Özel parlak kağıt kurcalamaya dayanıklı mühürler kavanozlar için inci tozu etkisi şişe kupası mühürler etiket etiket

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
  • 500 - 1499 Adet
    $0,32
  • 1500 - 2999 Adet
    $0,15
  • 3000 - 7999 Adet
    $0,09
  • >=8000 Adet
    $0,02
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 9999 10000 - 99999 >99999
Tahmini Süre (gün) 10 12 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 500 Adet)
Grafik özelleştirme (Min. Order: 500 Adet)

Daha Fazla

Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Adet) Daha Az
Örnekler:
$1,00 /Adet | 1 Adet (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
OEM
Model Numarası:
MSD-070404
Malzeme:
Kağıt
Kullanım:
Özel çıkartma
Özellik:
Su geçirmez
Tür:
Yapıştırıcı çıkartmalar
Özel sipariş:
Kabul
Ürün:
Özel Mühür Etiketi
Posta Iş:
Etiket ve çıkartmalar, kağit kutu, kağıt torbalar, askılı etiketler
Ana Servis:
Müşterinin talebi olarak OEM
Gönderi:
Hava, deniz, uluslararası ekspres vb
Yüzey Bitirme:
Altın damgalama, Spot UV, kabartma vb
Ürün Şekli:
Yuvarlak, dikdörtgen, altıgen, üçgen vb
Baskılı Renkli:
CMYK, Pantone renk
Örnek kurşun zamanı:
7 gün
Üretim Tipi:
Tam otomatik üretim hattı
Kaliteli:
ISO9001: 2008
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
800000 Piece/Pieces per Day
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Ürün ve müşterinin gereksinimi olarak rulo veya parçalı paketleme.
Liman
shenzhen
Örnek Resim:
package-img
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 9999 10000 - 99999 >99999
Tahmini Süre (gün) 10 12 Belirlenecek
Ürün Açıklaması
Kavanozlar için özel parlak kağıt kurcalamaya dayanıklı contalar
Inci tozu etkisi şişe kapak contası etiket etiket

 

MalzemeKağıt
Şekil ve BoyutÖzelleştirilmiş
RenkliCMYK ve Pantone
Baskı YoluCMYK ve Pantone baskı, ofset baskı, sıcak damgalama, serigrafi
Yüzey bitirmeUV vernikleme, parlak laminasyon
Ödeme YoluBatı birliği, Paypal, T/T, ESCOW, Alibaba siparişleri bir anlaşma
Paket YoluRolls rment olarak rulo veya yaprak
HizmetOEM/ODM açığız
Nakliye YöntemiHava yoluyla, deniz yoluyla, posta posta, gereği olarak
Sanat FormatOrijinal örnekler sağlanırsa AI, CDR, PDF, PSD, ESP, daha iyi olacak
Örnek Zaman4-5 gün
Teslim SüresiÖdeme sonra 7-14 iş günü
AçıklamaFiyatla ilgileniyorsanız, lütfen bunları bize bildirin
Doğru fiyat teklif etmek için detaylar: malzeme, şekil ve boyut,
Miktar, yüzey bitirme, uygulama.
Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin,
Her zaman müsait olacağız.
Şirket Bilgileri

 

 

 

 

Sertifikaları

 

Hizmetlerimiz

1. rekabetçi fiyatlarla % 100% doğrudan üretici, % 100% kalite garantili.

2. profesyonel OEM/ODM hizmetleri.

3. üstün mal garanti etmek için sıkı kalite kontrol sistemi.

4. biz seri üretim öncesi tasarım ile örnekleri yapabilirsiniz, örnekleme şarj edilmelidir ama seri üretim ödeme iade edilebilir.

5. kazan-kazan işbirliğine ulaşmak için maliyet ve kalite ve teslimat süresinin kontrolü.

 

SSS

1. soru: bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?

Cevap: biz gelişmiş ekipman ve profesyonel üretim ekibi ile bir fabrika.

2. soru: özelleştirilmiş ürünler kabul ediyor musunuz?

Cevap: evet, biz özelleştirilmiş ürünler konusunda uzmanım.

3. soru: örnekleri gönderebilir miyim? Bunun için ücret alıyor musunuz?

Cevap: biz ücretsiz örnekleri olarak stok etiketleri gönderebilirsiniz, ama biz navlun ödemek zorunda.

4. soru: tasarımıma göre düzeltebilir misiniz?

C: evet, numunelerinize göre yüksek kaliteli ürünler üreteceğiz.

5. soru: adedi var mı? Miktar nedir? Minimum miktarın altındaki siparişleri kabul ediyor musunuz?

Cevap: her MOQ1000pcs, duruma bağlı olarak, ayrıca küçük siparişler yapabilirsiniz.

6. soru: prova ne kadar sürecek? Toplu malların üretim döngüsü ne kadardır?

Cevap: üretim çizimleri prova ve onay sonra, yaklaşık 3-5 iş günü, ve üretim çizimleri büyük kargo onay sonraki dönemde yaklaşık 10 iş günü. Miktar ve özel üretim durumuna bağlıdır.

7. soru: tasarım hizmetleri veriyor musunuz?

Cevap: kişiselleştirilmiş tasarım ürüne göre sağlanabilir.

8. soru: nasıl bir teklif alabilirim?

Cevap: size doğru ve uygun fiyatlarla vermek için tasarım, boyut, malzeme, miktar ve ilgili baskı süreci gereksinimlerini sağlayın.

9. soru: fabrikayı ziyaret edebilir misiniz?

Cevap: tabii ki, fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Ambalaj ve Nakliye

 

Açıklama:

 

Minsda şirketi malları paketleyin ve müşterinin ihtiyacı ve adresi olarak nakliye yolunu düzenleyin.

 

Adresinize bir adım alışveriş yapın veya ileticinize teslim edin ve böylece,Hava taşımacılığı, deniz taşımacılığı ve exrpess yolu, herhangi bir nakliye yolu gereği olarak mevcuttur.

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.