Dev Açık Şişme Su Kaydırağı Yetişkin Için, Titanic Şişme Slayt

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$1.000,00 - $5.000,00 / Çanta | 1 Çanta / Çanta (Min. Sipariş)
Nakliye:
Destek Denizyolu taşımacılığı
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
Yeni Nimet
Model Numarası:
Su Kaydırağı
Tür:
Şişme slayt
Boyutu:
Özelleştirilmiş
Aksesuarları:
Tamir kiti (yamalar)
Nakliye yolu:
Deniz yoluyla
Kullanımı:
Açık hava Eğlence
Garanti:
3 yıl
Renkli:
Özelleştirilmiş Renk
Sertifikası:
SGS/EN71/EN14960
Ödeme süresi:
T/T, L/C
Malzeme:
PVC Branda + Naylon
OEM/ODM:
Evet
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
100 Bag/Bags per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Şişme için PVC çantalar, üfleyici ve pompa için karton.
Liman
Shenzhen/Guangzhou
Tedarik Süresi: :
7-15 days

Yetişkin, titanik şişme slayt için dev açık şişme su kaydırağı

 

 

 

Ilgili Ürün

 

 

Ambalaj ve Nakliye

 

Hizmetlerimiz

  

Şirket Bilgileri

 

SSS

Soru 1. dikili şişme öğeler ve mühürlü öğeler arasındaki farklar nelerdir?

 

Cevap: şişme dikili öğeler sürekli üfleme gerekir. Mühürlü ürünler ısı kaynak teknolojisi ile işlenir ve sadece bir kez havaya uçurulur. Genellikle dikilmiş ürünler mühürlü ürünlerden daha düşük maliyetlerdir.

 

Soru 2. kişisel şirket logolu özel tasarım alabilir miyim?

 

Cevap: tüm şişme için, customerized logo mevcuttur. Ve biz üretim öncesi sizinle tasarım teyit edecek, bu yüzden kesinlikle gerçek kullanım için ne istediğinizi alacaksınız.

 

Soru 3.Ne tür bir ödeme kabul ediyorsunuz?

 

Cevap: biz T/T, batı birliği tercih ediyoruz.

 

Soru 4. üretmek ne kadar sürer?

 

Cevap: her şey bağlıdır, büyük miktarda daha fazla zamana ihtiyaç duyacaktır. Depozitoyu aldıktan sonra tasarım ile başlayacağız. Tasarım onaylandıktan sonra, üretimi ayarlayacağız. Genellikle, üretim yaklaşık 2-3 hafta sürecektir. (acil sipariş için istisna)

 

Soru 5. teslimat için ne kadar sürer?

 

Cevap: ekspres ve hava yaklaşık 7 gün sürer, deniz yoluyla ise yaklaşık 20 ~ 35 gün sürer.

 

Soru 6. üretici veya ticaret şirketi misiniz? Şirketiniz herhangi bir sertifika alıyor mu?

 

Cevap: biz 2005 yılında kurulan bir şişme üreticisi. BV ve tüv tarafından onaylanmıştır. Ayrıca, CE, EN14960, SGS ve diğer sertifikalarımız var.

 

Soru 7. körükler/pompalar, tamir takımları gibi aksesuarlar sunuyor musunuz?

 

Cevap: evet, her öğe yeterli CE/UL körükler/pompalar (ülkenizdeki elektrik sistemine göre) ve tamir takımları ile donatılmıştır.

 

Soru 8. teslimattan önce kaliteyi kontrol edebilir miyim?

 

Cevap: evet, üretim bittikten sonra, size kontrol etmek için bitmiş resimler göndereceğiz. Ayrıca kalite kontrol etmek için fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.