Tebrik kartı 2018 Noel için ses modülü ile özel video ses müzik tebrik kartı

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$1,80 - $4,00 / Adet | 1 Adet / Adet Led resim fotoğraf çerçevesi (Min. Sipariş)
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Tür:
Fotoğraf çerçevesi
Malzeme:
Kağıt malzeme ile greyboard ve sünger, Kağıt malzeme ile greyboard ve sünger
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
OEM ve ODM
Model Numarası:
Fotoğraf çerçevesi ile led ışık
Ürün adı:
Işık up fotoğraf çerçevesi
Baskı:
CMYK baskı ile Pantone renk
Boyutu:
25*20*2 cm
LED ve fiber quntity:
Sanat veya gereksinimleri dayalı
Pil:
3 adet AG10 veya 2 adet CR2032
Anahtarı tipi:
Düğme veya çekin tab
Marka:
OEM ve ODM
Ambalaj:
30 adet/iç karton, 60 adet/ana karton
Anahtar kelimeler:
Fotoğraf çerçevesi için ev dekor
Boyut:
25*20*2 cm
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
50000 Piece/Pieces per Month led picture photo frame
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
1. ambalaj: her bir çoklu torbada ile dolu, 60 adet bir ana karton içinde paketlenmiş
2. Carton boyutu: 578*366*464mm
3. Gross ağırlığı: 20 kg
Liman
Shenzhen/Yantian
Tedarik Süresi: :
20-45 days after order confirmation based on your quantity
Video Açıklaması

Tebrik kartı 2018 özel video ses ile müzik tebrik kartı ses modülü için Noel

Sevgili müşteri:

Bizim ürünleri özelleştirilebilir, dahil desen, ışık, ses efektleri, temalar, düğme tipi, düğme pozisyon ve hatta kayıt fonksiyonu, vb, her şeyi sağlayabilir öneri ve fikirler sizin için yapabiliriz.

Ürün detay

Bu düğmeye bastığınızda yanar

Yüzey işleme mat laminasyon ve parlak laminasyon veya UV bitirme

25*20*2 cm veya özelleştirilmiş boyutu

157gsm kullanarak CMYK baskılı kağıt ile gri kurulu ve dolgulu sünger

 

 

Ürün Açıklaması
Ürün TipiTebrik kartı 2018 özel video ses ile müzik tebrik kartı ses modülü için Noel
Pil3 adet AG 10 veya 2 adet CR2032 pil
ADEDI1 adet
TarzıRenkli
KullanımıHediye
TemaÖzelleştirilmiş
Marka AdıODM
DurumDoğum günü hediyeleri, festival hediyeler, ev ve şirket dekorasyon

 

Ilgili ürünler

 

 

Tıklayın için bize ulaşın!!!

 

Biz profesyonel LED işık up ürünleri, gibi led dergiler, led kap ve led fotoğraf çerçeveleri. Biz deneyimli bir R & D ekibi var, ve onlar tasarım göre müşterilerin fikirleri

 

Üretim süreci

 

Şirket belirli inf

Bizim fabrika adresini 2nd Kat olduğunu, Yapı BIR, No.1 10, Lane 3, longxing Yol, Dakang Toplum, Henggang Sokak, Longgang Dist.

Ziyaret için bekliyoruz!

 

SSS

Soru 1: nasıl ışık up?
Cevap: fiber optik ışık ile iyi iletkenlik Olarak yapmak, fiber optikFarklı renk Led ile bağlı, fiber optik LED renkler gösterecektir.Düğmeye bastığınızda, o kadar yanacaktır.

 

Soru 2: ne kadar aydınlatma periyottan?
Cevap: Normalde biz bunu yapmak için aydınlatma up 30 saniye, her zaman ve daha sonra kapatınOtomatik olarak. Ayrıca biz daha uzun bir süre için ışık yapmak up ihtiyacınız varsa.

 

Soru 3: pil tipi?
Cevap: Normalde biz cep düğme piller kullanın (CR2032,AG10, AG13) gibi küçük öğeler için ışık up dergisi, tebrik kartı, şapka, fotoğraf çerçeveleri.Bazen biz kullanım AA veya AAA piller için daha büyük öğeleri örneğin duvar sanat, ekranÖğeleri.

 

Soru 4: biz pilleri değiştirin?
Cevap: Evet, açık pil kutusu ve yerinePilleri. pilleri değiştirmek için ihtiyacınız yoksa, biz de yapmak pillerÖğeleri içinde.

 

Soru 5: bizim tasarım veya fikir dayalı örnekleri yapabilir?
Cevap: Evet, örnekleri dayalı tasarım ve fikir. Biz 3DSanat dayalı fikir sizin için kontrol ve daha sonra biz örnekleri üzerine gitmek.

 

Soru 6: ne kadar sizin toplu üretim periyottan?
Cevap: Normalde biz bitirmek toplu içinde 35 gün sonra PO onay.

 

Soru 7: Ne ödeme koşulları?
Cevap: Biz kabul T/T, batı birliği ve Ticaret güvencesi

 

Soru 8: Ne nakliye liman?
Cevap: Biz kabul EXW ve FOB koşulları. FOB için, normalde biz FOB Shenzhen ile yapabilirsinizPort veya Yantian port.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.