bazı gümrükleme ücreti ödemeniz gerekirBelirtilen adres, nakliye tarihi gelmesi yaklaşık 7-10days.

2, items'chargeable G.W. 80kgs üzerinde ise, biz hava sevkiyatı ekspres daha ekonomik olup olmadığını kontrol edecek, hava yoluyla gemiÖğeleri almak için hava limanına gitmeniz gerekiyor, bu işlere çok aşina değilseniz, bir komisyoncu bulmanız gerekebilir.Gümrükleme ve kamyon mallarını adresinize bitirmenize yardımcı olun, hava nakliye tarihi gelmesi yaklaşık 2-7gün.

3, eğer büyük sipariş satın alırsanız, biz deniz yoluyla gemi öneririz, biz sevkiyat hizmeti için uzun vadeli işbirliği ajan var,Büyük siparişiniz varsa lütfen soruşturma ayrıntılarını gönderin, lütfen şimdi bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

4, Amazon FBA servisi.

 

Teslim süresi

Sipariş onayladıktan sonra 3-20 gün, detay teslim tarihi üretim sezonu ve sipariş miktarına göre karar verilmelidir.

 

Paket

Genellikle, mallarımızı çoklu torbada ve standart ihracat kartonları kutusunda paketleriz. Ekran kutusu veya blister kutu paket gibi özel paketler için de mevcuttur.

Hizmetlerimiz

A. Customerlized proje ekibi sizinle çalışır.

B. Biz iyi fiyat ve hızlı teslimat ile doğrudan fabrika vardır.

B. 10 yıldan fazla ihracat tecrübesi.

C. OEM ve ODM mevcut.

D. Küçük MOQ: gereksinimlerinizi ve büyük taleplerinizi karşılamak için destek.

E. Hızlı teslimat: uzun vadeli işbirliği ve rekabetçi fiyat ile güvenilir iletici.

Güvence ödeme

Şirket bilgileri

Jinhua Meiyang el sanatları co, Ltd.Pp levha, pu köpük stres topu, pu squishy oyuncaklar, kauçuk sıçrama topları ve diğer promosyon ürünleri, hediyeler, vb.

Avantajı: çeşitli ürünler, hızlı teslimat, uygun fiyat, kalite kontrol ve nakliye, tek elden çözüm.

Karşılıklı faydalara dayalı yurtdışı müşterileri ile daha fazla işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz, lütfen daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Sss

1)Fob limanınız nedir?

Cevap: Ningbo/ShangHai/Yiwu

 

2)Tüm malzeme güvenli mi?

Cevap: evet, tüm malzeme güvenli, onlar çevre dostu ve toksik olmayan, ab ve abd standart mevcuttur, test etmeniz gerekiyorsa lütfen bize bildirin, böylece sizin için test maliyetini kontrol edebiliriz.

 

3)Ücretsiz örnekleri alabilir miyim?

Cevap: mevcut örnek için ücretsiz sağlayacaktır, ve doğrudan kapınıza düşük ekspres nakliye maliyeti ile.

 

4)Ürünü örnek olarak üretebilir misiniz?

Cevap: evet, biz, sürece detaylı özel gereksinimi vermek, veya bize orijinal örnek göndermek, biz kesinlikle örnek yapmak ve onay için size gönderebilirsiniz.

 

5)Logomuzu ürüne koyabilir miyiz?
Cevap: evet, biz belirli bir model için sipariş miktarı 500 adet ulaştı eğer ürün üzerinde logo koyabilirsiniz.

 

6)Fiyatlandırma süresi nedir?

Cevap: biz FOB,EXW,CIF, vb kabul ediyoruz. Sizin için en uygun veya uygun maliyetli olanı seçebilirsiniz.

 

7)Ürün kalitesini nasıl sağlayabilirsiniz?

Cevap: tüm gelen malzemeler üretim hattımıza girmeden önce gelen kalite kontrolümüzü geçmek zorundadır, kaliteyi kontrol etmek için üretim hattımızda proses kalite kontrol duraklarında birkaçı vardır. Kaliteyi kontrol etmek için her bitmiş satırda % 100% denetim yapıyoruz. Bu nedenle, en iyi kalitemizden emin olabilirsiniz. Ayrıca, üretim sürecimizi otomatik kontrole doğru değiştiriyoruz, böylece işgücü maliyetini azaltabilir ve herhangi bir insan yapımı hatadan kaçınabiliriz.

 

8)Ödeme nasıl yapılır?

Cevap: 1) göndermeden önce önceden denge içinde 30%. 2) TT, görüşte L/C, alibaba ticaret güvencesi, western union,MoneyGram

 

9)Bizim için teslimat ayarlıyor musunuz?

Cevap: evet, biz sizin için sevkiyat yapacağız gerekiyorsa, kapı servis kapı tarafından teslim olursa olsun, deniz veya hava yoluyla.

 

10)Nasıl sipariş verebilirim?

Cevap: sipariş miktarı çok büyük değilse, doğrudan hat üzerinde sipariş verebilir ve ekspres teslimat ücretini görebilirsiniz. Ve ayrıca sipariş detayları veya alibaba masaj merkezi hakkında e-posta ile bizimle irtibata geçebilirsiniz.

 

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.