notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

Sıcak ürünler PD QC3.0 duvar şarj seyahat adaptörü Uluslararası Evrensel Seyahat güç adaptörü seyahat adaptörü soket usb

$7,00 - $10,00 / Adet | 2 Adet (Min. Sipariş)
Renk:
3USB ile QC3.0 18 W PD 2USB + TYPE-C 3USB + TYPE-C 4USB
Soket standart:
AB-Avustralya-İngiltere-ABD
$9,00
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
7 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 300 Adet)
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 500 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 1000 Adet) Daha Az
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Tür:
Elektrikli
Marka adı:
Otravel
Model Numarası:
SL-309
Port:
2 x USB
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Boyut:
65*50*55mm
Sertifikası:
CE FCC RoHS
Ağırlık:
120g
Fişler:
AUS/abd/ab/İngiltere
Adı:
Trend ürünleri 2018 yeni gelenler
Anahtar kelime:
Qc3.0 duvar şarj cihazı
Özelliği:
Seyahat evrensel adaptör
Ürün adı:
Evrensel Seyahat Adaptörü
Seyahat seti:
Dünya seyahat adaptörü
Kullanımı:
Cep telefonu

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
7X7X5.5 cm
Tek brüt ağırlık:
0.200 kg
Paket Türü:
Hediye kutusu. çanta başına veya renk kutusu 100 adet/CNT G.W 17 KG N.W 16 KG CNT boyutu: 46.5*41.5*42 cm
Örnek Resim:
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 100 101 - 500 501 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 7 12 15 Belirlenecek
Video Açıklaması

Alibaba sıcak ürünler PD qc3.0 duvar şarj seyahat adaptörü uluslararası evrensel seyahat güç adaptörü seyahat adaptörü yuva usb

Ürün Açıklaması

 

Ürün

Qc3.0 duvar şarj cihazı

ModelSL-309Q
Boyutu65X50X55mm
Ağırlık120g
MalzemePC (yangın geciktirici 94vo)/ABS
Giriş Gerilimi100-250 V
Maksimum Yük6.3A
USB çıkışı5 V 3A
Güç değeri100 V-630 W/250 V-1500 W
RenkBeyaz/siyah veya özelleştirilmiş
SertifikasıCE FCC ROHS

 

Sormak için buraya tıklayın

Özellikler:

Bizim SL-309T evrensel seyahat adaptörü200 'den fazla ülke için evrensel soket ile İngiltere/abd/ab fişlerini dönüştürür.

Uyumluluk İNGILTERE,Avrupa, yunanistan, avustralya, yeni zelanda, afrika, amerika, kanada, en merkezi amerikanÜlkeler, güney amerika, çin, HK, singapur ve uzak doğu'nun bazı kısımları vePasifik adaları vb.

1. seyahatlerinizde çok sayıda şarj cihazı getirmenize gerek yok

2. doğrudan bir AC soketinden bir güç kaynağı gerektiren elektrikli cihazlarla uyumlu

3. aynı anda çoklu cihazlar için kullanılabilir

4 cihaz eşzamanlı olarak şarj, akıllı tanınan cihazlar ve akıllı çıkış,Cihazlar için hasar yok, orijinal şarj cihazı gibi mükemmelSize fazla % 50% şarj süresiSigortaOtomatik döner to ameliyatAşırı yüklendiğinde koruyucu bir kapatma işleminden sonra dakika içindeÇoklu güvenlik koruma,Kullanıcıları potansiyel tehlikeli maddelerden uzak tutun

Sormak için buraya tıklayın

Ambalaj ve Nakliye

 

Ambalaj: 1 adet + manuel + sert renk kutusu (taşıma sırasında zarar vermez)
100 adet/ctn, ölçü: 35*34*31 CM, G/W: 14.6KGS

Teslim süresi:Ödeme onaylandıktan sonra 5-15 iş günü

   

Hala bir sorum var mı?Temasa geçelim!

Daha fazla bilgi ve en son teklifi almak için lütfen bizimle iletişime geçin. Teşekkür ederim:)

 

Şirket Bilgileri

 

1. Otravel her türlü lider üreticisidirEvrensel seyahat adaptörleri, çoklu usb şarj cihazı, araç şarj cihazlarıVb.
2. Otravel ile6000 sq. m fabrika, ISO9001 ile, BSCI onayladı. Alibaba TUV onayladı.
3. biz herhangi bir yapabilirizOEM tasarım ürünleri, OEM paketi, logo baskıSizin için.
4.QC departmanı sıkı muayene.
5.1 yıl garanti.
6. stokta mevcut örnekler, istediğiniz gibi ilk kez araba şarjı örnekleri alabilirsiniz.
7.Üst Alibaba ticaret güvencesi transeksiyon(Son 6 ay): USD760, 000.00 (her gün daha yüksek hale geliyor)
8. fazla 100 çalışanı, çok sıkı QC muayene sistemi.

 

 

OEM Hizmeti

1. OEM ürün rengi: bizim evrensel seyahat adaptörleri desteklenmektedir uluslararası Pantone renk kodu
2. OEM logosu: tüm seyahat adaptörlerimize, araç şarj cihazlarına ve usb şarj cihazlarına Logo yazdırabilirsiniz
3. OEM paketi: ayrıca logonuzu pakete yazdırabilirsiniz.

ODM Hizmeti

1. çiziminize göre seyahat adaptörleri üretebiliriz
2. biz örnekleri göre özel adaptörler kopyalayabilirsiniz
3. ürünleri isteğinize göre değiştirebiliriz.
4. biz sizin ihtiyacına göre doğru ambalaj yolu seçebilirsiniz

 

SSS
1. soru: seyahat adaptörü için adedi nedir?
Cevap: stokta mevcut 100 adet kaynağı. OEM sipariş adedi 1000 adet.
 
2. soru: ne tür ambalajları destekliyorsunuz?
Cevap: biz beyaz kutu, renk kutusu sunuyoruz. Bazı hediye kutusu, kese, blister, fermuar durumda, deri çanta veya OEM ambalaj mevcut.
 
3. soru: üretim kurşun zamanı nedir?
Cevap: deneme sipariş az 500 adet tedarik stok ödeme sonra 3 ila 5 gün; OEM sipariş ödeme sonra 15-20days.
 
4. soru: ödeme koşulları nedir?
Cevap: T/T, L/C, Paypal, Western Union, para, emanet, VISA, ticaret güvencesi online ödeme ve vb.
 
5. soru: bize bir örnek gönderebilir misiniz?
Cevap: evet, sipariş önce mevcut örnekleri.
Ve navlun ve numune ücreti ödemek gerekir, sipariş verene kadar iade edilecektir.
 
6. soru: logomuzla bir örnek için ne kadar sürer?
Cevap: logo tasarımınızı onayladıktan sonra yaklaşık 3-5 iş günü.
 
7. soru: seyahat adaptörünüzün garantisi ne kadardır?
Cevap: 1 yıl garanti.
 
8. soru: ürünlerinizin kalite standardı nedir?
Cevap: şimdi CE/ROHS/FCC/FCC/SAA/C-TICK, KC, CB ve vb.

 

 

Iletişim

 

 Diğer seyahat adaptörü modelimiz için daha fazla seçenek:

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.