notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

Moda Hologram pvc taşıma çantası şeffaf çanta holografik yanardöner alışveriş çantası

  • 10-99 Adet
    $2,78
  • 100-499 Adet
    $1,99
  • 500-999 Adet
    $1,84
  • >=1000 Adet
    $1,69
Renk:
Beyaz
$
- +
mevcut
Lazer
$
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
15 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 100 Adet)
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 100 Adet)

Daha Fazla

Özel logo (Min. Sipariş: 100 Adet) Daha Az
Örnekler: $30,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Örnekler - $30,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Desen türü:
Lazer
Boyut:
(30 cm <maks uzunluk <50 cm)
Malzeme:
PVC
Tarz:
Saplı
Menşe Yeri:
Fujian, China
Marka adı:
Paxdun
Model Numarası:
DEM1912022
Ürün adı:
PVC sepet alışveriş çantası
Renkli:
Holografik
Kullanımı:
Promosyon hediyeler
Özelliği:
Çevre dostu
Logo:
Kabul özel Logo
Örnek zaman:
5-7 iş günü
Ambalaj:
Karton
MOQ:
10 adet
Baskı:
Serigraf
Boyutu:
34*38*10cm

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
35X43X0.7 cm
Tek brüt ağırlık:
0.150 kg
Paket Türü:
Bir teslimat kartonunda 10-20 adet.
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 300 301 - 2000 >2000
Tahmini Süre (gün) 15 20 Belirlenecek
Ürün açıklaması
Ürün açıklaması
Ürün adı Holografik PVC taşıma çantası lazer şeffaf alışveriş çantası
Ürün NO. DEM1912022 Renkli Lazer
Boyutu 34*38*10cm Örnek zaman 3-7 gün
Logo OEM Sipariş zaman 30-45 gün
Malzeme PVC MOQ 10 adet
Nakliye limanı Xiamen,Shenzhen, şangay
PAmbalaj Bir çoklu torbada her çanta ve bir ihracat kartonda 100 adet
OEM Renk, boyut, malzeme özelleştirilebilir
Ödeme koşulları T/T, D/P, D/A, L/C veya Western Union,PayPal
Ürün teşhir

Ürün teşhir

Lazer tavsiye

Şirket bilgileri

Bizim fabrika

Bizim seks hakkında fabrika:

Fujian Paxdun İthalat ve İhracat co., ltd Fujian eyaletinde bir çanta üreticisi, biz 2006 inşa edilmiştir. Fabrikamızda 8 üretim hatları ve ofis çalışanları, dikiş işçileri, kesme işçileri, muayene işçileri, paketleme işçileri vb. Dahil olmak üzere toplam 300 işçi bulunmaktadır. Bsci, Sedex, Disney gibi birçok fabrika denetimini geçtik. Fabrikamızda 20 adet test makinesi ve fabrikamızda 100 set bilgisayar dikiş makinesi bulunmaktadır.

Ana ürünleri sırt çantası, okul çantaları, laptop çantaları, tekerlekli çantalar, coller çanta, alet çantaları, comestic çanta, evrak çantası ve naylon ve polyester çanta her türlü vardır. Müşterilerimiz Disney,Carrefour,Speedo,Wenger,Walmart, hedef ve benzeri dahil olmak üzere dünyanın her yerinden geliyor. Fabrikamızın yıllık çıkışı usd15millions civarındadır.

 

Bizim avantajı:

1. Yüksek kalite kontrol prosedürleri: malzeme muayene, yarım üretim muayene, son üretim muayene, önce ve sonra ambalaj muayene. Tüm muayene AQL standardına göre.

2. Çanta üreticisi 20 yıllık deneyim, biz neredeyse her türlü naylon torbalar, ve müşteri yüksek kaliteli ürünler yapmak için yardımcı olabilir.

3. Müşterinin fikrinize göre ücretsiz tasarım yapmasına yardımcı olabilecek profesyonel tasarım ekipleri.

4. Hızlı ve profesyonel iletişim: satış ekibimiz üniversiteden ve İngilizce'den mezun oldu ve sorularınızı 24 saat içinde cevaplayacaktır.

     

Ekibimiz

 

Sss:

Q1:MayısIBir örnek var mı? Ücretsiz olabilir? Nasıl yakındaIAlabilirsiniz?

Cevap: evetSizin içinBir örnek alabilir. Ücretsiz değil, ödemelisiniz. Ama sipariş verdiğinizde iade edebiliriz. Farklı stillere bağlı olarak almak 3 ila 10 gün sürecek.

 

Q2:CanILogomu örnekte yapmak mı?

Cevap: evet yapabilirsin.

 

Q3:CanIDeğişim örnek'S renk, boyut veya logo?

Cevap: evet bunu yapabilirsiniz, biz müşterilere göre oem ürünleri yapabilirsiniz'Ihtiyacına göre.

 

Q4:WhaT moq?

Cevap: adedi 100 adet ila 500 adet farklı stilleri bağlıdır.

 

Q5: uzunIÜrünleri alabilir miyim?

Cevap: teslim süresi 7 ila 45 gün olacak farklı stilleri bağlıdır.

 

Q6: ürünler için paket nedir?

Cevap: normalde bir çoklu torbada 1 adet, ve bir ihracat kartonda 20-50 adet.

 

Q7: üretici veya ticaret şirketi misiniz?

Cevap: biz 20 yıldır bir çanta üreticisi.

 

Q8: nakliye yolları nedir?

Cevap: nakliye yolu hava yoluyla, deniz yoluyla olabilir. Nakliye acentenizle nakliye veya iletişim kurmanıza yardımcı olabiliriz. Kargo ücretini ödemelisiniz.

 

CO-OPERATE marka

Fujian Paxdun İthalat ve İhracat co.,ltd

QuanZhou Huaqi çanta co.,ltd

Tel:0086-0591-83891780

Faks:0086-0591-83891781

Mobil:  13305918346

Headoffice:616-620 No.2 binası Taihot Plaza,

Jinan bölgesi, Fuzhou ,Fujian, çin

Fabrika:No.385 NanhuanRoad, Quanzhou,Fujian, çin

Web sitesi:Www.paxdun.com

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.