Moda bireysellik yaratıcılık çizgi film çocuk mektup Komik Çoraplar

  • 300 - 499 Çiftleri
    $1,16
  • 500 - 999 Çiftleri
    $1,08
  • >=1000 Çiftleri
    $0,99
Boyut:
Ekip
Renk:
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 500 Çiftleri)
Özel ambalaj (Min. Order: 500 Çiftleri)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 500 Çiftleri) Daha Az
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Kaynağı türü:
Sipariş yapmak
Menşe Yeri:
Zhejiang, China (Mainland)
Marka adı:
OEM Hizmeti
Model Numarası:
Z133
Malzeme:
Spandeks/naylon/pamuk
Özellik:
Çevre dostu, Ter emici, Nefes
Teknikler:
Örme
Sezon:
Yay
Çorap türü:
Rahat
Kalınlık:
35
Ürün Tipi:
Çorap
Adı:
Moda bireysellik yaratıcılık karikatür çocuk mektubu komik çoraplar
Logo:
Müşteri Talebi
Renkli:
Istediğiniz herhangi bir renk
Yaş Grubu:
Yetişkinler için
Tasarım:
Popüler
Cinsiyet:
Erkekler
Stil:
Moda
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
100000 Pair/Pairs per Month
Paketleme & Kargo
Liman
shanghai
Video Açıklaması

 

 

 

Ürün Açıklaması
 
Malzeme:% 80% pamuk + 15%NYlon+ 5% spandex
Renk:Özel renk
Boyutu:Özel boyut
Bağlantı noktası:Shanghai
Sezon:Tüm mevsim
Özellik:Çevre dostu ter emici nefes
Stil:Moda
Vade:Paypal, banka hesabı, T/T. batı birliği
Ambalaj Detayı:Etiket başına bir çift, orta opp torbada 12 çift
Teslim Süresi:Örnekleri onaylandıktan sonra 45 gün ve 50% mevduat olsun.

 

 

VÖzellikler: anti-bakteriyel, anti-kayma, nefes, rahat giyen.

VDiğer: çevre dostu, sportif

Pls örnek ve tırnak için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin!!!Bize ulaşın

 

Renkli ve teknoloji

 

VPamuk, spandex, naylon, polyester, bambu, coolmax, akrilik, finedrafts pamuk, merserize pamuk, yün, malzeme gerekli müşteriler olarak kullanılabilir
VTek/çift silindirli örme makineleri ithal, 96N. 108N, 120N, 132N, 144N, 168N, 200N.
VDikiş: rosso-bağlama, makine bağlama

VBakım talimatları: makine renkleri ile sıcak yıkayın, klorsuz ağartıcı, orta kuru, demir yok, kuru temizleme yok.

V Tüm detaylar tasarlanabilir>>> beni tıklayın! @ Bize e-posta gönderin!

Ana Ürünleri
 

 

Şirket Bilgileri

 

Üretim Süreci

 

Derecelendirme ve İncelemeler

Neden Bizi seçmelisiniz

1. SGS sertifikalı 10 yılı aşkın üretici
2. sizin için mükemmel satış sonrası servis ücretsiz
3. 7-15days kısa teslim süresi
4. küçük sipariş mevcuttur
5. kalite sorunu için tam ödeme iadesi
6. ticaret güvencesi ücretsizdir!
7. siparişleriniz için tam koruma alın
% 8.100% ürün kalitesi koruma
% 9.100% zamanında sevkiyat koruması
% 10.100% ödeme koruması

Pls örnek ve tırnak için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin!!!Bize ulaşın

SSS

Q1: bir fabrika mısınız?

Cevap: evet, biz 10 yıldan fazla bir profesyonel üreticisi.

Q2: test için bir örnek alabilir miyim?

Cevap: evet, çoraplarımız için ücretsiz numune sunabiliriz. Paypal, Western Union ve T/T kabul ediyoruz.

Q3: I benim eklemek logo ürünlerinizi?

Cevap: evet, OEM ve ODM bizim için kullanılabilir. bize sanat gönderin.

Q4: birlikte sipariş vermek için öğeleri karıştırabilir miyim?

Cevap: evet, karışık öğeleri kabul ediyoruz.

Q5: sipariş önce fabrika vistit miyim?

Cevap: evet, fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Q6: ödeme yönteminiz nedir?

Cevap: biz T/T 30% mevduat kabul, ve % 70% dengesi tam sevkiyat öncesi ödenmelidir.

Q7: üretim için kurşun zamanı nedir?

Cevap: normalde örnek onaylandıktan ve mevduat aldıktan sonra 15-20days.

Q8: erkek sizin nakliye yöntemi?

Cevap: okyanus tarafından: FOB gemi nakliye; ekspres kurye ile: DHL, FedEx, TNT, UPS; hava kargo ile.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.