Sürücüler USB 7D Optik Lazer Oyun Faresi

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$5,00 - $10,00 / Adet | 1000 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Renk:
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 1000 Adet)
Özel ambalaj (Min. Order: 3000 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 3000 Adet) Daha Az
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Takip yöntemi:
Optik
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Tür:
Kablolu
Arayüz türü:
USB
Güç türü:
Şarj edilebilir
Silindir sayısı:
1
Düğme sayısı:
7
Ürün durumu:
Stok
Uygulama:
Masaüstü , Dizüstü
DPI:
3000
Tarz:
7D
El yönü:
Her iki eller
Marka adı:
JNP-TECH
Model Numarası:
JNP-MLG10X
Ürün Adı:
Sürücüler USB 7D optik lazer oyun faresi
Stil:
Ofis/oyun kasası
Ürün:
JNP-MLG10X
Renkli:
Siyah
Boyutu:
123*67*39mm
Sensörü:
USB AVAGO 3050/3320/3325
Yazılım:
Özelleştirilmiş Yazılım
Logo:
OEM
Kablo:
1.50 M örgülü tel kablo
Garanti:
12 ay
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
200000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Blister ambalaj veya özelleştirilmiş
Liman
Shenzhen

Sürücüler USB 7D optik lazer oyun faresi

Ürün Açıklaması

Ürün Bilgisi

Ürün adıSürücüler USB 7D optik lazer oyun faresi
Model NumarasıJNP-MLG10X
TipiOyun faresi; OEM ve ODM
UygulamaMasaüstü/Dizüstü Bilgisayar
MalzemeÖrgülü tel; kauçuk veya UV kapağı ve çerçeve
Fare Boyutu123*67*39mm
Stil7D
TasarımRenkli LED aydınlatma ile
Menşe yeriGuangdong, çin (anakara)
Marka AdıJNP-TECH
Ayrıntılı Görüntüler

Ürün Gösterisi

Avantajları

Ürün Üstünlük

 

 

 

Ilgili Ürünler

Şirket Bilgileri

Fabrika gücü

Hizmetlerimiz

Ticaret güç

Sertifikası

GUANGZHOU JNP elektronik CO., LTD.
Wechat: src304Adres:
Oda A, 32/F, Solana mahkemesi, Metro cenneti, No. 368 Tianhe Bei yolu, Tianhe bölgesi
Guangzhou, Çin
Tel: + 86 (20) 38032564
E-posta: sales02 (@) jnptech.com.cn
Web: www.jnptech.com.cn
Ambalaj ve Nakliye

TICARET BILGILERI

SSS

F Q

 

1. bizim iş günü.

Cevap: pazartesiden cumaya, saat 9:00-6:00 (çin'in yerel saati).

 

2. soru ve soruşturma sormak için satışlarınızla nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Skype ve ticaret müdürü tarafından doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ve ayrıca sayfanın alt kısmında bize mesaj/e-posta bırakmak için ürün arayüzüne girebilirsiniz.

 

3. sizden ne zaman bir cevap veya cevap alabilirim?

Cevap: Skype ve ticaret müdürü ile size anında yanıt vereceğiz. Ve e-posta 24 saat içinde cevap.

 

4. sipariş vermeden önce bazı örnekler alabilir miyim?

Cevap: tabii ki, sorun değil. Örnek ücreti gereklidir ve sipariş verildikten sonra iade edilecektir.

 

5. üretim süresi ne kadardır?

Cevap: buna bağlı. Genellikle mevduat aldıktan sonra 30 gün ve ürün detayları onayladı.

 

6. OEM sağlandı mı?

Cevap: evet. mini optik 3d fare sürücüsü, ve biz de gerekirse ambalaj kutuları, etiket, vb üzerinde özelleştirilmiş tasarım sunacak.

 

7. ne RAM sunabilirsin?

Cevap: hangi ürün soruşturma bağlıdır. Genellikle, 0.3% ~ 1%.

 

8. yükleme limanınız nerede?

Cevap: genellikle Shenzhen, çin.

 

9. ödeme koşulları nelerdir?

Cevap: normalde, % 30% mevduat ve denge T/T konşimento veya L/C kopyasını karşı görüşte.

 

10. klavye, fare, hoparlör vb. kurulumundan sonra çalışmazlar.

Cevap: • normal güç kaynağında olduklarını onaylamak için gösterge ışığının açık olup olmadığını kontrol edin. • PC içindeki tüm bağlantıları kontrol edin; belki kablolar doğru şekilde bağlı değildir.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.