Chic Streetwear kadın Harajuku Şeker Renk Nefes Fishnet Çorap. Seksi Oymak Ağları Çorap Bayanlar Tatlı Örgü Sox

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,09 - $1,99 / Pair | 1 Pair / Çiftleri (Min. Sipariş)
Renk:
Tedarik Süresi::
Miktar( Çiftleri) 1 - 20 21 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 3 7 Pazarlık edilebilir
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Kaynağı türü:
OEM hizmeti
Menşe Yeri:
Zhejiang, China (Mainland)
Model Numarası:
Oring215
Malzeme:
Naylon, 95% nylon5 % spandex
Özellik:
Anti bakteriyel, Hızlı kurutma, İlmek direnci, Nefes
Teknikler:
Örme
Uzunluk:
Ekip, Altında
Sezon:
Yaz
Tarz:
5 ayak
Çorap türü:
Elbise
Desen türü:
Ekose
Kalınlık:
İnce
Boyutu:
Müşteri Seçimi
Renkli:
Özel Renk
Tasarım:
Bayan çorabı
Logo:
Özel logo Kabul
Tipi:
Tek silindirli
Desen:
Özel tasarım
Adı:
OEM Özel Kadın Çorap
Ürün Uzunluk:
23 cm
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
1000000 Pair/Pairs per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Bir etiket ve kanca ile 1 çift paket, polybag başına 6 çift, nakliye kartonu başına 252 çift.
Toptan kadınlar kalın kış kapalı ekip tüp çorap termal merinos yünü Argyle çorap
Liman
SHANGHAI
Tedarik Süresi: :
Miktar( Çiftleri) 1 - 20 21 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 3 7 Belirlenecek
Video Açıklaması

 

 

 

Ürün Açıklaması
 
Ürün Tipi:Renkli dantelÇorap kadın
Malzeme:95% nylon5 % spandex
MOQ:100 Çift
Teknikleri:Örme
Özellik:Anti-bakteriyel, kaymaz, çevre dostu, hızlı kuru, nefes alabilir
Renk:Siyah
Sezon:Yaz
Boyutu:OS
Teslimat Detayı:Ödeme sonra 2 gün içinde sevk
Paketleme Detayları:Bir çift bir opp torba

Biz bambu çorap farklı türde sağlamak, varis çorabı, su geçirmez çorap, spor çorapları, bayan çorabı, stoking, renkli

Çorap,Hoş geldiniz veÜzerinde başlangıç bir sipariş

 

 

 

VTasarım: bu çalışkan bir kalış ayağı ile mükemmel uzun ömürlü iş çorap.

VÖzellikler: anti-bakteriyel, anti-kayma, nefes, rahat giyen.

VDiğer: çevre dostu, sportif

 

Pls örnek ve tırnak için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin!!!Bize ulaşın

 

Renkli ve teknoloji

 

VPamuk, spandex, naylon, polyester, bambu, coolmax, akrilik, finedrafts pamuk, merserize pamuk, yün, malzeme gerekli müşteriler olarak kullanılabilir
VTek/çift silindirli örme makineleri ithal, 96N. 108N, 120N, 132N, 144N, 168N, 200N.
VDikiş: rosso-bağlama, makine bağlama

VBakım talimatları: makine renkleri ile sıcak yıkayın, klorsuz ağartıcı, orta kuru, demir yok, kuru temizleme yok.

V Tüm detaylar tasarlanabilir>>> beni tıklayın! @ Bize e-posta gönderin!

Ana Ürünleri
 

 

Şirket Bilgileri

 

Üretim Süreci

 

Derecelendirme ve İncelemeler

Neden Bizi seçmelisiniz

1. SGS sertifikalı 10 yılı aşkın üretici
2. sizin için mükemmel satış sonrası servis ücretsiz
3. 7-15days kısa teslim süresi
4. küçük sipariş mevcuttur
5. kalite sorunu için tam ödeme iadesi
6. ticaret güvencesi ücretsizdir!
7. siparişleriniz için tam koruma alın
% 8.100% ürün kalitesi koruma
% 9.100% zamanında sevkiyat koruması
% 10.100% ödeme koruması

Pls örnek ve tırnak için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin!!!Bize ulaşın

SSS

Q1: bir fabrika mısınız?

Cevap: evet, biz 10 yıldan fazla bir profesyonel üreticisi.

Q2: test için bir örnek alabilir miyim?

Cevap: evet, çoraplarımız için ücretsiz numune sunabiliriz. Paypal, Western Union ve T/T kabul ediyoruz.

Q3: I benim eklemek logo ürünlerinizi?

Cevap: evet, OEM ve ODM bizim için kullanılabilir. bize sanat gönderin.

Q4: birlikte sipariş vermek için öğeleri karıştırabilir miyim?

Cevap: evet, karışık öğeleri kabul ediyoruz.

Q5: sipariş önce fabrika vistit miyim?

Cevap: evet, fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Q6: ödeme yönteminiz nedir?

Cevap: biz T/T 30% mevduat kabul, ve % 70% dengesi tam sevkiyat öncesi ödenmelidir.

Q7: üretim için kurşun zamanı nedir?

Cevap: normalde örnek onaylandıktan ve mevduat aldıktan sonra 15-20days.

Q8: erkek sizin nakliye yöntemi?

Cevap: okyanus tarafından: FOB gemi nakliye; ekspres kurye ile: DHL, FedEx, TNT, UPS; hava kargo ile.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.