Özel özel Logo mavi altın folyo paket sarma çorap etiket çorap paketleme için

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,01 - $0,15 / Adet | 1000 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Nakliye:
Destek Ekspres
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 9999 10000 - 99999 >99999
Tahmini Süre (gün) 10 12 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 500 Adet)
Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 500 Adet) Daha Az
Örnekler:
$1,00 /Adet | 1 Adet (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Malzeme:
Beyaz karton
Kullanım:
Paket sarma
Tür:
Nokta yapışkanlı etiket
Özellik:
Nokta yapıştırıcı
Özel sipariş:
Kabul
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
OEM
Model Numarası:
MSD-19090502
Ürün:
Özel çorap paket sarma etiketi
Posta İş::
Etiket, hediye kutusu, kağıt torba, giysi etiketi
Ana servis:
Müşterinin talebi olarak OEM
Gönderi:
Hava, deniz, uluslararası ekspres
Yüzey bitirme:
Altın damgalama, Spot UV, kabartma
Ürün şekli::
Özel talep olarak
Boyutu::
Gereksinimleriniz gibi
Örnek kurşun zamanı::
5-7 gün
Üretim tipi::
Tam otomatik üretim hattı
Kaliteli:
ISO9001: 2008
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
800000 Piece/Pieces per Day
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Ürün ve müşterinin gereksinimi olarak rulo veya parçalı paketleme.
Örnek Resim:
package-img
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 9999 10000 - 99999 >99999
Tahmini Süre (gün) 10 12 Belirlenecek

 

Ürün açıklaması
Özel özel Logo mavi altın folyo paket sarma
Çorap ambalajı için çorap etiketi

Ürün

Özel çorap paket sarma etiketi

Malzeme

Kağıt karton

Boyutu

Gereği olarak

Renkli

Gereği olarak

Yüzey bitirme

gEski/gümüş damgalama, kabartmalı, uv, mat/parlak laminasyon... vb

Örnek kurşun zamanı

5-7 iş günü

Ambalaj

Levha; shrink + karton

 

Çekirdek ürünler

Ayrıntılı görüntüler

 

Şirket bilgileri

 

Hizmetlerimiz

1. Rekabetçi fiyatlarla % 100% doğrudan üretici, % 100% kalite garantili.

2. Profesyonel OEM/ODM hizmetleri.

3. Üstün mal garanti etmek için sıkı kalite kontrol sistemi.

4. Biz seri üretim öncesi tasarım ile örnekleri yapabilirsiniz, örnekleme şarj edilmelidir ama seri üretim ödeme iade edilebilir.

5. Kazan-kazan işbirliğine ulaşmak için maliyet ve kalite ve teslimat süresinin kontrolü.

Sertifikaları

 

Sss

1. Soru: bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?

Cevap: biz gelişmiş ekipman ve profesyonel üretim ekibi ile bir fabrika.

2. Soru: özelleştirilmiş ürünler kabul ediyor musunuz?

Cevap: evet, biz özelleştirilmiş ürünler konusunda uzmanım.

3. Soru: örnekleri gönderebilir miyim? Bunun için ücret alıyor musunuz?

Cevap: biz ücretsiz örnekleri olarak stok etiketleri gönderebilirsiniz, ama biz navlun ödemek zorunda.

4. Soru: tasarımıma göre düzeltebilir misiniz?

C: evet, numunelerinize göre yüksek kaliteli ürünler üreteceğiz.

5. Soru: adedi var mı? Miktar nedir? Minimum miktarın altındaki siparişleri kabul ediyor musunuz?

Cevap: her MOQ1000pcs, duruma bağlı olarak, ayrıca küçük siparişler yapabilirsiniz.

6. Soru: prova ne kadar sürecek? Toplu malların üretim döngüsü ne kadardır?

Cevap: üretim çizimleri prova ve onay sonra, yaklaşık 3-5 iş günü, ve üretim çizimleri büyük kargo onay sonraki dönemde yaklaşık 10 iş günü. Miktar ve özel üretim durumuna bağlıdır.

7. Soru: tasarım hizmetleri veriyor musunuz?

Cevap: kişiselleştirilmiş tasarım ürüne göre sağlanabilir.

8. Soru: nasıl bir teklif alabilirim?

Cevap: size doğru ve uygun fiyatlarla vermek için tasarım, boyut, malzeme, miktar ve ilgili baskı süreci gereksinimlerini sağlayın.

9. Soru: fabrikayı ziyaret edebilir misiniz?

Cevap: tabii ki, fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

 

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.