Ticari şişme bot dock slayt, göl şişme su kaydırağı yat slayt satılık

  • 1 - 2 Takımları
    $999.00
  • >=3 Takımları
    $799.00
Renk:
Örnekler:
$1,999.00 /Takımları | 1 Takımları (Min. Sipariş) | Örnek Satın Al
Tedarik Süresi::
Miktar(Takımları) 1 - 1 >1
Tahmini Süre (gün) 15 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
?zel logo (Min. Order: 1 Takımları)
?zel ambalaj (Min. Order: 1 Takımları)

Daha Fazla

Grafik ?zelle?tirme (Min. Order: 1 Takımları) Daha Az
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
fırsat:
Macera parkı, Resort otel, Resort yer, Kamu
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
Asia Inflatables
Model Numarası:
yacht slide
Tür:
Şişme slayt
Malzeme:
0.9mm PVC branda
Boyutu:
Özelleştirilmiş boyutu
Garanti:
3 yıl
Ödeme yöntemi:
T/T, Western Union,
Aksesuarları:
Tamir kiti (yamalar)
Adedi:
1pcs
Ambalaj:
Güçlü Pvc çantalar
Nakliye yolu:
Deniz, hava, ekspres
Renk:
Özelleştirilmiş renk
Adı:
Şişme bot dock slayt, göl şişme su kaydırağı yat slayt
Combo Set sunulan:
0
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
200 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Blower için 0.55 ihraç standart karton için şişme ürünler mm plato PVC dayanıklı
Ticari şişme bot dock slayt, satılık göl şişme su kaydırağı yat slayt
Liman
huangpu,guangzhou
Örnek Resim:
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar(Sets) 1 - 1 >1
Tahmini Süre (gün) 15 Belirlenecek
Ürün açıklaması

Ticari şişme bot dock slayt, satılık göl şişme su kaydırağı yat slayt


Şişme yat slaytları, yatçı maceralarınızın heyecanını en üst düzeye çıkarmanın mükemmel yoludur.
Yat slaytlarımız özel olarak inşa edilmiş ve özellikle geminizin mühendisliğine uyacak şekilde tasarlanmıştır ve en büyük yatları bile uyacak şekilde sistematik olarak tasarlanabilir.
Özünde, özel yat slaytınızı tasarlarken mümkün olanın neredeyse hiçbir sınırı yoktur.
Şişme yat slaytları kurulumu ve depolanması kolaydır ve en yüksek kalitede malzemelerden üretilmiştir.

Ürün adı
Ticari şişme bot dock slayt, satılık göl şişme su kaydırağı yat slayt
Boyutu
Özelleştirilmiş
Ödeme
T/T, Western Union,
Baskı
Dijital baskı veya serigrafi baskı mevcuttur
Üfleyici
220-240v / 110-120v / CE
Certifivation
CE, EN14960
Ambalaj
Blower için % şişme ürünler ihraç standart karton için PVC çanta
Aksesuarları
Blower güvenlik kuralları taşıma çantaları tamir takımları sivri rampa afiş kart tutucu
MOQ
1 adet
Ürünleri göster

Ağırlık sınırı önerileri:

3 ila 15 yaş için önerilir.
Maksimum ağırlık: 600 lbs/280kgs.
Aynı anda maksimum çocuklar: 7
Maksimum bireysel ağırlık: 100 lbs/50kg.
Lütfen üreticinin önerilerinin güvenli tarafta bulunmaya eğilimli olduğunu unutmayın.

Avantajı arıyoruz

1. Iyi ve yüksek kalite kontrol,
2. Hızlı teslimat,
3. Yeni ürün,
4. Müşterinin tasarım ve logosu bekliyoruz,
5. Rekabetçi fiyatlar,
6. Hediyeler veya eğlence parkı için uygun,
7. Toprak dostu ürünler,
8. Çeşitli tasarım,
9. Küçük sipariş kabul edilebilir,
10.ODM ve OEM kabul

Yat slayt için farklı stilleri
Firmamız

Guangzhou asya-şişme co, ltd profesyonel bir grup kurumsal, profesyonel bir şişme
En iyi tasarımcılar ve verimli işgücü ekibine sahip olan çin'de oyuncak üreticisi
Müşterilerimize güvenli, eğlenceli ve heyecan verici ürünler sunmaktan gurur duyan 1997 yılından bu yana çalışıyoruz
Bu size satış konusunda çok yardımcı olacaktır.

Sss

Soru 1. Dikili şişme öğeler ve mühürlü öğeler arasındaki farklar nelerdir?
Cevap: şişme dikili öğeler sürekli üfleme gerekir. Mühürlü ürünler ısı kaynak teknolojisi ile işlenir ve sadece bir kez havaya uçurulur. Genellikle dikilmiş ürünler mühürlü ürünlerden daha düşük maliyetlerdir.


Soru 2. Kişisel şirket logosu veya ifadeler ile özel tasarım alabilir miyim?
Cevap: tüm şişme için, customerized logo ve ifadeler mevcuttur. Ve biz üretim öncesi sizinle tasarım teyit edecek, bu yüzden kesinlikle gerçek kullanım için ne istediğinizi alacaksınız.

Soru 3. Ne tür bir ödeme kabul ediyorsunuz?
Cevap: biz T/T, batı birliği tercih ediyoruz. Sipariş için <US $5000, % 50% depozitoyu tercih ederiz.

Soru 4. Üretmek ne kadar sürer?
Cevap: her şey bağlıdır, büyük miktarda daha fazla zamana ihtiyaç duyacaktır. Depozitoyu aldıktan sonra tasarım ile başlayacağız. Tasarım onaylandıktan sonra, üretimi ayarlayacağız. Genellikle, üretim yaklaşık 2-3 hafta sürecektir. (acil sipariş için istisna)


Soru 5. Teslimat için ne kadar sürer?
Cevap: ekspres ve hava yaklaşık 7 gün sürer, deniz yoluyla ise yaklaşık 25 ~ 35 gün sürer.

Soru 6. Üretici veya ticaret şirketi misiniz? Şirketiniz herhangi bir sertifika alıyor mu?
Cevap: biz 10 yıldan fazla deneyime sahip bir şişme üreticisi. CE, EN14960 ve diğer sertifikalarımız var.

Soru 7. Körükler/pompalar, tamir takımları gibi aksesuarlar sunuyor musunuz?
Cevap: evet, her öğe yeterli CE körükler/pompalar (ülkenizdeki elektrik sistemine göre) ve tamir takımları ile donatılmıştır.

Soru 8. Teslimattan önce kaliteyi kontrol edebilir miyim?
Cevap: evet, üretim bittikten sonra, kontrol etmek için size resimler göndereceğiz. Kaliteyi kontrol etmek için fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Diğer popüler ürünler

Herhangi bir sorunuz, sadece bizimle temas kurmaktan çekinmeyin! ^ ^
Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.