Sıcak satış yeni İnanılmaz Amazon orta kulesi masaüstü bilgisayar bilgisayar kasası oyun PC durumda ile RGB Fan

  • 500 - 999 Takımları
    $28,00
  • 1000 - 4999 Takımları
    $27,00
  • >=5000 Takımları
    $26,00
Renk:
Model Numarası:
TK
Tedarik Süresi::
Miktar(Takımları) 1 - 500 501 - 1000 1001 - 5000 >5000
Tahmini Süre (gün) 30 32 35 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 500 Takımları)
Özel ambalaj (Min. Order: 500 Takımları)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 500 Takımları) Daha Az
Örnekler:
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün durumu:
Stok
Uygulama:
Masaüstü , Masaüstü
Tür:
Tam kulesi
Form faktörü:
ATX
Malzeme:
Alüminyum alaşım, Akrilik, Plastik, Çelik
Tarz:
Fan ile, Güç kaynağı ile, Yan panel penceresi ile
Ön bağlantı noktaları:
Ses, USB, USB, RGB Fan düğmesi
Marka adı:
Güç durumda/oem
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Bağlantı noktası:
2xUSB2.0(x1) USB 3.0 (x2)
Kalınlığı:
0.6mm spcc (siyah boya)
Özel öğeler:
OEM LOGO
Anakart tipi:
Tüm ATX, mikro ATX,ITX
Tipi:
Temperli cam
Kasa boyutu:
380X205X460MM
Güç kaynağı:
Alt
Garanti:
12 ay
Ürün adı:
Yeni İnanılmaz Amazon orta kule masaüstü bilgisayar bilgisayar kasası oyun PC durumda
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
210000 Acre/Acres per Month NEW AMAZING Amazon MID Tower Desktop PC Computer Case Gaming PC
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Sıcak satış yeni İnanılmaz Amazon orta kulesi masaüstü bilgisayar bilgisayar kasası oyun PC durumda ile RGB Fan OEM kahverengi kutusu ile OPP çanta ve köpük koruma ambalaj boyutu: 520*250*485 MM nw: 6.4KG gw: 7.4KG adedi: 300 setleri
Liman
shenzhen
Tedarik Süresi: :
Miktar(Sets) 1 - 500 501 - 1000 1001 - 5000 >5000
Tahmini Süre (gün) 30 32 35 Belirlenecek

Sıcak satış yeni İnanılmaz Amazon orta kule masaüstü bilgisayar RGB Fan ile bilgisayar kasası oyun PC durumda

Benzer ürünler

 

Bizimle çalışın, daha fazla kar kazanın

1, ODM alıcı olmak, Powercase payı50% takım ücreti/kalıp maliyeti.
2, referans alıcı olmak, zevk5% indirimSiparişiniz için
3, bizim yeni alıcı olmak, zevk3% indirim.
4, ödeme koşullarını kabulL/C,OA,DA,DP.

 

Biz söz veriyorum:
1, yakında cevap7 * 24HsE-posta ile/WeChat/WhatApp/Skype.
2, tedarikÇözümleriÜrün hatlarınıza karşı.

3,OEM logo1 pc için ürüne baskı.
4, dünya çapında gemi,Adedi 1 adetHariç PC kasa.
5, gemi örnek teslimatIçinde 7 iş günü
6, 1 yıl garantiGerçek kalite kusurları için.

                                                                                                                                                                       ASK örnekleri ASAP

Ürün açıklaması

Ürün bilgisi

Adı Sıcak satış yeni İnanılmaz Amazon orta kule masaüstü bilgisayar RGB Fan ile bilgisayar kasası oyun PC durumda
Uygulama Masaüstü
Özellikleri (ile) 2xUSB2.0(x1) USB 3.0 (x2)
Model numarası TK
Tipi Orta kule
Ön panel

Temperli cam

Yan panel

Temperli cam (whitout LED sert stip)

Malzeme

Şasi: 0.60mm SPCC

Kasa boyutu

380X205X460MM

Ambalaj boyutu 563*260*507mm
Ön bağlantı noktaları Ses, USB
Anakart tipi ATX, mikro-atx
Menşe yeri Guangdong, çin (anakara)
Marka adı Güç durumda
Güç kaynağı TK
Maks. VGA kartı 370mm
Maks. CPU soğutucu 165mm
Soğutma sistemi seçeneği

Ön: 3*12cm Fan (isteğe bağlı)

Üst: 2*12cm Fan (isteğe bağlı)

Arka: 1*12cm Fan (isteğe bağlı)

Güç kapağı: 2*12cm Fan (isteğe bağlı)

Ambalaj kutusu K = K
Soğutma sistemi

Ön: 240/360mm su soğutma, 120mm fan * 3,140mm fan * 2

Arka: 120mm su soğutma, 120mm fan * 1

Üst: 240mm/280mm su soğutma, 120mm fan * 2 veya 2*14mm fan

N.W./G.W. 6.4kg/7.4kg
MOQ 300 adet
Garanti 1 yıl
Ayrıntılı görüntüler

Ürün gösterisi

                                                                                                                                                         Olsun Yeni CATELOGUE yakında
Güç durumda kategori

 

Şirket bilgileri

Fabrika gücü

Hizmetlerimiz

Ticaret güç


QA ve belgelendirme


POWERCASE
Telefon:0086-0755-89566760 Adres:
3 flor NO333, yifeng yolu 34th, longgang caddesi, longgang bölgesi, shenzhen çin.
Cep telefonu:13802289233

Skype:352337258 (at) qq.com
Whatsapp:0086-13802289233

Email :tracy @ powercase.com.cn

Web sitesi: http://www.powercase.com.cn/

 

OEM ve ODM hizmeti veriyoruz. Başka benzersiz tasarımınız varsa, bütünü halledebiliriz

Görünüm tasarımı, mekanik yapı, elektronik tasarım ve takım yapımı geliştirme.

Bu garanti şartları altında, ürünün normal kullanımda bir hatası varsaIçindeGaranti süresi, kanıt belgelerine dayalı ücretsiz/yeniden işleme yeni ürünler sunacağız.

 

Bizim söz:

 

1. Biz 1 hafta içinde tüm modeller için örnekleri sağlar.

2. Ürün üzerinde 1 adet için OEM logo baskı.

3. Gerçek kalite kusurları için 1 yıl garanti.

Sss

 

1. Bizim iş günü.

Cevap:Iş günü/saat: Mon-sun/9:00-8:00 PM

 

2. Soru ve soruşturma sormak için satışlarınızla nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Skype,WhatsApp ve ticaret müdürü tarafından doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ve ayrıca ürün arayüzüne girebilir

Sayfanın alt kısmında bize mesaj/e-posta bırakın.

 

3. Sizden ne zaman bir cevap veya cevap alabilirim?

Cevap: Skype ile size anında cevap vereceğiz,WhatsAppVe ticaret yemlik. Ve e-posta 24 saat içinde cevap.

 

4. Sipariş vermeden önce bazı örnekler alabilir miyim?

Cevap: tabii ki, sorun değil. Örnek ücreti gereklidir ve sipariş verildikten sonra iade edilecektir.

 

5. Üretim süresi ne kadardır?

Cevap: buna bağlı. Mühürlü bilgisayar kasası, genellikle mevduat aldıktan sonra 30 gün ve ürün detayları onayladı.

 

6. OEM ODM sağladı mı?

Cevap: evet. Ve biz de gerekirse ambalaj kutuları, etiket, vb üzerinde özelleştirilmiş tasarım sunacak.

 

7. Ne RAM sunabilirsin?

Cevap: hangi ürün soruşturma bağlıdır. Genellikle, 0.3% ~ 1%.

 

8. Yükleme limanınız nerede?

Cevap: genellikle Shenzhen, çin.

 

9. Ödeme koşulları nelerdir?

Cevap: normalde, % 30% mevduat ve denge T/T konşimento veya L/C kopyasını karşı görüşte.

 

10. Klavye, fare, hoparlör vb. Kurulumundan sonra çalışmazlar.

Cevap: • normal güç kaynağında olduklarını onaylamak için gösterge ışığının açık olup olmadığını kontrol edin. •

PC içindeki tüm bağlantıları kontrol edin; Belki kablolar doğru şekilde bağlı değildir.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.