Yüksek kaliteli 8.4 v 12.6 v 0.5a 1a 1.2a 1.5a 2a Şarj Cihazı lityum-iyon pil ile KC KCC listelenen ac dc güç adaptörü

  • 200 - 1999 Adet
    $1,85
  • 2000 - 4999 Adet
    $1,80
  • >=5000 Adet
    $1,75
Soket standart:
AB-Avustralya-İngiltere-ABD
Örnekler:
$1,80 /Adet | 1 Adet (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 1000 1001 - 5000 5001 - 10000 >10000
Tahmini Süre (gün) 15 18 20 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
?zel logo (Min. Order: 1000 Adet)
?zel ambalaj (Min. Order: 2000 Adet)

Daha Fazla

Grafik ?zelle?tirme (Min. Order: 5000 Adet) Daha Az
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Marka adı:
Sominyu
Model Numarası:
S-0841200K-B
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Ürün adı:
Lityum iyon pilin şarj cihazı
Renkli:
Siyah
Sertifikası:
Kc kcc ul ccc ccc saa rohs
Kullanımı:
Şarj, Standart pil
Koruma:
Aşırı şarj koruması
Malzeme:
PC + yangına dayanıklı malzeme
Garanti:
3 yıl
Fiş:
KR UK AU EU UK
Çıkış:
8.4v1.2a
Dc jack:
3.5*1.35*10mm/özelleştirilmiş
Tür:
Elektrikli
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
500000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
PE torba veya küçük beyaz kutu ile 1 adet, ve bir 100 içine karton kutu adet
Liman
Shenzhen
Örnek Resim:
package-img
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 1000 1001 - 5000 5001 - 10000 >10000
Tahmini Süre (gün) 15 18 20 Belirlenecek

KC KCC listelenen ac dc güç adaptörü ile yüksek kalite 8.4 v 12.6 v 0.5a 1a lithium 1.5a 2a şarj lityum-iyon pil

 

Ürün Açıklaması

Uygulama:
DVD oynatıcıları, pillerin tüm kidn, LCD ve TFT tv'ler, MP4 çalarlar, dijital kameralar, CCTV, diğer A/V ürünleri, cep telefonu şarj cihazı, ağ bilgileri, güvenlik ekipmanları, küçük ev aletleri,LED,Vb.

Girişi

AC 100-240 V (96-264 V) 50/60Hz

Çıkış

8.4V1.2A

 

 

Korumaları

Aşırı voltaj/akım/güç koruması

Aşırı şarj ve aşırı deşarj koruması

Kısa Devre Koruması

Çalışma Sıcaklığı

0 ° ~ 40 ° c/5% ~ 90% RH

Depolama Sıcaklığı

-20 ° ~ 85 ° c/5% ~ 95% RH

Bağıl Nem

5% (0℃)~ 95%(40℃)RH

Sertifikaları

CE GS FCC SAA UL ROHS KC KC CCC BS CB c-tick RCM vb.

AC Fiş tipi

Ab/İngiltere/AU/abd/(diğer fiş mevcut)

OPrizi Yönlü

Dc kablosu ile (1.2 m/1.5 m/1.8 m/OEM)

Malzeme

ROHS + PC

Renk Mevcut

/Siyah/beyaz/OEM ile

DC Fiş

5.5*2.1/5.5*2.5/3.5*1.35/mikro/Minin5pin/OEM

Hi-PotTest

3000Vac/5mA/60 s

Hizmet

OEM/EDM

MTBF

50000 saatten fazla tam yük

Verimli

> 82% Seviye VI

Yanma Testi

100% yanma testi 4 saat

 

LED göstergeler

LED göstergeler

Durum

Yeşil

Boşaltma

Kırmızı

Şarj

Yeşil

Tam şarj

Sertifikaları

UL, cUL, CCC, CE, CB, GS, FCC, KC, KCC, tüv, SAA, c-tick, ROHS, PSE, REACH vb.
Biz tedarik vBirGereksinimlerinizi karşılamak için adaptör çeşitleri.

 

 

Şirket Bilgileri

Shenzhen Sominyu Tehcnology deneyimli güç adaptörleri, şarj cihazları üreticisi biridir, tüm ürünlerimiz UL CUL FCC CE GS CB CB BS SAA c-tick RCM CCC KC KCC ROHS vb sertifikalar var!

 

Güvenlik ve ürün kalitesini ve mükemmel satış sonrası hizmeti geliştirmeye devam etmek bizim mian ilkemizdir.

 

Hoş geldiniz SOMINYU!

  

Hizmetlerimiz

 

Önce Satış
1. bizim adaptörü soruşturma 24 saat içinde cevap verilecektir.
2. size en yeni teklif ve özel ürün özellikleri sunacağız.
3. kaliteli ürün, hızlı teslimat süresi, rekabetçi fiyat, güçlü ambalaj.
4. biz akıcı İngilizce konuşabilen iyi çeviriler, hevesli satış ve hizmet var.
5. yüksek kaliteyi sağlamak için her adaptör iyi kontrol edilecektir.
6. detaylı ürünler test raporu sağlayın.

Satış sonrası servis
1. nakliye bilgilerini en kısa zamanda güncelledi.
2. ürünlerin zamanında teslim edilmesini sağlayın.
3. belgeler doğru ve derhal gönderilecektir.

Üretim Akış

 

Ambalaj ve Nakliye

 

Ilgili Ürünler

Sizin için diğer sıcak satış güç adaptörlerimizi tavsiye etmek istiyoruz!

 

SSS

Q1: Bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?

Cevap: biz Shenzhen şehrinde bulunan bir fabrika, Guangdong.

 

Q2: Test için örnekler sunuyor musunuz?

Cevap: evet, ancak müşterilerin örnek maliyet ve ekspres ücretler için ödeme yapması gerekiyor.

 

Q3: Nedir sizin MOQ?

Cevap: stoklanmış eğer MOQ yok.

 

Q4: OEM ve ODM mevcuttur?

Cevap: evet, özelleştirilmiş ürünler kabul ediyoruz.

 

Q5: Garanti hizmetimiz nedir?

Cevap: sattığımız tüm ürünler için var3 yılGaranti.

 

Q6: Ürünleriniz için herhangi bir sertifikanız var mı?

Cevap: evet, biz UL/cUL, FCC, CE, RoHS, KC, tüv GS, UL, SAAVb.Sertifikaları.

 

Q7: Ödeme öğeniz nedir?

Cevap: bizim standart ödeme T/T peşin, Paypal ve Westerm birliği.

 

 

 

Bu sayfayı görüntülediğiniz için çok teşekkür ederim ve iyi günler dilerim!
Soruşturma ayrıntılarınızı aşağıya gönderinVeya doğrudan e-postamıza, teşekkür ederim!

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.