Özel Pu Akıllı Telefon Şekli Stres Topu Hiçbir Minimum

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,10 - $0,95 / Adet | 1000 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Renk:
Siyah
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 1000 1001 - 3000 3001 - 5000 >5000
Tahmini Süre (gün) 18 20 25 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 1000 Adet)
Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 1000 Adet) Daha Az
Örnekler:
$1,00 /Adet | 1 Adet (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Malzeme:
Köpük
Tür:
Stres topu
Tarz:
Promosyon oyuncak
Menşe Yeri:
Zhejiang, China
Marka adı:
Mycraft, OEM
Model Numarası:
MYU-166
Ürün adı:
PU akıllı telefon stres topu
Renkli:
Siyah veya isteğinize göre
Kullanımı:
Promosyon hediyeler, oyuncaklar
Logo:
Göre talep
Tipi:
Promosyon stres topu
MOQ:
1000 adet
Ambalaj:
1 adet/Ploybag
Boyutu:
1.2cmX6.0cmx11.4cm veya istediğiniz
Sertifikası:
SGS EN71-1-2-3
Özelliği:
Sıkılabilir
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
1000000 Piece/Pieces per Month PU Smart Phone Stress Ball
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
1opp/pc, 250 adet/karton, karton boyutu 50*40*40 cm, GW: 8.7KGS, PU akıllı telefon stres topu için
Liman
Ningbo/Shanghai/Yiwu
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 1000 1001 - 3000 3001 - 5000 >5000
Tahmini Süre (gün) 18 20 25 Belirlenecek
Ürün Açıklaması
 
Minimum olmayan özel Pu akıllı telefon şekli stres topu
Whatsapp: + 8613282519082 WeChat: + 8613282519082

Skype: jhmeiyang
S/NÖzelliğiAçıklaması
1Üretim adıPU akıllı telefon stres topu
2MalzemePu köpük
3Boyutu1.2 cm X 6.0 cm x 11.4 cm veya isteğinize göre
4RenkliPMS renginize göre
5LogoBaşına istediğiniz
6KullanımıPromosyon Hediyeler, oyuncaklar
7MOQ1000 adet
8OEM ve ODMMevcut, isteğinize göre
9Örnek politikasıÜcretsiz üretim örnek ama navlun toplamak
10Örnek zaman3 gün
11ÜretimZamanSipariş miktarına bağlıdır (15-25days)
12Ödeme süresiTT, Western Union, alibaba ticaret güvencesi,MoneyGram, görüşte L/C
13SertifikasıSGS EN71-1-2-3
14TeslimatDHL, TNT, UPS, deniz veya hava yoluyla, vb.

PU anti stres oyuncaklar özellikleri:

1, çevre dostu PU (poliüretan) köpük malzeme, pass EN71-1-2-3, ftalat, toksikoloji, vb yapılmış, 95% ürünlerimiz birçok avrupa ülkesine ihraç edilmektedir, avustralya, abd ve japonya.

2, promosyon hediyeler, oyuncaklar, stres serbest bırakma, dekorasyon ve koleksiyon için dava açıldı.

3, binlerce tasarım ve şekil, şekil gerçekçi, renk taze ve muhteşem.

4, örnekleri veya çizimleri ile üretebilir, biz kalıpları inşa edebilirsiniz.

5, HS kod: 950669000

 
Ambalaj ve Nakliye

 

 

Paket:

Her parça nomal ploybag tarafından paketlenmiş, daha sonra standart ihracat karton ambalaj, özel ambalaj destek.

Kargo:

Ekspres, DHL, UPS, TNT veya Fedex tarafından deniz veya hava indirimi ile.

Hizmetlerimiz

 

1, biz iyi fiyat ve hızlı teslimat süresi ile doğrudan fabrika vardır.

2, profesyonel tasarım ekibi sizinle çalışmak.

3, yüksek kaliteyi garanti etmek için profesyonel QC ekibi.

4, OEM/ODM hizmeti.

5, Amazon FBA servisi.

Şirket Bilgileri

 

SSS

 

1)Fob limanınız nedir?

Cevap: Ningbo veya ShangHai

 

2)Tüm malzeme güvenli mi?

Cevap: Evet, tüm malzeme güvenli, onlar çevre dostu ve NON-TOXIC, ab ve abd standardı mevcuttur, test etmeniz gerekiyorsa lütfen bize bildirin, böylece sizin için test maliyetini kontrol edebiliriz.

 

3)Ücretsiz örnekleri alabilir miyim?

Cevap:FVeya çıkış örnek ücretsiz sağlayacaktır, ve doğrudan kapınıza düşük ekspres kargo maliyeti ile.

 

4)Ürünü örnek olarak üretebilir misiniz?

Cevap:Evet, biz, detaylı özel gereksinimi vermek sürece, ya da bize opi. örnek göndermek, biz açıkça örnek yapmak ve onay için size gönderebilirsiniz.

 

5)Adedi nedir?

Cevap: Kalıplarımız varsa, 1000 adet de sizin için üretiyoruz. yeni kalıpları en az 2,000 adet miktarlarda açın, bu tip top için kalıp ücreti yaklaşık USD450-USD600, farklı stil bağlıdır, daha fazla bilgi için, lütfen e-posta veya alibaba ticaret müdürümüze gönderin.

 

6)Fiyatlandırma süresi nedir?

Cevap: FOB, EXW, CIF, ect. y kabul ediyoruzSizin için en uygun veya uygun maliyetli olanı seçebilirsiniz.

 

7)Ürün kalitesini nasıl sağlayabilirsiniz?

Cevap: Tüm gelen materyaller, üretim hattımıza girmeden önce gelen kalite kontrolümüzü geçmek zorundadır, kaliteyi kontrol etmek için üretim hattımızda proses kalite kontrol duraklarında birkaçı vardır. kaliteyi kontrol etmek için her bitmiş satırda % 100% denetim yapıyoruz. Bu nedenle, en iyi kalitemizden emin olabilirsiniz.

 

8)Ödeme nasıl yapılır?

Cevap: 1) göndermeden önce % 30% önceden denge. 2) TT, görüşte L/C, alibaba ticaret güvencesi, western union, MoneyGram

 

9)Bizim için teslimat ayarlıyor musunuz?

Cevap: Evet, biz sizin için sevkiyat yapacağız gerekiyorsa, kapı servis kapı tarafından teslim olursa olsun, deniz veya hava yoluyla.

 

10)Nasıl sipariş verebilirim?

Cevap: Sipariş bilgileriniz hakkında e-posta ile bizimle iletişime geçebilir veya hatta sipariş verebilirsiniz.

Bize ulaşın

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.