Sıcak satış YENI Toptan şeffaf atx durumda bilgisayar dolabı oyun pc kasa

  • 20 - 499 Adet
    $18,00
  • >=500 Adet
    $15,00
Renk:
Model Numarası:
AK
Nakliye:
Destek Denizyolu taşımacılığı
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 300 301 - 500 501 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 28 30 32 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 100 Adet)
Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 100 Adet) Daha Az
Örnekler:
$18,00 /Adet | 1 Adet (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün durumu:
Stok
Uygulama:
Masaüstü 
Tür:
Orta kulesi
Form faktörü:
ATX
Malzeme:
Alüminyum alaşım, Plastik, Çelik, Spcc, ABS
Tarz:
Fan ile, Güç kaynağı ile, Yan panel penceresi ile
Ön bağlantı noktaları:
Ses, USB
Marka adı:
POWERCASE/OEM
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Ürün Adı:
Toptan şeffaf atx kasa bilgisayar dolabı oyun pc kasa
Boyutu:
360*180*430mm
Kalınlığı:
0.5mm
Maks. VGA kartı:
350mm
Maks. CPU Soğutucu:
162mm
AMBALAJ BOYUTU:
550*155*525 MM
N. W./G.W.:
5.5 kg/6.8 kg
Güç Kaynağı:
ATX standart alt
Bağlantı noktası:
USB2.0 * 2 + USB3.0 * 1 + HD ses
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Toptan şeffaf atx kasa bilgisayar dolabı oyun pc kasa
OPP torba ve köpük koruma ile kahverengi kutu
Kasa boyutu: 400*183*420mm
Karton boyutu: 492*247*510mm
N.W: 5.5 kg
G.W: 6.8 kg
Örnek Resim:
package-img
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 300 301 - 500 501 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 28 30 32 Belirlenecek
Video Açıklaması

Toptan şeffaf atx kasa bilgisayar dolabı oyun pc kasa

Benzer Ürünler

Bizimle çalışın, daha fazla kar kazanın

1, ODM alıcı olmak, Powercase payı% 50% takım ücreti/kalıp maliyeti.
2, referans alıcı olmak, zevk5% indirimSiparişiniz için
3, bizim yeni alıcı olmak, zevk3% indirim.
4, ödeme koşullarını kabulL/C, OA, DA, DP.

 

BIZ SÖZ VERIYORUM:
1, yakında cevap7*24 HsE-posta ile/WeChat/WhatApp/Skype.
2, tedarikÇözümleriÜrün hatlarınıza karşı.

3,OEM logo1 pc için ürüne baskı.
4, dünya çapında gemi,ADEDI 1 adetHariç PC kasa.
5, gemi örnek teslimatIçinde 7 iş günü
6, 1 yıl garantiGerçek kalite kusurları için.

                                                                                                                                      ASK ÖRNEKLERI ASAP

Ürün Açıklaması

Ürün Bilgisi

Ürün adıToptan şeffaf atx kasa bilgisayar dolabı oyun pc kasa
UygulamaMasaüstü
MalzemeDahili yapı: SPCC in 0.60mm, ABS
Model NumarasıAk
TipiOrta Kule
Yapı Boyutu

360*180*430mm

Ön Bağlantı NoktalarıSes, USB
Form FaktörüATX
Menşe yeriGuangdong, çin (anakara)
Marka AdıGÜÇ DURUMDA
Güç KaynağıATX standart alt
Bağlantı noktasıUSB2.0 * 2 + USB3.0 * 1 + HD ses ile cam bütün pencere, ön panel cam
Maks. VGA kartı350mm
Maks. CPU Soğutucu162mm
HDDHDD: HDD * 2 SSD * 2
TEK2 * HDD, 2 * SSD;
Fan

En: 120/140mm Fan × 2

Ön: 120/140mm Fan × 3

Arka: 120mm Fan × 1

N. W./G.W.5.5 kg/6.8 kg
Garanti1 yıl
Ayrıntılı Görüntüler

Ürün Gösterisi

 

 

                                                                                                                                   OLSUN YENI CATELOGUE YAKıNDA
Güç Durumda Kategori
 
Şirket Bilgileri

Fabrika gücü

Hizmetlerimiz

Ticaret güç


QA ve Belgelendirme


POWERCASE
Telefon:0086-0755-89566760Adres:
3 flor NO333, yifeng yolu 34th, longgang caddesi, longgang bölgesi, shenzhen çin.
Cep Telefonu:13802289233

Skype:352337258 (at) qq.com
Whatsapp:0086-13802289233

Email: tracy @ powercase.com.cn

Web sitesi: http://www.powercase.com.cn/

 

OEM ve ODM hizmeti veriyoruz. Başka benzersiz tasarımınız varsa, bütünü halledebiliriz

Görünüm tasarımı, mekanik yapı, elektronik tasarım ve takım yapımı geliştirme.

Bu garanti şartları altında, ürünün normal kullanımda bir hatası varsaIçindeGaranti süresi, kanıt belgelerine dayalı ücretsiz/yeniden işleme yeni ürünler sunacağız.

 

BIZIM SÖZ:

 

1. biz 1 hafta içinde tüm modeller için örnekleri sağlar.

2. ürün üzerinde 1 adet için OEM logo baskı.

3. gerçek kalite kusurları için 1 yıl garanti.

SSS

 

1. bizim iş günü.

Cevap:Iş günü/saat: Mon-sun/9:00-8:00 PM

 

2. soru ve soruşturma sormak için satışlarınızla nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Skype, WhatsApp ve ticaret müdürü tarafından doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ve ayrıca ürün arayüzüne girebilir

Sayfanın alt kısmında bize mesaj/e-posta bırakın.

 

3. sizden ne zaman bir cevap veya cevap alabilirim?

Cevap: Skype ile size anında cevap vereceğiz,WhatsAppVe Ticaret Yemlik. Ve e-posta 24 saat içinde cevap.

 

4. sipariş vermeden önce bazı örnekler alabilir miyim?

Cevap: tabii ki, sorun değil. Örnek ücreti gereklidir ve sipariş verildikten sonra iade edilecektir.

 

5. üretim süresi ne kadardır?

Cevap: buna bağlı. Mühürlü bilgisayar kasası, genellikle mevduat aldıktan sonra 30 gün ve ürün detayları onayladı.

 

6. OEM ODM sağladı mı?

Cevap: Evet. Ve biz de gerekirse ambalaj kutuları, etiket, vb üzerinde özelleştirilmiş tasarım sunacak.

 

7. ne RAM sunabilirsin?

Cevap: hangi ürün soruşturma bağlıdır. Genellikle, 0.3% ~ 1%.

 

8. yükleme limanınız nerede?

Cevap: genellikle Shenzhen, çin.

 

9. ödeme koşulları nelerdir?

Cevap: normalde, % 30% mevduat ve denge T/T konşimento veya L/C kopyasını karşı görüşte.

 

10. klavye, fare, hoparlör vb. kurulumundan sonra çalışmazlar.

Cevap: • normal güç kaynağında olduklarını onaylamak için gösterge ışığının açık olup olmadığını kontrol edin. •

PC içindeki tüm bağlantıları kontrol edin; belki kablolar doğru şekilde bağlı değildir.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.