Yüksek Kalite Toptan Pu Köpük Anti Stres Rahatlatıcı Oyuncak Topu Bulut Stres Topu

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,10 - $0,75 / Adet | 500 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Renk:
GRAY Orange Ivory Gold Yellow Brown Black Purple White Pink Army Green Green Red Blue
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 1000 1001 - 3000 3001 - 5000 >5000
Tahmini Süre (gün) 18 20 25 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 1000 Adet)
Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 1000 Adet) Daha Az
Örnekler:
$0,01 /Adet | 1 Adet (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Malzeme:
Köpük
Menşe Yeri:
Zhejiang, China
Marka adı:
Mycraft, OEM
Model Numarası:
MYU-658
Tür:
Stres topu
Tarz:
Promosyon oyuncak
Ürün adı:
PU Bulut Stres Topu
Renkli:
Mavi veya isteğinize göre
Kullanımı:
Promosyon Hediyeler, oyuncaklar
Logo:
Göre talep
Tipi:
Promosyon stres topu
MOQ:
500 adet
Ambalaj:
1 adet/Ploybag
Boyutu:
9.0 cm x 5.0 cm x 2.5 cm veya isteğinize göre
Sertifikası:
SGS, EN71-1-2-3
Özelliği:
Sıkılabilir
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
1000000 Piece/Pieces per Month PU Cloud Stress Ball
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
1opp/pc, 500 adet/karton, karton boyutu 60*40*40 cm, GW: 11.5KGS, PU bulut stres topu için
Liman
Ningbo/Shanghai/Yiwu
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 1000 1001 - 3000 3001 - 5000 >5000
Tahmini Süre (gün) 18 20 25 Belirlenecek
Ürün Açıklaması
 
Yüksek kalite toptan Pu köpük Anti stres rahatlatıcı oyuncak top bulut stres topu

 

S/NÖzelliğiAçıklaması
1Üretim adıPU Bulut Stres Topu
2MalzemePu köpük
3Boyutu9.0 cm x 5.0 cm x 2.5 cm veya isteğinize göre
4RenkliPMS renginize göre
5LogoBaşına istediğiniz
6KullanımıPromosyon Hediyeler, oyuncaklar
7MOQ500 adet
8OEM ve ODMMevcut, isteğinize göre
9Örnek politikasıÜcretsiz üretim örnek ama navlun toplamak
10Örnek zaman3 gün
11ÜretimZamanSipariş miktarına bağlıdır (15-25days)
12Ödeme süresiTT, Western Union, alibaba ticaret güvencesi,MoneyGram, görüşte L/C
13SertifikasıSGS EN71-1-2-3
14TeslimatDHL, TNT, UPS, deniz veya hava yoluyla, vb.
 
Şirket Bilgileri

Jinhua Meiyang el sanatları co, Ltd pp gardırop, pp ayakkabı raf, pp levha, pu köpük stres topu, pu squishy oyuncak, uzmanlaşmıştır bu ürünler, amerika, avrupa, orta doğu, japonya, güney kore, avustralya vb. gibi dünyanın her yerinde iyi satılıyor. tüm ürünlerimiz uluslararası kalite standartlarına uygundur ve çeşitli farklı pazarlarda çok takdir edilmektedir.
Gelecekteki iş ilişkileri ve karşılıklı başarı için bizimle iletişime geçmek için hayatın her kesiminden yeni ve eski müşterilere hoş geldiniz!

 

Sertifikaları

 

EN YENI SERTIFIKALARı

Ambalaj ve Nakliye

 

 

 

Paket:

Her parça normal ploybag tarafından paketlenmiş, daha sonra standart ihracat karton ambalaj, özel ambalaj desteği.

Kargo:

Ekspres, DHL, UPS, TNT veya Fedex tarafından deniz veya hava indirimi ile.

 

Neden bizi seçmelisiniz?

 

1, örnek test desteği

 

2, küçük sipariş kabul edildi

 

3, biz 24 saat içinde soruşturma için size cevap verecektir

 

4, OEM ve ODM mevcut

 

5, uzun yıllar teknoloji ve ihracat deneyimi üreten deneyimli

 

SSS

 

1)Fob limanınız nedir?

Cevap: Ningbo veya ShangHai

 

2)Tüm malzeme güvenli mi?

Cevap: Evet, tüm malzeme güvenli, onlar çevre dostu ve NON-TOXIC, ab ve abd standardı mevcuttur, test etmeniz gerekiyorsa lütfen bize bildirin, böylece sizin için test maliyetini kontrol edebiliriz.

 

3)Ücretsiz örnekleri alabilir miyim?

Cevap:FVeya çıkış örnek ücretsiz sağlayacaktır, ve doğrudan kapınıza düşük ekspres kargo maliyeti ile.

 

4)Ürünü örnek olarak üretebilir misiniz?

Cevap:Evet, biz, detaylı özel gereksinimi vermek sürece, ya da bize opi. örnek göndermek, biz açıkça örnek yapmak ve onay için size gönderebilirsiniz.

 

5)Adedi nedir?

Cevap: Kalıplarımız varsa, 1000 adet de sizin için üretiyoruz. yeni kalıpları en az 2,000 adet miktarlarda açın, bu tip top için kalıp ücreti yaklaşık USD450-USD600, farklı stil bağlıdır, daha fazla bilgi için, lütfen e-posta veya alibaba ticaret müdürümüze gönderin.

 

6)Fiyatlandırma süresi nedir?

Cevap: FOB, EXW, CIF, vb. y kabul ediyoruzSizin için en uygun veya uygun maliyetli olanı seçebilirsiniz.

 

7)Ürün kalitesini nasıl sağlayabilirsiniz?

Cevap: Tüm gelen materyaller, üretim hattımıza girmeden önce gelen kalite kontrolümüzü geçmek zorundadır, kaliteyi kontrol etmek için üretim hattımızda proses kalite kontrol duraklarında birkaçı vardır. kaliteyi kontrol etmek için her bitmiş satırda % 100% denetim yapıyoruz. Bu nedenle, en iyi kalitemizden emin olabilirsiniz. Ayrıca, üretim sürecimizi otomatik kontrole doğru değiştiriyoruz, böylece işgücü maliyetini azaltabilir ve insan yapımı herhangi bir hatadan kaçınabiliriz.

 

8)Ödeme nasıl yapılır?

Cevap: 1) göndermeden önce % 30% önceden denge. 2) TT, görüşte L/C, alibaba ticaret güvencesi, western union, MoneyGram

 

9)Bizim için teslimat ayarlıyor musunuz?

Cevap: Evet, biz sizin için sevkiyat yapacağız gerekiyorsa, kapı servis kapı tarafından teslim olursa olsun, deniz veya hava yoluyla.

 

10)Nasıl sipariş verebilirim?

Cevap: Sipariş bilgileriniz hakkında e-posta ile bizimle iletişime geçebilir veya hatta sipariş verebilirsiniz.

 

 

BIZE ulaşın
 
Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.