Özel toptan erkekler iş çorabı, kız düz beyaz çoraplar

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,09 - $1,99 / Pair | 1 Pair / Çiftleri (Min. Sipariş)
Boyut:
Ekip
Renk:
Nakliye:
Destek Denizyolu taşımacılığı
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 500 Çiftleri)
Özel ambalaj (Min. Order: 500 Çiftleri)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 500 Çiftleri) Daha Az
Örnekler:
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Kaynağı türü:
OEM hizmeti
Menşe Yeri:
Zhejiang, China
Model Numarası:
Oring210
Malzeme:
%100 pamuklu
Özellik:
Sürdürülebilir, Sportif
Teknikler:
Örme
Sezon:
Yay
Çorap türü:
Elbise
Kalınlık:
Kalın
Cinsiyet:
Unisex
Ürün adı:
Beyaz iş çorabı
Renkli:
Özel Renk
Stil:
Iş çorabı
Tasarım:
Erkek çorap
Logo:
Özel logo Kabul
Ürün:
Longna
Tipi:
Tek silindirli
Desen:
Özel tasarım
Adı:
OEM Özel Erkekler Çorap
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
1000000 Pair/Pairs per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Bir etiket ve kanca ile 1 çift paket, polybag başına 6 çift, 252 başına nakliye kartonu çift.
Özel toptan düz beyaz iş çorabı
Liman
SHANGHAI
Video Açıklaması

 

 

 

Ürün Açıklaması
 
Malzeme:% 80% pamuk + % 15% polyester + % 5% spandex
Renk:Özel renk
Boyutu:Özel boyut
Bağlantı noktası:Shanghai
Sezon:Tüm mevsim
Özellik:Nefes, çevre dostu, hızlı kuru, rahat, sağlıklı
Stil:Moda
Vade:Paypal, banka hesabı, T/T. batı birliği
Ambalaj Detayı:Bir etiket bir kanca ile bir çift, bir çoklu torbada 6 çift, her kartonda 215 çift.
Teslim Süresi:Örnekleri onaylandıktan sonra 15 gün ve 50% mevduat olsun.
 

 

 

V    Özellikler: anti-bakteriyel, anti-kayma, nefes, rahat giyen.

V    Diğer: çevre dostu, sportif

Pls örnek ve tırnak için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin!!!Bize ulaşın

 

Renkli ve teknoloji

 

V  Pamuk, spandex, naylon, polyester, bambu, coolmax, akrilik, finedrafts pamuk, merserize pamuk, yün, malzeme gerekli müşteriler olarak kullanılabilir
V  Tek/çift silindirli örme makineleri ithal, 96N. 108N, 120N, 132N, 144N, 168N, 200N.
V   Dikiş: rosso-bağlama, makine bağlama

V  Bakım talimatları: makine renkleri ile sıcak yıkayın, klorsuz ağartıcı, orta kuru, demir yok, kuru temizleme yok.

V   Tüm detaylar tasarlanabilir>>> beni tıklayın! @ Bize e-posta gönderin!

Ana Ürünleri
 

 

Şirket Bilgileri

 

Üretim Süreci

 

Derecelendirme ve İncelemeler

Neden Bizi seçmelisiniz

1. SGS sertifikalı 10 yılı aşkın üretici
2. sizin için mükemmel satış sonrası servis ücretsiz
3. 7-15days kısa teslim süresi
4. küçük sipariş mevcuttur
5. kalite sorunu için tam ödeme iadesi
6. ticaret güvencesi ücretsizdir!
7. siparişleriniz için tam koruma alın
% 8.100% ürün kalitesi koruma
% 9.100% zamanında sevkiyat koruması
% 10.100% ödeme koruması

Pls örnek ve tırnak için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin!!!Bize ulaşın

SSS

Q1: bir fabrika mısınız?

Cevap: evet, biz 10 yıldan fazla bir profesyonel üreticisi.

Q2: test için bir örnek alabilir miyim?

Cevap: evet, çoraplarımız için ücretsiz numune sunabiliriz. Paypal, Western Union ve T/T kabul ediyoruz.

Q3: I benim eklemek logo ürünlerinizi?

Cevap: evet, OEM ve ODM bizim için kullanılabilir. bize sanat gönderin.

Q4: birlikte sipariş vermek için öğeleri karıştırabilir miyim?

Cevap: evet, karışık öğeleri kabul ediyoruz.

Q5: sipariş önce fabrika vistit miyim?

Cevap: evet, fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Q6: ödeme yönteminiz nedir?

Cevap: biz T/T 30% mevduat kabul, ve % 70% dengesi tam sevkiyat öncesi ödenmelidir.

Q7: üretim için kurşun zamanı nedir?

Cevap: normalde örnek onaylandıktan ve mevduat aldıktan sonra 15-20days.

Q8: erkek sizin nakliye yöntemi?

Cevap: okyanus tarafından: FOB gemi nakliye; ekspres kurye ile: DHL, FedEx, TNT, UPS; hava kargo ile.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.