Moda şeffaf plastik gül akrilik yuvarlak çiçek kutusu

$30,00 / Adet | 5 Adet (Min. Sipariş)
Malzeme:
Ürünlerin Cinsi
$30,00
- +
mevcut
Bobin yapısı
$30,00
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
6 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 50 Adet )
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 50 Adet )

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 50 Adet ) Daha Az
Örnekler: $50,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Örnekler - $50,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Shanghai, China
Marka adı:
Jingmei
Model Numarası:
Ao55
Adı::
Akrilik yuvarlak çiçek kutusu
Malzeme::
% 100% saf pleksiglas
Kalınlık::
3mm
Logo::
Ekran baskı UV baskı
Craft::
Elmas parlatma
Kullanimi::
Çiçek ekran
Renk::
Şeffaf ve isteğe bağlı
Stok::
Özel
Kalite::
Solmadan açık, viraj ve vakum şekillendirme kolay
Tedarikçisi Özellikleri::
Ticaret Garantisi Saha Muayene

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
20X22X15 cm
Tek brüt ağırlık:
0.9 kg
Paket Türü:
PE film + EVA köpük + iç kutu, dijital akrilik gül çiçek kutusu carto içine yüklü
Tedarik Süresi: :
Miktar(Adet ) 1 - 50 >50
Tahmini Süre (gün) 6 Belirlenecek
Video Açıklaması

Moda şeffaf plastik gül akrilik yuvarlak çiçek kutusu

Ürün Parametreleri

 

AdıAkrilik gül çiçek kutusu

Işlemi:

Bükme

Yoğunluklu

1.2g/cm3

Renkli

Açık, şeffaf, mermer, buzlu, ayna, kırmızı, mavi, beyaz, siyah,

100 'den fazla renk çeşidi. Açık havada en az 8-10 yıl solma rengi yok.

Malzeme

Saf LUCITE, yüksek kaliteli MMA hammaddesini kabul edin.

Teknolojisi

Döküm akrilik levha üretim süreci

Ekipmanları

Ince oyma makinesi/büyük lazer/elmas parlatma makinesi/büyük kesme makinesi/hassas delme makinesi.

Kaliteli

Akrilik levha zaten çevre koruma standardına uygundur

SGS çevre koruma kimlik doğrulaması.

 

 

 

Akrilik malzemelerin herhangi bir ürün özelleştirme sağlayabilir

Lütfen bize neye ihtiyacın olduğunu söyle
Gönderme E-posta<>

 

Şirket Bilgileri

Shanghai Jing Mei organik cam ürünleri co, LtdPleksiglas ürünlerin profesyonel bir üreticisidir.
"Fabrika Fengxian District, Shanghai, Shanghai Pudong havaalanından sevkiyat hizmeti yakın bulunan" ve gravür makinesi, parlatma makinesi, kırpma makinesi, kesme makinesi gibi ekipman tam bir set vardır, düz parlatma makinesi ve sıcak bükme fırını.
Şirket ağırlıklı olarak akrilik levha, akrilik el sanatları, akrilik harfler, akrilik kozmetik vitrin rafı, akrilik askılar, akrilik kutular, akrilik masa ve sandalyeler, akrilik çiçekler, akrilik toplar, akrilik plakalar, akrilik fotoğraf çerçeveleri, akrilik hediye ürünleri ve diğer ürünler.
Şirketin şimdi Dior, Oucheng, Xuanyuan ve benzeri gibi bir dizi marka ortağı var. Şirket, 2010 Shanghai World expo'nun bir üyesi olduğu için şanslı. Fuar merkezinde “şarap doldurma” kelimesi firmamız tarafından üretilmektedir. Şirketin ürünleri ağırlıklı olarak avrupa, amerika, avustralya, japonya, güney kore, Hong Kong ve diğer ülke ve bölgelere ihraç edilmektedir.
Biz sürekli üretim yönetimi seviyesini geliştirmek, “kendini geliştirme, yenilik, sektörde dayanak ve dünyada dayanak” kurumsal ilkesine bağlı, ürün tasarımı ve araştırma ve geliştirme artırmak, müşterilerine en mükemmel ürünleri sunmak ve en profesyonel hizmet akrilik ürün sektöründe bizim. En büyük goal.
Son olarak, yeni ve eski müşterilerin desteği ve dikkati sayesinde, işbirliğini görüşmek üzere firmamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz!

 

Sertifikaları

 

Ambalaj ve Nakliye

 

SSS
 

1. soru: bir ticaret şirketi veya üretici misiniz?

Cevap: orta fiyat farkından tasarruf etmenize yardımcı olmak için 2000 yılında profesyonel ve teknik akrilik üreticisi olarak başladık.


2. soru: akrilik asit ürünlerinin kalitesi hakkında nasıl?

Cevap: biz SGS geçti ve ürünlerimizin her biri bizim QC departmanı tarafından dikkatle kontrol edilecektir.


3. soru: soruşturma sonrası teklifi ne zaman alabilirim?

Cevap: bize tasarım ve özellikleri verin. 24 saat içinde gereksinimlerinize göre fiyat listesi yapacağız.


4. soru: fiyatınız nedir? Küçük siparişleri kabul ediyor musunuz?

A: kendi fabrikamız var. Fiyat sadece tüccarlardan daha ucuz olacaktır. Malları zamanında teslim edebileceğimizden eminiz. Küçük siparişler de açıktır.


5. soru: örnekler veriyor musunuz?

Cevap: ücretsiz örnekleri küçük ürünler göre sağlanabilir, posta ile ilgili, bazı özel mallar için, biz örnekleri maliyetini şarj edebilir, ve gelecekteki siparişler iade edilebilir.


6. soru: ne tür bir ambalaj kullanıyorsunuz?

Cevap: PE torba + kabarcık çanta + iç kutu + dış kutu güvenli ulaşım sağlamak için. (Polistiren köpük) + dış karton, ambalaj ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir


7. soru: dört gözle beklediğim örnek için ne kadar sürer?

Cevap: genel olarak, örnek 3-5 iş günü sürer.


8. nasıl ödeme yapılacağını sor

Cevap: L/C, TT, Western Union, Payple, T/T, % 30% peşin ödeme, teslimattan önce ödenen denge. L/C de kabul edilir.

 

 

Servis size ilk defa bir cevap verecektir.
Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.