Doğrudan Fabrika Düşük Fiyat Pu Squishy Oyuncak Ayçiçeği Squishy Yavaş Yükselen

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,68 - $1,29 / Adet | 30 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 30 31 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 3 7 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 1000 Adet)
Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 1000 Adet) Daha Az
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
China
Marka adı:
Meiyang, OEM
Model Numarası:
MYU-522
Tür:
Diğer eğitici oyuncaklar
Ürün adı:
Pu Ayçiçeği Yumuşacık Oyuncaklar
Malzeme:
Pu Yavaş Yükselen Squishy
Renkli:
Kırmızı veya istediğiniz gibi
Boyutu:
4.5 cm x 5.0 cm x 9.2 cm başına istediğiniz
Ambalaj:
Opp torba veya OEM ambalaj
Fonksiyonu:
Stres Serbest Bırakma
Stil:
Komik eğitici oyuncak
Kullanımı:
Oyuncaklar, hediye, eğitim
Açıklaması:
Kolay Oyun
MOQ:
30
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
150000 Piece/Pieces per Month Pu Sunflower Squishy Toys
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Her parça normal ploybag tarafından paketlenmiş, daha sonra standart ihracat karton ambalaj
Özel ambalaj desteği, Pu ayçiçeği Squishy oyuncaklar için
Liman
Ningbo,Shanghai,Yiwu
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 30 31 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 3 7 Belirlenecek
Ürün Açıklaması

 Doğrudan Dactory düşük fiyat Pu Squishy oyuncak ayçiçeği Squishy yavaş yükselen

 

S/NÖzelliğiAçıklaması
1Üretim adıPu Ayçiçeği Yumuşacık Oyuncaklar
2MalzemePu Yavaş Yükselen Squishy
3Boyutu

4.5 cm x 5.0 cm x 9.2 cm başına istediğiniz

4RenkliIstediğiniz gibi cor
5LogoBaşına istediğiniz
6Kullanım içinPromosyon Hediyeler, oyuncaklar
7MOQ30
8OEM ve ODMMevcut, isteğinize göre
9Örnek politikasıÜcretsiz üretim örnek ama navlun toplamak
10Örnek zaman3 gün
11Üretim süresiSipariş miktarına bağlıdır (15-25days)
12Ödeme süresiTT, Western Union, alibaba ticaret güvencesi,MoneyGram, görüşte L/C
13SertifikasıSGS EN71-1-2-3
14TeslimatDHL, TNT, UPS, deniz veya hava yoluyla, vb.
 Ilgili Ürünler
 
Şirket Bilgileri

Jinhua Meiyang el sanatları co, Ltd pp gardırop, pp ayakkabı raf, pp levha, pu köpük stres topu, pu squishy oyuncak, uzmanlaşmıştır bu ürünler, amerika, avrupa, orta doğu, japonya, güney kore, avustralya vb. gibi dünyanın her yerinde iyi satılıyor. tüm ürünlerimiz uluslararası kalite standartlarına uygundur ve çeşitli farklı pazarlarda çok takdir edilmektedir.
Gelecekteki iş ilişkileri ve karşılıklı başarı için bizimle iletişime geçmek için hayatın her kesiminden yeni ve eski müşterilere hoş geldiniz!

Sertifikaları

 

EN YENI SERTIFIKALARı

 

 

Ambalaj ve Nakliye

 

 

 

Paket:

Her parça normal ploybag tarafından paketlenmiş, daha sonra standart ihracat karton ambalaj, özel ambalaj desteği.

 

Kargo:

Ekspres, DHL, UPS, TNT veya Fedex tarafından deniz veya hava indirimi ile.

 

Neden bizi seçmelisiniz?

 

1, örnek test desteği

 

2, küçük sipariş kabul edildi

 

3, biz 24 saat içinde soruşturma için size cevap verecektir

 

4, OEM ve ODM mevcut

 

5, uzun yıllar teknoloji ve ihracat deneyimi üreten deneyimli

 

SSS

 

1)Fob limanınız nedir?

Cevap: Ningbo veya ShangHai

 

2)Tüm malzeme güvenli mi?

Cevap: evet, tüm malzeme güvenli, onlar çevre dostu ve NON-TOXIC, ab ve abd standardı mevcuttur, test etmeniz gerekiyorsa lütfen bize bildirin, böylece sizin için test maliyetini kontrol edebiliriz.

 

3)Ücretsiz örnekleri alabilir miyim?

Cevap: çıkış örnek için ücretsiz sağlayacaktır, ve doğrudan kapınıza düşük ekspres nakliye maliyeti ile.

 

4)Ürünü örnek olarak üretebilir misiniz?

Cevap: evet, biz, sürece detaylı özel gereksinimi vermek, veya bize opi. örnek göndermek, biz açıkça örnek yapmak ve onay için size gönderebilirsiniz.

 

5)Adedi nedir?

Cevap: kalıplarımız varsa, 1000 adet de sizin için üretiyoruz. yeni kalıpları en az 2,000 adet miktarlarda açın, bu tip top için kalıp ücreti yaklaşık USD450-USD600, farklı stil bağlıdır, daha fazla bilgi için, lütfen e-posta veya alibaba ticaret müdürümüze gönderin.

 

6)Fiyatlandırma süresi nedir?

Cevap: biz FOB, EXW, CIF, vb kabul ediyoruz. sizin için en uygun veya uygun maliyetli olanı seçebilirsiniz.

 

7)Ürün kalitesini nasıl sağlayabilirsiniz?

Cevap: tüm gelen malzemeler üretim hattımıza girmeden önce gelen kalite kontrolümüzü geçmek zorundadır, kaliteyi kontrol etmek için üretim hattımızda proses kalite kontrol duraklarında birkaçı vardır. kaliteyi kontrol etmek için her bitmiş satırda % 100% denetim yapıyoruz. Bu nedenle, en iyi kalitemizden emin olabilirsiniz. Ayrıca, üretim sürecimizi otomatik kontrole doğru değiştiriyoruz, böylece işgücü maliyetini azaltabilir ve insan yapımı herhangi bir hatadan kaçınabiliriz.

 

8)Ödeme nasıl yapılır?

Cevap: 1) göndermeden önce önceden denge içinde 30%. 2) TT, görüşte L/C, alibaba ticaret güvencesi, western union, MoneyGram

 

9)Bizim için teslimat ayarlıyor musunuz?

Cevap: evet, biz sizin için sevkiyat yapacağız gerekiyorsa, kapı servis kapı tarafından teslim olursa olsun, deniz veya hava yoluyla.

 

10)Nasıl sipariş verebilirim?

Cevap: sipariş bilgileriniz hakkında e-posta ile bizimle iletişime geçebilir veya hatta sipariş verebilirsiniz.

 

Bize ulaşın

 

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.