notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

Dayanıklı Pet eğlenceli interaktif yavaş besleyici köpek maması plaka kase yalamak Mat

  • 2-49 Adet
    $3,78
  • 50-199 Adet
    $3,18
  • >=200 Adet
    $2,52
Renk:
Gökyüzü mavisi
$
- +
mevcut
Yeşil
$
- +
mevcut
Erik
$
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
3 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 1000 Adet)
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 1000 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 1000 Adet) Daha Az
Örnekler: $4,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Örnekler - $4,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Tür:
Pet kaseler & besleyiciler
Öğe türü:
Kaseler
Zaman ayarı:
Hiçbir
LCD ekran:
Hiçbir
Şekil:
Quadrate
Malzeme:
Plastik, ABS
Güç kaynağı:
Değil uygulanabilir
Gerilim:
Değil uygulanabilir
Kase ve besleyici türü:
Kase, bardak & kovalar
Uygulama:
Köpekler
Özellik:
Sürdürülebilir
Menşe Yeri:
Zhejiang, China
Marka adı:
MEIYANG
Model Numarası:
MYD-0032
Ürün adı:
Köpek yalamak Mat yavaş besleyici kase
Renkli:
Resim olarak
Boyutu:
28m * 28cm
Ambalaj:
Standart paket veya müşteri isteğine göre
Fonksiyonu:
Besleyici/kase
Stil:
Pratik
Kullanımı:
Köpek besleme
Açıklaması:
Pet malzemeleri yuvarlak köpek kase
MOQ:
2 adet

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
28X28X5 cm
Tek brüt ağırlık:
0.320 kg
Paket Türü:
Every single piece is packed by normal ploy bag, then packing in standard export carton. Custom packing is support, For Dog Lick Mat Slow Feeder Bowl
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 20 21 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 3 15 Belirlenecek
Ürün açıklaması
Sıcak satış dayanıklı 4-pack Pet interaktif yavaş besleyici köpek maması plaka kase yalamak Mat geliştirmek sağlıklı diyet yemek alışkanlığı geliştirmesine yardımcı
 
Ürün detayları
Özelliği Açıklaması
Üretim adı Köpek yalamak Mat yavaş besleyici kase
Malzeme ABS
Boyutu 28m * 28cm
MOQ 2 adet
Örnek zaman 1-3days
Üretim süresi Bağlıdır sipariş miktarı (3-20days)
Ödeme süresi TT,Western Union,alibaba ticaret güvencesi, MoneyGram, L/C bakışta
Ambalaj ve nakliye

Kargo tavsiye

1, Nomally biz tavsiye gemi ürünleri hangi toplam şarj edilebilir G.W.. Daha az 50kgs, biz olabilir teklif UPS/DHL/FEDEX/TNTExpress kapı kapı servis, sadece ödemek bazı gümrükleme şarj almak için mal rahatla...Specificated adresi, nakliye tarihi hakkında 7-10days to gelmesi.

2, If items'chargeable G.W. vardır üzerinde 80kgs, biz kontrol if hava sevkiyatı, daha ekonomik express, gemi sizeGerekir gitmek hava limanı almak ürünler, eğer değil çok tanıdık bu işleri, ihtiyacınız olabilir bulmak bir komisyoncu buYardımcı bitirmek gümrükleme ve kamyon malları adresinize, hava nakliye tarihi hakkında 2-7days to gelmesi.

3, eğer pruchase büyük sipariş, biz tavsiye sizin deniz yoluyla gemi, biz uzun vadeli işbirliği ajan nakliye hizmeti,Soruşturma gönderin detayları varsa büyük sipariş, zarar vermeyin şimdi bize ulaşın.

4, Amazon FBA hizmeti.

 

Teslim süresi

3-20 gün uygun sipariş, detay teslimat tarihi olmalı decided göre üretim sezon ve sipariş miktar.

 

Paket

Genellikle, biz paketi bizim mal polybag ve standart ihracat karton kutu. Için de kullanılabilir özel paket gibi ekran kutusu veya blister kutu paketi.

Hizmetlerimiz

A. Customerlized proje ekibi ile çalışır.

B. Biz doğrudan fabrika iyi fiyat ve hızlı teslimat.

B. 10 yıldan fazla ihracat tecrübesi.

C. OEM ve ODM mevcut.

D. Küçük MOQ: destekleyen göre gereksinimleri olarak büyük talepleri.

E. Hızlı teslimat: güvenilir Forwarder uzun vadeli işbirliği ve rekabetçi fiyat.

Güvence ödeme

Şirket bilgileri

Jinhua Meiyang el sanatları a. Ş.,Ltd., Konusunda uzmanlaşmış pp levha, pu köpük stres topu, pu yumuşacık oyuncaklar, kauçuk sıçrama topları ve diğer promosyon ürünleri, hediyeler, vb.

Avantaj: çeşitli ürünler, hızlı teslimat, uygun fiyat, kalite kontrol ve kargo, one-stop çözüm.

Arıyoruz ileri büyük büyükşehir ile işbirliği yurtdışı müşteriler dayalı karşılıklı faydaları, almaktan çekinmeyin lütfen daha fazla bilgi için bize ulaşın.

Sss

1)Nedir sizin Fob portu?

Cevap: Ningbo/ShangHai/türük

 

2)Tüm malzeme güvenli?

Cevap: evet, tüm malzeme güvenli kilidi, çevre dostu ve toksik olmayan, ab ve abd standart mevcuttur, lütfen bilgilendirmek için abd ihtiyacınız varsa test etmek için çok biz kontrol edebilirsiniz test maliyeti.

 

3)Alabilirim ücretsiz örnekleri?

Cevap: mevcut örnek sağlayacaktır ücretsiz ve düşük ekspres kargo maliyeti kapınıza doğrudan.

 

4)Olabilir üretmek ürün olarak bizim örnek?

Cevap: evet, biz olarak uzun gibi vermek ayrıntılı özel gereksinim veya bize orijinal örnek, biz kesinlikle yapmak örnek ve göndermek sizin için onayı.

 

5)Biz koymak bizim logo ürün?
Cevap: evet, biz logo koymak ürün üzerinde if sizin sipariş miktarı için spesifik model ulaştı 500 adet.

 

6)Nedir fiyatlandırma term?

Cevap: kabul FOB,EXW,CIF, vb seçebilirsiniz bir olan en uygun veya için uygun maliyetli.

 

7)Nasıl size sağlamak ürün kalitesi?

Cevap: tüm gelen malzemeleri var geçmek için bizim gelen kalite kontrol girmeden önce bizim üretim hattı, vardır çeşitli süreç kalite kontrol durur bizim üretim hattı kontrol kalite. Biz de do % 100% muayene her bitmiş hat kontrol etmek için kalite. Bu nedenle, olabilir güvence bizim en iyi kalite. Ayrıca, biz değiştirme bizim üretim süreci doğru otomatik kontrol böylece biz azaltmak emek maliyeti ve önlemek için herhangi bir insan yapımı hata.

 

8)Nasıl yapılır ödeme?

Cevap: 1) 30% önceden denge göndermeden önce. 2) TT,L/C bakışta, alibaba ticaret güvencesi, western union,MoneyGram

 

9)Musunuz düzenlemek teslimat abd?

Cevap: evet, biz yapmak nakliye sizin için if ihtiyacı, ne olursa olsun teslim kapıdan kapıya servis, deniz veya air.

 

10)Nasıl sipariş verebilirim?

Cevap: eğer miktar sipariş değil çok büyük, olabilir sadece sipariş doğrudan hat satışı ve görebilirsiniz ekspres teslimat ücreti. Ve ayrıca edebilirsiniz e-posta yoluyla bize ulaşın hakkında sipariş detayları, veya alibaba masaj merkezi.

 

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.