Deasetilasyon Derecesi 85% 90% 95% Kitosan

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$35,00 - $60,00 / Kilogram | 1 Kilogram / Kilogram (Min. Sipariş)
Nakliye:
Destek Ekspres · Denizyolu taşımacılığı · Havayolu taşımacılığı
Kişiselleştirme:
Özel ambalaj (Min. Order: 500 Kilogram)
Örnekler:
$60,00 /Kilogram | 1 Kilogram (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
CAS No:
9012-76-4
Diğer İsimler:
Poli (beta-(1,4)-d-glukozamin)
MF:
(C6H11NO4)n
EINECS No:
222-311-2
FEMA No:
/
Menşe Yeri:
Shaanxi, China
Tür:
Koruyucular, Stabilizatörler
Marka adı:
Lyphar
Model Numarası:
LYPH-kitosan
Ürün adı:
Kitosan
Deasetilasyon derecesi:
85%,90%, 95%
Görünüm:
Beyaz veya kirli beyaz toz
Sınıf:
Gıda, ilaç, kozmetik, endüstriyel, tarım sınıfı, Gıda, endüstriyel, tarım sınıfı
Moleküler formülü:
(C6H11NO4)n
MOQ:
1KG
Raf ömrü:
2 yıl
Viskozite (CPS):
50-800
Asetil kaldırma, %:
90-93
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
10000 Kilogram/Kilograms per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
1 kg/5 kg torba başına
10 kg/karton
25 kg/davul
Liman
xi'an

 

Deasetilasyon derecesi 85% 90% 95% kitosan

 

 

Ürün adı: kitosan

Kaynak: karides/yengeç kabuğu

Uygulama: gıda/kozmetik/ilaç/sanayi bölgesi

Çözünürlük: asitte çözünür, suda çözünmez

Deasetilasyon derecesi: 85% 90% 95%
CAS numarası: 9012-76-4
Moleküler formül: (C6H11NO4) N

Chitosan rastgele dağıtılmış linear-(1-4) bağlantılı d-glukozamin (deacetyunit unit) ve n-asetil-d-glukozamin (asetillenmiş birim) oluşan doğrusal bir polisakkarittir. Karides ve diğer kabukluların alkali sodyum hidroksit ile işlenmesiyle yapılır.

 

Chitosan bir dizi ticari ve olası biyomedikal kullanıma sahiptir. Tarımda tohum tedavisi ve biyopestisit olarak kullanılabilir, bitkilerin mantar enfeksiyonlarıyla savaşmasına yardımcı olur. Şarapta bir fining maddesi olarak kullanılabilir, ayrıca bozulmayı önlemeye yardımcı olur. Endüstride, kendi kendini iyileştiren poliüretan boya kaplamasında kullanılabilir. Tıpta, kanamayı azaltmak ve antibakteriyel bir ajan olarak bandajlarda yararlı olabilir; aynı zamanda cilt yoluyla ilaç teslim yardımcı olmak için kullanılabilir.

 

Daha tartışmalı olarak, chitosan, yağ emilimini sınırlamada kullanıldığı iddia edildi, bu da diyet için yararlı olacaktır, ancak buna karşı kanıt var.
Araştırılan diğer chitosan kullanımları arasında çözünebilir bir diyet lifi olarak kullanılır.

 

 

 

 

 

Ilaç sınıfı
1. Kan pıhtılaşmasını ve yara iyileşmesini teşvik etmek;
2. Sürekli serbest bırakma matrisi olarak kullanılır;
3. Yapay dokularda ve organlarda kullanılır;
4. Bağışıklığı geliştirmek, hipertansiyona karşı korumak, kan şekerini düzenlemek, yaşlanma karşıtı, asit anayasasını arttırmak, vb.


Gıda sınıfı:
1. Antibakteriyel ajan
2. Meyve ve sebze koruyucular
3. Sağlık gıda katkı maddeleri
4. Arındırıcı madde meyve suyu için

 

Tarım sınıfı

1. Tarımda, chitosan genellikle doğal bir tohum tedavisi ve bitki büyüme arttırıcı olarak kullanılır ve bitkilerin mantar enfeksiyonlarına karşı kendilerini savunma yeteneğini artıran ekolojik olarak dostane bir biyopestisit madde olarak kullanılır.
2. Yem katkı maddeleri olarak, zararlı bakterileri inhibe edebilir ve öldürebilir, hayvan bağışıklığını iyileştirir.

Endüstriyel sınıf

1. Chitosan, organik atıksu, boya atıksu, su arıtma ve tekstil endüstrisinin tedavisinde uygulanan ağır metal iyonunun iyi adsorpsiyon özelliklerine sahiptir.
2. Chitosan kağıt yapım endüstrisinde de uygulanabilir, kağıdın kuru ve ıslak mukavemetini ve yüzey basılabilirliğini arttırır.

Suda çözünür sınıf 
Suda çözünür sınıf kitosan, karboksilasyon yoluyla kitosandan dönüştürülür, suda serbestçe çözünür ve karakter stabildir. Mükemmel nem emilimi, nem tutma, opsonizasyon, bakteri inhibisyonu vb. yumuşatıcı krem, duş jeli, temizlik kremi, köpük, gelişmiş merhem don, emülsiyon ve kolloid kozmetik gibi çeşitli kozmetiklere uygulanabilir. ayrıca gıda, meyve ve sebze için nemlendirici ve antistaling ajan için uygulanabilir, Kanalizasyon arıtma, ilaç sürekli salım maddesi, toksik olmayan yapıştırıcı, boyama ve baskı ve kağıt yapımı için yardımcı maddeler vb.

Karboksimetil kitosan
Karboksimetil kitosan, % 100% su çözünürlüğü, film oluşturma yeteneği, ağır metal şelasyon olan chitosan'ın daha yüksek etkisidir. Gelişmiş kozmetik, ağır metal kenetleme maddesi, ilaç sürekli salım maddesi, bitki büyüme düzenleyici ajan, atıksu arıtma vb.


 

Kitosan şartname listesi

Sınıf

Deacetylation/ikame derece

 Gıda sınıfı

85%, 90%, 95%

Ilaç sınıfı

90%, 95%

Endüstriyel sınıf

80%, 85%, 90%

Tarımsal sınıf

80%, 85%, 90%

Suda çözünür kitosan

90%, 95%

Karboksimetil kitosan

80%

Hidroksipropil kitosan

80%

Kitosan oligosakkarit içeren

1000-5000 Da

Kitosan HCL

85%, 90%

 

 

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.