Özelleştirilmiş bjj sıkıştırma gömlek yüksek kaliteli Sendika dikiş dayanıklı gerilebilir likra malzeme yıkanabilir tam kollu

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$10,00 - $15,00 / Adet | 50 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Renk:
Black Pink Gold White Red Yellow Brown Silver Orange Multi Purple Ivory Khaki GRAY Beige Green
Nakliye:
Destek Denizyolu taşımacılığı
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün türü:
Eşofman
Spor türü:
Döküntü guard
Kaynağı türü:
OEM hizmeti
Malzeme:
Spandeks/naylon
Cinsiyet:
Üniseks
Yaş grubu:
Yetişkinler
Kol türü:
Uzun kollu
Boyut:
Özel
Menşe Yeri:
Pakistan
Marka adı:
Yaprak Dünya
Model Numarası:
LW-FSR-04
Ürün adı:
MMA kıyafetleri
Renkli:
Özelleştirilmiş Renk
Logo:
Özelleştirilmiş
Baskı:
Süblimasyon Transfer Baskı
Tasarım:
Müşteri OEM
Özelliği:
Hızlı Kuru
Stil:
Modern
Fonksiyonu:
Anti-uv Sörf Döküntü Bekçi
Ürün:
OEM Hizmeti Özel
Kumaş:
Spandex Naylon
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
10000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Tüm ambalaj müşteri talebine göre mevcuttur.
Liman
Sialkot

Erkekler kendi uzun kollu döküntü bekçi tasarlar


 

Ilgili Ürünler

OEM/ODM hizmeti

Profesyonel tasarımcılar takımı

Dijital süblimasyon baskı spor giyim uzmanı

Bulunan Sialkot Pakistan

Üretici, yüksek kaliteli spor giyim için yetenekli üretim hattı işçi ekibi

Uzun yıllar uluslararası ticaret deneyimi.


Teknoloji süblimasyon baskı, nakış, renkli baskı, ısı basın, aplike
Işçilik % 100% el yapımı, yüksek kalite, bir çatı hizmeti altında
Tasarım Özelleştirilmiş
Boyut XS-4XL veya özelleştirilmiş boyutları
Logo Özelleştirilmiş
Tedarik tipi OEM, ODM hizmeti
Örnek Mevcut talep üzerine
ADEDI 50 adet
Ödeme koşulları L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram vb.
Ticaret şartları EXW, FOB, CIF, CNF vb.
Bir poli çanta içinde bir pc/set ambalaj, bir kartonda 50-100 adet/müşteri talebine göre
Nakliye DHL, EMS, UPS, FedEx, TNT, okyanus tarafından büyük miktarda
Teslimat kurşun zamanı 7 sipariş miktarına bağlıdır. Örnek için 7-10 gün
Logo müşteri logosu (OEM)
Özellikler çevre dostu, suda çözünür, diğer
Malzeme Polyester/pamuk/özel
Herhangi bir Pantone rengi veya çok renkli renk


SSS:


1. senin adedi nedir?
Ans: 50 adet her renk
 
2. ücretsiz numune veriyor musunuz?
Ans: evet, yapabiliriz, ancak navlun müşteri tarafından ödenir.

3. web sitenizdeki ürünler stokta mı?
Ans: çoğu müşteri referansı içindir, biz esas olarak OEM yaparız.
 
4. logomuzu bu ürüne koyabilir misiniz?
Ans: evet yapabiliriz. Baskı/süblimasyon veya nakış sorun değil
 

6. örnek zaman nedir?
Ans: özel tasarıma göre 5-10 gün.
 
7. kabul ettiğiniz ödeme yöntemi nedir?
Ans: Western union, banka havalesi,
Hangi ödeme yöntemi sizin için uygun?
 
8. kurşun zamanı nedir?
Ans: belirli miktarına göre 15-35 gün.
 
9. kendi fabrika var mı?
Ve: Evet.
 
10. fabrikanız kaç kişi var?
Ans: fabrikamız 100 + deneyim işçiye sahiptir.
 
Ancak, başka bir sorunuz var veya bizden herhangi bir yardıma ihtiyacınız var, yardım sunmak istiyoruz.

 

Kargo detayları:

 

 

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.